Да покажем какво можем! - покана за парти

• 4 042
  • 16
  •   1
Отговори
  • Sofia
Скъпи момичета и момче(та?)!

Провокирана от подновената тема за Кулинарна среща и с виртуалната подкрепа на някои многоуважаеми съфорумки, реших да ви предложа следното:

party006ГРАДИНСКО ПАРТИ С ВКУСОТИИ!  party006

Дата: 15.05.2010г. Час: 14:00
Място: Огромния зелен двор на Защитено жилище Заедно, с. Гурмазово (на 3 км от Божурище и 12 км от София)
Цел: Да се видим  friendship, да се повеселим  animal085 newsm57  261uu, да покажем какво можем   chef и да подкрепим Клуб "Приятели Заедно" hug като направим третата му сбирка по-вкусна, по-сладка и запомняща се!

Може да си организираме конкурс с определена тема.
Можем също така да решим да продаваме част от кулинарните произведения, с което да помогнем и на младежите в жилището.

Но най-вече нашето присъствие - на чудесни, изпълнени с любов към красивите и вкусни неща жени и майки - ще допринесе за уютната атмосфера на събитието.

Мястото е просторно, може да доведем семействата си, децата, приятели.
Ще има и забавна част с артисти, приятна музика и изненади!

Повече за Клуба и жилището може да прочетете на www.podslon.org

Ще се радвам, ако подкрепите идеята ни и най-накрая да осъществим така желаната среща!

# 1
  • Sofia
Побутвам - може би все пак някой ще отговори нещо, каквото и да е newsm78

# 2
  • София
Тари, на мен идеята много ми допада! Много съм учудена, че няма никакви отзиви  Shocked Sad

С огромно желание се включвам! (ако не успея да организирам транспорт за домочадието, ще изпратя направеното по някого).

Искам да питам какъв обществен транспорт има до там?

# 3
Aз бих се включила с удоволствие! Хем веселба със съфорумки, хем някое добро дело да свърша... Но, съм твърде далече. Изразявам адмирациите си към идеята и се надявам да видя снимки от реализирането й!

# 4
Аз не пиша в темата Ви и не правя торти,но много ги ям  Laughing Пригответе си повечко за продан.Идваме с мъжа ми. Hug

# 5
Тари, идеята е чудесна, но 15-ти мисля, че е работен ден.

# 6
Чудесна идея  bouquet.Никой не отговори с какъв транспорт може да се стигне от София до там?Иска ми се авторката да опише по подробно замисъла какъв е ,какво друго е предвидено защо се прави ,за да стане по ясно на съфорумките,а и да предизвикаме интерес и любопитство  Hug

# 7
  • София
Хм, на 15-ти ли се отработва 7-ми? Това няма да е добре за събитието Confused

# 8
  • Sofia
Съжалявам, че чак сега отговарям, но не бях на линия два дена.

Радвам се, че има желаещи Hug, дано и други се включат!

Сега на въпросите:
Има градски автобус до Божурище, а после маршрутка до Гурмазово (селото се намира на 3км южно от Божурище) , ето тук има информация за транспорта до Божурище, ще поискам да ми дадат разписанието за Гурмазово и ще го публикувам.
http://www.sumc.bg/routes
http://www.sumc.bg/bg/transport/schedules
http://www.bojur.net/Directory.aspx?page=3

Сбирката на Клуб Приятели Заедно ще се проведе за трети пореден път. Целта на клуба е да събере кръг от приятели около Защитено жилище Заедно. Средствата, които набираме при тези сбирки, пък и по всеки друг начин, се насочват към покриване на нуждите на младежите от жилището, осигуряване на професионални и квалификационни курсове, намиране на работа.

За Клуба може да прочетете на www.podslon.org или тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392816.0

Тази година планираме градинско парти с барбекю и забавления от наши приятели - артисти. Вярвам, че ще бъде забавно и полезно.

Знаем, че е работен ден, но съм сигурна, че може да се пооткъснем следобеда два-три часа по-рано, ще започнем да се събираме от обяд, докогато ни е весело, така че време ще има достатъчно.

# 9
  • Sofia
HugВсе още продължавам да каня! Hug

# 10
  • Sofia
Побут!

С надежда да се включат желаещи!

# 11
  • Sofia
Все още с надежда?!?  Hug Hug Hug

# 12
  • Пловдив
Идеята ви е страхотна, не мога да повярвам, че няма желаещи да се включат  Tired
Може би е по-добре да се пусне темата в Клюкарника, все още има време да се присъединят и други майки  Peace

# 13
Идеята е страхотна, но денят е работен. Вероятно това е причината.

# 14
  • Sofia
Както върви, май само аз ще си показвам мъфините и гвиниотите - това съм решила. Поне ми стискайте палци да не се изложа...

Общи условия

Активация на акаунт