Крион- Епохата СЕГА

• 67 204
  • 640
  •   1
Отговори
# 315
  • София
katia_mi6i, аз Wink
само че не получаваш нещо като книжка с инструкции (като за току що купен електроуред), нито пък нещо като грамота (където с красиви букви в средата на листа е написана длъжността, която ти съответства) Wink
a малко по малко всеки ден ти се откриват нови неща, които допълват едно друго като парченца пъзел...

# 316
О  Winkдалеч съм от мисълта,че всичко ще ми дойде на готово.Старая се да разчитам знаците всекидневно,само че не съм сигурна дали искам го изпълня изпитвам малко страх от това къде може да ме отведе а в същото време ми е страшно интересно какъв е.Водя си една малка вътрешна борба да го поискам или не,но надявам се ,че в крайна сметка ще взема правилното решение.Благодаря ти Grinning  за отговора.

# 317
  • София
katia_mi6i, имай предвид, че когато започнеш да се занимаваш с истинското ти призвание, ще бъдеш най-щастлива Wink
аз не съм се замисляла и за миг Simple Smile
въпросът е, че ми се струва, че много бавно се придвижвам, макар и много добре да знам, че в момента съм се включила на максимална скорост, с която мога да възприемам Simple Smile)
успокоявам се, че усещането "няма време! бързай!" е последица от измененията в решетката и наслагването на 4тото върху 3тото измерение (тука може и да написах някакви глупости, ще ме прощавате, малка каша ми е в главата Crazy)

# 318
# 319
Много ще се радвам да споделяш за твоите преживявания за изпълнението на договора ти.То и аз може би ще го поискам,но предпочитам да посъбера малко инфо и тогава да опитам, така направих и с импланта.Такава съм си.Най-важното е човек да е щастлив с това с което се занимава.И на мен ми е каша за измеренията така,че от мен ти простено : newsm10.Всичко ще се подреди по най-идеалната за теб скорост,може това да е част от договора,така ,че бързай бавно smile3540

# 320
Здравейте,
Аз от днес се чудя едно нещо... Нали  се опитвам да споделям с водачите си, когато се сетя, за моите нужди. Понякога забравям да споделям. И тъй като наскоро преминах през сътресения, които бяха полезни за мен, но разбрах че имам нужда от почивка, се заех да обяснявам, че искам да се променям за добро  и да се отърсвам от страховете си, но имам нужда от плавно темпо и почивка. От друга страна , че искам всичко това да става в подходящия момент. Накрая така се оплетох, стори ми се, че давам инструкции как да станат нещата. От трета страна осъзнах, че моя ум не познава законите на Вселената и може да иска нещо, ама дали е добро и подходящо... По-точно че Вселената си  има закони и те си действат, а аз съм седнала да се обяснявам.
Объркана съм доста и си мисля, че колкото по-малко умувам, толкова по-добре.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 18:56 от Анонимен

# 321
  • Семейството е винаги с мен:)
Аз лично се надявам да съм си открила договора... Peace  Прави ме щастлива...Макар че съм в началото и имам още дълъг път... Но пак на моменти се чудя- дали наистина това е моят договор... Решението дойде след 90-дни от поискването на импланта....Винаги съм желаела  да правя това, но не набирах смелост....Сега се реших и нещата стъпка по стъпка се подреждат Praynig

Дали щастието е наистина критерият? Силно се надявам да е така... Мисля, че и имам 3-те знака, които е изброил Крион... Много го искам и затова леко ме е страх...

# 322
Здравейте, отдавна не сме писали.  Hug Искам да споделя една приказка, която много ми хареса:
http://www.pozitivnoto.info/2009/11/malkata-dusha-i-slunceto.html

# 323
 облачето хей,  Heart Eyes     ....абсолютно Крионска приказка  Hug

# 324
Здравей, Радости, радвам се, че темата се съживи!  Hug
Наскоро ми се наложи да помоля за подкрепа и мир Ангелите си. Чух една ужясяваща новина ТВ, естествено, без предупреждение, че не е за хора със слаби нерви, по централната емисия новини. Зная, че след като съм я чула, така е трябвало, но много се разстроих. Дни наред си мислех за това, и на два пъти помолих за помощ и подкрепа. Получих ги почти веднага, успокоих се малко, погледнах под друг ъгъл на нещата, маакр че ми беше много трудно. Но я усетих и съм много благодарна.  Heart Eyes
Не зная доколко успявам да чуя какво ми казват в определени ситуации, сигурно има хора, които саа по-чувствителни от мен. Но сигурно това усещане се развива с времето.

# 325
  • България
Я да се запиша, че и аз съм крионка Simple Smile

# 326
  • София
увеличаваме се малко по малко Wink

# 327
Напоследък ми е много изнервено...и почнах пак да се дразня...Препрочитам си Крион, но не го чувствам толкова...Ох, липсва ми спокойствието, което ми носеше  cry

# 328
radosti_ , енергията е доста специална в дните преди Великден. Много хора понасят трудно това време, самата аз преди да ги разбера тези неща в продължение на години не бях в пълна кондиция през тези периоди. Не ти помага Крион, защото тук става дума за нещо много силно. Хубавата новина е че скоро ще се нормализира енергията и нещата ще си дойдат на мястото Peace

# 329
  • София
humanis, а аз се бях уплашила, че само аз съм депресирала и хич не ми и идваше през ума, че е заради Великден  Simple Smile
значи, да стиснем зъби и да потърпим, ще мине
radosti_  Hug

Общи условия

Активация на акаунт