Глоба за паркиране в Солун?

• 5 326
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, не знам дали темата ми е на правилното място, но хубаво разгледах целия форум и не намерих по - подходящо. Ще съм ви много благодарна ако някой знае и ми отговори. Вчера в Солун заварих на чистачките на колата си розов фиш - глоба за неправилно паркиране. Нямах скоба, нямаше никой наоколо, взех го, качих се и потеглих. Някой има ли представа какво става с тези фишове, познати споделиха, че не се прехвърляли в България, но дали е така newsm78 Не искам да си имам проблеми за 20 евро. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете с някаква инфо Praynig

# 1
Глобите в Гърция се плащат в пощата (виж логото на фиша). Ако фишът се плати в 5 дневен срок, се заплаща половината сума. По-добре си го плати, защото не е ясно при следващо пътуване, ако случайно направиш друго провинение, дали няма да ти направят проблем за това.

Иначе и аз знам, че не се прехвърлят в Бг.

# 2
  • София
Благодаря ти  bouquet

И аз много искам да си платя, но вече не съм в Гърция и се чудя какво да правя и как да платя. Не ми се ходи до Гърция, само за да платя 20 евро. Ще ходя пак след около месец, чудя се какво да правя ooooh!

# 3
Плати я следващият път като ходиш  Peace

Имай предвид, че гръцките пощи имат някакво много шантаво работно време - май не работят през уийкендите, а през седмицата работят до 17.30  newsm78

За да си 100% сигурна по-добре попитай за работното им време в Гръцката тема ("Родители в чужбина">> "По държави")

Успех и дано не ти се случва повече  Peace

# 4
Обади се на агента, при когото е правена застраховката на колата за информация.
Иначе, и аз знам, че глобите се плащат в пощата.

# 5
Плати я следващият път като ходиш  Peace

Имай предвид, че гръцките пощи имат някакво много шантаво работно време - май не работят през уийкендите, а през седмицата работят до 17.30  newsm78

До 14 часа  Peace

# 6
Да пощите работят до 14ч. от понеделник до петък. Събота и неделя не работят.Срока за плащане е 10 дни и ако се плати в този срок сумата за плащане е наполовина. Но след като ще ходиш след един месец можеш да я платиш тогава,но вече цялата сума /добре  че е толкова малка глобата,обикновено е около 80 евро/.

# 7
  • София
Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт