Лакове за нокти - тема 8

• 51 144
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
И искам да кажа, че ако bradata отвори магазин за франкенполиш с марка Bradata, аз съм първи клиент! Взе ми ума това синьо! С кои марки го направи? Не че ще тръгна да го правя де, ще оплескам нещата със сигурност, но от чисто любопитство...
Хилих се с глас като идиот пред компа и хвърлих в потрес любимия hahaha Идеи за бизнес, а Mr. Green
 Пък този цвят го направих, защото не ми се даваха 18-19лв за Misa Dirty Sexy Money от Ибей, а се влюбих в него, като беше показван тук от една изкусителка Twisted Evil Съставките са: Golden Rose Fantastic Color - 06, N.Y.C. черен, Perfect 73 (ако не се лъжа) и един Oriflame от миналогодишната лятна серия - утре на светло може да ги снимам, ако успея да ги докарам на цвят, но в общи линия трябва хубав син лак, черен, лек намек на тюркоаз и малко зелено. Голям кеф е бъркането на цветове, стига човек да има подходящи шишенца, че изпразването и миенето на такива  е най-досадното от цялата работа Mr. Green
Кали, мерси за зеленкото на Орли Hug

# 256
Момичета, да ви предупредя! Напоследък продават едни т.нар. "заздравяващи" гелове за нокти, най-различни модификации и цветове, цената им е около 2 лв. Нищо не струват! Не е за 2-та лв., ама не обичам да се чувствам прецакана...

# 257
А, nad_tab, браво! Изглежда много  добре, то и аз ще пробвам, разбира се, крастата ме хвана, но искам първо да се порадвам на изфабрикувания оранжев. Чудя се само дали ще има значение ако пробвам с лак с брокатени частички, не че нямам други, де...

Брадата, абсолютно си е идея за бизнес, някакъв такъв домашен, форумски thumbsup Обаче ти си цял алхимик, аз мислех, че са само два цвята, а то...

И като каза за любимия се сетих за днешна изцепка на моя приятел-аз въодушевено обяснявам, че ще правя обърнат френски, а той ме погледна заинтригувано и каза ''Добре, кога започваме''... Нямам аз късмета на някои други форумки-мъжете им лакове купуват, избират, дават да ги лакират, а аз...

# 258
  • София
И аз си го мислех, но не съм сигурна, че ще се справя със смесването

Много лесно беше смесването, ето теста, на моите нокти ще се постарая повече Simple Smile
http://a.imageshack.us/img688/4259/testqp.jpg

Кой е лакът, който си ползвала? Много ми харесва

# 259
  • София
И аз си го мислех, но не съм сигурна, че ще се справя със смесването

Много лесно беше смесването, ето теста, на моите нокти ще се постарая повече Simple Smile
http://a.imageshack.us/img688/4259/testqp.jpg

Кой е лакът, който си ползвала? Много ми харесва

Аз си го забърках  Laughing

# 260
  • София
Бреей, че бъркалки се извъдихте  Laughing
Аз до сега само един лак имам свое производство, но стана също доста сполучлив

# 261
  • София

Даам и на мен доста ми допадна,мисля това да ми е следващия маникюр Simple Smile
Още се кана и на водния   Laughing

# 262
  • София
Ето ги и моите омбрета Simple Smile

Понеже имам много ментови нюанси реших да не смесвам, а да ползвам направо лакчетата.

# 263
  • София
Днес минах през магазин Lilly в ДъМол на Цалиградско и си забих две КА - 154 - .лилаво с много хубава златиста нотка  и 206 - малиново някакво, но вече е успешно положено на ноктите ми и е прекрасно.

Освен това си купих лакочистител есенс в лилава опаковка и също съм супер доволна.

Да докладвам, че има щанд на Голдън роуз срещу входа на карфур. Не знам дали не е временен.
Също така има и щанд за експресен маникюр на ниво 1 мисля. Днес мислех да се подложа на това изкушение, но беше леко тъпканица... 

# 264
  • София
Pampita,страхотно се е получило Peace

# 265
  • София
Pampita,страхотно се е получило Peace

Страшно добре седи. И не само това ами и изглежда по-добре от тези, които са в клипчето и обясненията как се прави.

Ще го пробвам за морето в розово това!

от снощи. снимката е мн лоша, защото е от тел, но... 

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 11:14 от I.Ivanova

# 266
  • Belgium
Една лятна плодова салата  Wink

# 267
Да ви споделя, че вчера са лакирах в бяло, като Гуен Стефани на онази снимка. Много ми хареса, даже не очаквах. Никога не бих се сетила преди  Flutter Ноктите ми се средно дълги, но си мисля, че на къси е най-добре  Rolling Eyes

# 268
  • Belgium
minana   а снимчица, ще ни покажеш ли?  Flutter

С кой лак се лакира?  Laughing

# 269
  • София
Ето ги и моите омбрета Simple Smile

Понеже имам много ментови нюанси реших да не смесвам, а да ползвам направо лакчетата.

Страхотни цветове    bouquet  - може ли номер на misa, orly

Общи условия

Активация на акаунт