Лакове за нокти - тема 8

• 51 210
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Уф,аз да пробължа да се оплаквам от розовия Into the wild- станал ми е и на чаршафи на едната ръка и се е обелило връхчето на единия пръст.А се лакирах вчера към 5! Не стига 3 пласта,мехури,ми и чаршафи и никва трайност! #Cussing outИначе цвета е много хубав,но не знам дали скоро ще го сложа пак. Tired
И при мен е точно така, един път едвам се преборих да изсъхне на 3 пласта и май повече няма да го сложа. Въпреки, че цвета определено много ми допада.. качеството никак не е на ниво!  Crossing Arms

С риск да се потретя, купете си качествен топ и няма да имате тези проблеми, на мен този лак, на три слоя ми изсъхва за не повече от 10мин. за трйността нищо не мога да кажа, защото съм с гел и на мен всички лакове ми стоят по седмица.

# 721

С риск да се потретя, купете си качествен топ и няма да имате тези проблеми, на мен този лак, на три слоя ми изсъхва за не повече от 10мин. за трйността нищо не мога да кажа, защото съм с гел и на мен всички лакове ми стоят по седмица.

Абсолютно съм съгласна nad_tab  Hug ако можеше качествения топ да оправя и балончета... ама цък  Peace

# 722
  • София

Абсолютно съм съгласна nad_tab  Hug ако можеше качествения топ да оправя и балончета... ама цък  Peace

Как при мен не се появи нито едно балонче  newsm78

# 723
  • София

балончеетата са най - досадното нещо на Земята! Няма нещо, което да ги оправи, а до колкото разбирам никой не може да каже от какво се получават.

на мен понякога ми се получават, когато сложа от по-гъстите лакове по 2 пласта. също ми се получават много като сложа 2 пласт върху още незасъхнал 1-ви (но пак не винаги)
примерно на Bell имам няколко лака за френски - балончетата са задължителни!!! колкото и пласта да съм сложила.
не съм имала такива проблеми с КА (въпреки, че лаковете им струват под 2 лв.) и с Опи (но пък при тях не трябват много пластове)
Доволна съм и от орифлейм, но само докато лака е нов, после става мазало...

# 724
  • Габрово
И според мен балончетата се получават, когато е доста топло Wink Аз зимата балончета нямам Simple Smile

# 725
  • Belgium
При мен балончета се получават рядко, само ако лакът е некачествен (най-често при Golden Rose се получават) или се е сгъстил.

Вчера CND ни демонстрираха Shellac, аз се надявах да лакират с обикновените им лакове, даже и цвят си бях избрала, но не ми се изпъли желанието.

Така че си се лакирах сама в розовко, на снимките нещо не излиза реалния цвят  Thinking

http://media.snimka.bg/6851/019957477.jpg

http://media.snimka.bg/6851/019957478.jpg

П.П. Не е ли време за нова тема?  Thinking

# 726
Да ако искаш пускай Лу. Heart Eyes Hug Ако си заета ще направя следобяда.  bouquet

Вчера и аз харесах техен на CND млечно-бебешко розов лак. Но се отказах, понеже повече лакове не ми трябват. Пробвах отново и всичките им аромати на лосионите направо са страхотни. много харесах Ментата и Ябълка с канела.

# 727
nad tab, ти как си нанасяш топа на Seche Vite? Като обикновен топ, или както пишеше в описанието - капка която се разстила върху нокътя? Аз това с капките хич не го умея  Rolling Eyes

# 728
Момичета имам позната, която продава Есенс и от нея разбрах че утре пускат на пазара при нас в БГ тази серия  http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/essence-trend-edition-surfer-babe.html

# 729
  • Belgium
Заповядайте в новата тема  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515145.new#new

# 730
  • София

Мхм, ясно... Питам, защото в един сайт намерих доста техни цветове, НО са само до 700 и някой номер Sad Ще го издирвам по магазините значи Grinning

Аз искам да се похваля, че днес се сдобих с цялата "здрачна" колекция на Essence от раз - в старозагорския DM ги имаше всички до един (е, черният беше последен, но все пак си е доста учудваща находка) Crazy С тези нови пет непробваните ми лакове вече надхвърлят 40 броя... Laughing

Aquamarine,  в този въпросния сайт за който говориш имат всички цветове но не са изложени в online каталога(обясниха ми, че нямат време да го коригират). За по сигурно ако искаш им драсни един mail или им звънни по телефона да питаш за конкретния номер и да направиш поръчка! Аз от там се сдобих с черния холограмен и още цветове с номер над 700...  Peace
О, страшно много ти благодаря за тази информация!!! Hug Hug Hug Задължително ще се възползвам и ще попитам!  bouquet

# 731

A тази серия има ли я вече по магазините?
и аз да питам има ли я вече ,че си харесах няколко работи от нея
Няма ги още.

Nancy.B, много хубави нокти имаш. Hug

Благодаря, много сте мили  Hug Flutter

Общи условия

Активация на акаунт