Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви удобства има в Иван Рилски за бебета?
Какво представлява енцефалограмата и имате ли опит с нея?
Какви са изискванията за явяване пред ТЕЛК и какви документи са необходими?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви удобства има в Иван Рилски за бебета?
-
Какво представлява енцефалограмата и имате ли опит с нея?
Енцефалограмата е неинвазивно изследване, което измерва електрическата активност на мозъка. Въпреки че някои родители са се сблъсквали с трудности при намирането на медицински специалисти, които да извършат енцефалограма на малки деца, други съобщават, че процедурата е преминала гладко и без проблеми.
-
Какви са изискванията за явяване пред ТЕЛК и какви документи са необходими?
Изискванията за явяване пред ТЕЛК варират в зависимост от конкретния случай и комисията. Обикновено се изискват епикризи от операции, становища от специалисти, като невролози и други медицински документи. Някои родители споделят, че са подавали молби за ТЕЛК без документи от детски невролози, но въпреки това са получили решение.
-
Трябва ли да се дава витамин D на дете след операция за поставяне на клапа?
-
Какво представлява ТЕЛК?
? Аз го четох, че следя темата, не ми се видя нещо плашещо. Д-р Чавдаров не е от д-рите с оптимистични прогнози. 
.Ами ние двигателно дръпнахме доста по бързо,отколкото с говоренето,а и дисциплината ни я няма никаква
.
.
!Искам да попитам понеже от ТЕЛК искат картона на малкия,дали ще е проблем,ако няма вписани серийните номера на ваксините,които са ни слагали преди да открием сами,че имаме хидроцефалия?Тъй,като сменихме личната на малкия след операцията,а не искам да ходя при предишното същество,което има наглостта да се нарича лекар,за да я моля да ми нанася серийните номера,ако са ги записали изобщо...Сегашната лична обеща да опише вътре,каквото знае,ама първите 8 месеца не сме били при нея.
.