SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 29 943
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Laughing Не измествай темата, чакаме подробно описание на действията, предприети с цел пълноценно използване на автомобилните дадености на шевролет'67. То моето подсъзнание, да не кажа и съзнание-ясно. Дай да видим твоето Joy
"НИ могЪ аз такива неща да правя!" Grinning Казала съм - с Дийн само гледане на звездите и разходки хванати за ръка в някой нощен парк... всичко друго, което сте чували за мен са долни инсинуации Simple Smile

# 541
  • # супернатурална #
Това за дребния гризач и тънкия метален лист хич няма да го споменавам, ще оставим фактите да говорят Joy
Нека ми падне той + свободна задна седалка на автомобил (даже не държа да е Импалата, макар че признавам - удобно широка е за целта.) Просто не знае какво ще му се случи.

# 542
Просто не знае какво ще му се случи.

Ей тук е тънкият момент - ще му се случи разходка и гледане на звездите. Grinning Противно на всякакви негови (или твои) очаквания. Grinning Пак повтарям - всичко останало са долни инсинуации. Wink

Специално за Галя и за да върна жеста: Twisted Evil Да видим ти как ще устоиш на "предложението". Simple Smile

И Поздрав с едно уолпейпърче да не се сърдят мараканките:

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 15:54 от Dana_Scully

# 543
  • # супернатурална #
Ще устоя аз, колкото и ти. Разходки, дъълги разходки по зеления...диван.
Дейна, вече се чудя къде да те...разхождам. Тука става ли?

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 16:09 от galina76

# 544
Като говорим за фен-фикшън, вижте какви продуктивни фенове имало: Supernatural: Season 7 Opening credits
Сезон 7 са измислили Simple Smile Интересно е обяснението, което авторът на клипчето е постнал под самото клипче. Simple Smile

Ще устоя аз, колкото и ти. Разходки, дъълги разходки по зеления...диван.
Дейна, вече се чудя къде да те...разхождам. Тука става ли?

Уха! И питаш! Twisted Evil Диванчето пред лекарския кабинет отдавна е запазена територия, както знаеш Wink

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 16:32 от Dana_Scully

# 545
  • # супернатурална #
Ха, Марки Марк, одобрявам, въпреки, че по-ми се връзва за демон, отколкото за ангел http://markymarkwahlberg.free.fr/marky_site/PHOTOS/mark4.jpg
А една кастиелка сигурно го е приела за чиста монета, пита какво е станало с Миша.

# 546
 hahaha   http://prikachi.com/users/azii/34G.jpg

Misha and Traci improvising a scene - 28.05.10 Heaven in Hell convention, Paris, France
http://www.4shared.com/video/SHgGsWya/misha_traci.html

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:35 от DESTIEL (ненаситница)

# 547
Момичета, момичета, какви са тези еротични фен фикшъни, какви са тези мисли? Joy Ще ме уморите от смях  Joy Joy Joy

Марки Марк изобщо не го одобрявам за Кастиел  Crossing Arms

# 548
  • # супернатурална #
DESTIEL, размаза ми се грима от смях. Злата, и аз Марк не го одобрявам за Кастиел, но за някой паднал ангел...http://storage.people.com/jpgs/19920504/19920504-750-62.jpg Ох, извинете ме, днес щуротията хич не ме пуска Joy

# 549
Момичета, момичета, какви са тези еротични фен фикшъни, какви са тези мисли? Joy Ще ме уморите от смях  Joy Joy Joy

Марки Марк изобщо не го одобрявам за Кастиел  Crossing Arms

И аз не го одобрявам Марки Марк за Кастиел, но момичето си е писало в коментарите под видеото, че не е могло да намери подходящи клипчета с Миша Колинс, та затова. Simple Smile
Новия филм на Мишата, между другото, "Stonehenge Apocalypse" ще бъде готин - излиза в средата на юни. Wink Върви му на този човек на апокалипсиси.

Дано не развалят края на шести сезон, между другото. Чуват се слухове, че щяло да има и седми (Сара Гембъл от сега е започнала преговори). Отедин италиански сайт го изнамерих това, в момента търся потвърждение на английски.
Аз съм се настроила, че сезоните ще са 6, не знам защо съм леко скептична към седми сезон. Не че не ми се гледат момчетата или не вярвам, че ще измислят интересен сюжет, но се опасявам да не залитнат в някаква глупава тема (и да вземе да стане безсмислено като "Изгубените"). Дано г-жа Гембъл да не прецака работата, че....

Интересни ли са ви Джаред и Дженсън от първи сезон? Ето тук една снимчица от снимачната площадка, на кадрото се виждат и техните stunt-doubles за каскадите. Simple Smile Нищо общо с оригиналите по хубост, бих казала Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 17:25 от Dana_Scully

# 550
Добра събота  Hug Hug Hug,
Дестиел, с това направо ме разби ..... яко е.
А Марки Мaрк (Марк Уолбърг) за Кaстиел може и да се замисля (на моменти има един такъв мил поглед), но иначе ако  ми падне  smile3508, Ще се постярая да му обесня за ангелите и демоните  Whistling (сега да не си помислите ..... таz ненаситната ...  Shocked , нали съм си ценителка ...  Blush)
Днес си припомнях някои сцени от последните епизоди. Е не, Кроули си е истинска загуба, за дет не са го пускали в повече епизоди. Тоз акцент, тази игра ..... чак яд ме хваЩа на Крипке ..... Сега си свалих "ЛЕГИОНЪТ" (бях те го споменавали в предишни теми) и мисля да го гледам тази вечер. Някой гледал ли го е? Какво мислите за филма, заслужавали си?
Поздрав

# 551
 Laughing Миша как изсвири чак мен ме стресна. Дестиел,  Hug за клипчето!
Дейна, за сезоните ще почакаме и ще видим. За сега съм повече от доволна за тези новини. Вчера проверих, че DVDто с пети сезон излиза чак на 6 септември, което означава, че чак след тази дата ще почнат да се появяват в youtube-то blooper-ите и другите екстри вкючени там. До тогава ето ви bloopers от други филми.
My Bloody Valentine 3D Bloopers
House of Wax (Blooper Reel)

Следващите клипчета си заслужават гледането само заради прекрасния Джаред. Ама наистина е много хубав на тях  Heart Eyes
House Of Wax: B-Roll and Bloopers Video Cast Commentary (1/3)
House Of Wax: B-Roll and Bloopers Video Cast Commentary (2/3)
House Of Wax: B-Roll and Bloopers Video Cast Commentary (3/3)

А ето и колко смешно изглежда от страни снимането на филми на ужасите:
Friday the 13th (2009) Behind the Scenes B-roll Footage w/ soundtrack Part 1
Friday the 13th (2009) Behind the Scenes B-roll Footage w/ soundtrack Part 2
Friday the 13th (2009) Behind the Scenes B-roll Footage w/ soundtrack Part 3

Bicho malo, Легионът е един рEдко тъп филм.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 18:43 от Злата с метлата

# 552
  • В средата на времето

На Дженсън трябва да му забранят да се снима зяпнал...тези леко отворени устни Whistling ...навеждат на не много пристойни мисли Crossing Arms  Mr. Green

Агент Скъли, благодаря Ви най-египетски за сайта Hug Обаче пусто нито една моя снимка не намирам, дето да си лепна и да се получи хубава двойка Whistling Crazy

.... с Дийн само гледане на звездите и разходки хванати за ръка в някой нощен парк...

Ама едни звездобройки сте се събрали тук  Joy Историята помни и една друга звездобройка, която искаше, съвсем невинно, звезди по безлунни нощи с баш Градинаря да брои Grinning Wink

# 553
Обаче пусто нито една моя снимка не намирам, дето да си лепна и да се получи хубава двойка Whistling Crazy

Изида и аз така, ама явно проблема Ще да е в снимките на сайта, не в нашите  Whistling

# 554
Bicho_malo, Злата е много права за рЕдко тъпостта на Легиона. Три седмици заспивам на първите 30 мин. Тъпня и половина. Не се лъжи нито по Пол Бетани, нито по Адриана Палицки (която веднага ще забешежиш, че я познаваме повече като Джесика). Wink

Общи условия

Активация на акаунт