Клюки(щастливи. но не тъжни) днес - 14

• 23 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • На черешата
Здравейте и от мен, моите току що заминаха при баба и там ще са до края на месеца. Аз се подготвям за ремонт, след дълги мисления най-сетне си избрах диван, но цвета все още е под въпрос. Утре обаче ще го поръчвам, така че ще реша. После идва драмата с боядисването, абе весело ще е.  Laughing Сега само се въртя из къщи, гледам разпиляните играчки и се чудя от къде да започна.  Sad Май днес ще си остане разхвърляно.  Rolling Eyes

# 736
Ех, момичета...току-що отново облякох 'ежедневните дрипи" ...От петък до сега изживях своята приказка............приказката на Пепеляшка...
Изживях най-прекрасният уикент от много години насам....

# 737
Ех, момичета...току-що отново облякох 'ежедневните дрипи" ...От петък до сега изживях своята приказка............приказката на Пепеляшка...
Изживях най-прекрасният уикент от много години насам....
Още много хубави моменти да имаш миличка ти желая.

На всички една прекрасна седмица.

# 738
Оооооо Ардеа..бързо давай подробностти ,радвам се за теб... Hug
Благовеста и на теб приятна седмица.... Peace

# 739
 SunglassesЧестит ви понеделник!
Ардеа, така, ако може малко по-подробно... и с пикантностите, без цензура, моля!
merydit, напълно е възможно приятелката ти да е права за заведението и аз да не съм разбрала. Малко съм странна в това отношение - аз си ходя все на едно и също място и нямам информация какво става извън любимия ми бар. Където и да сте, весело да изкарате! Peace

# 740
Здравейте момичета и момче !   bouquet
Аз пък  този уикенд събрах тен ! Бях във Велинград на един топличък басейн !  Peace Peace Peace

# 741
Май ни е време за нова тема Rolling Eyes

# 742

Общи условия

Активация на акаунт