Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-41

• 89 135
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
  • USA
Значи още една причина за приетснение  Tired
Май най-добре е да си чакам резултата в БГ. Дано да не ми замерише на уволнение.

# 211
  • София
Kalalily,недей да го мислиш от тази страна. Така разсъждавайки,шансовете ни почти се стопяват,ако се замислиш за процента биохимични бременности и ранни аборти,които ни грозят,независимо как сме забременели,което,в действителност не е така Peace

# 212
Здравейте момичета-не съм писала няколко дни но сега влязох и прочетох относно летенето та реших да пиша пък дано това успокои Kalalily-точно когато беше моя трансфер имаше момиче което също имаше трансфер и трябваше да лети на другия ден -та пред мен се води разговор "за" и "против" -доки каза че не е противопоказно !Но за твое спокойствие говори с твя доктор/ка Peaceи успех!!

# 213
И аз съм чела по сайтове на разни клиники, че няма проблем да се лети скоро след трансфер. Е, не на същия ден, предполагам.
Kalalily, аз на твое място бих изчакала до 3-4 ден след трансфер.

А може ли да полюбопитствам защо си решила ин-витро в България? Ако е заради цените е напълно разбираемо, но иначе май в САЩ има доста добри клиники, а и това, което е хубаво, е че статистиките на всички са достъпни.

# 214
  • USA
Благодаря момичета! Аз споменах в старата тема, че тук пробвахме 3 безуспешни инсеминации-много пари на вятъра Rolling Eyes тук всичко сами си плащаме и цената на една процедура за инвитро варира м/у $16 000-23 000 с лекарствата Money
И още една подробност ,че тук за 5 месеца с доктора ми съм се видяла 3 пъти. Цялата работа се върши от неговата сестра включително и инсеминациите. Клиниката ми е една от най-реномираните в щата,но  и те имат същата успеваемост както и популярните БГ клиники по репродуктивнст-това е полужението.

# 215
Здравейте от мен отново.След 4 неуспешни инсета дойде и моето време за опит инвитро. Ще бъде на лимитиран цикъл-днес (2-ри ден от цикъла) започваме с фемара до 6-тия ден,след което включваме Гонал. Днес доки ме прегледа-всичко беше наред-нямаше кисти и задържани фоликули,лигавицата беше ок, в левия яйчник имах 7 антрални фоликула,а в десния около 5. Надявам се това да е първия ми и последен опит!!! Пожелавам на всички ни по-скоро да се сбъдне мечтата ни и по-малко жени да се сблъскват с нашите проблеми

# 216
 newsm17 newsm17 дано  следващия опит на всяка една от нас да е последен и успешен разбира се !
Успех и на теб Blumchen

# 217
  • Малта
Оххх, това с извънматочна при Ин Витро е много кофти ... Аз съм след извън мат. при естествена бременност, с премахната една тръба, и устанавено при лапароскопията лошо състояние на другата  Sad, ама сега какво преди Ин Витрото по-добре да си поискам прекъсване и на др.тръба ли???

......Има и методи ,които не са оперативни за запушването й  и да се доведе до успех при следващ опит.

Vali, можеш ли повечко да споделиш за тези методи?  newsm78 Къде си го правила, Временно ли е Каква е разликата от прекъсването на тръбата, Болезнено ли е, въобще каквото се сещаш!, че мнага ще ми е етъпо, ако при Ин Витро пак стане извън Мат.  ooooh!

Мерси предварително   bouquet

# 218
Оххх, това с извънматочна при Ин Витро е много кофти ... Аз съм след извън мат. при естествена бременност, с премахната една тръба, и устанавено при лапароскопията лошо състояние на другата  Sad, ама сега какво преди Ин Витрото по-добре да си поискам прекъсване и на др.тръба ли???

medimed, аз съм с 2 запушени тръби и сега преди инвитрото ми ги прекъснаха и двете чрез лапаскопия, за да се избегне хидросалпинсгс и както каза лекарката, за да повишим шансовете за успешна порцедура. При теб, очаце, ако тръбата пропуска няма този проблем и остава само опасението ти за извънматочната....
Дано съм ти била полезна Wink

# 219
Момичета започнах стимулацията за инвитрото.Малко късно я започнахме(на 6 ден от МЦ),но според Док при мен нямало проблеми а и положението го позволявало.Днес е 5 ден от стимулацията а хормоните са ми LH-3.34(реф.2.12-10.89),PROG-0.42(реф.0.31-1.52),E2-989(реф.24-114).Не ви ли се струва че Е2 ми е доста високо? newsm78

# 220
Момичета имам един важен въпрос, една моя приятелка прави процедура в чужбина Италия това и е 4 процедура ,сега сменя клиниката и се оказва че там стимулират много странно ???? ще ви опиша накратко : вчера и  бият Декапептил а цикъла и дойде днес 15.01 докотора и изписва стимулацията от 28.01 което ще рече че ще започне самата стимулация от 14 ден на цикъла????? много странно ми се вижда някой не е ли чувал за такава стимулация.
Моля ако някой е чувал да сподели  Thinking

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 19:19 от МАIA

# 221
Момичета започнах стимулацията за инвитрото.Малко късно я започнахме(на 6 ден от МЦ),но според Док при мен нямало проблеми а и положението го позволявало.Днес е 5 ден от стимулацията а хормоните са ми LH-3.34(реф.2.12-10.89),PROG-0.42(реф.0.31-1.52),E2-989(реф.24-114).Не ви ли се струва че Е2 ми е доста високо? newsm78
Ами това какъв експеримент пак правите? Как я започвате тая стимулация, какъв брой антрални фоликули имаш и обясни ли ти док на какво разчита. Просто ми изглежда много несериозно.

# 222
Защо да звучи несериозно?Моля аргументирай се!

# 223
Shalona хормоните ти изглеждат нормално. Но това, че сте започнали толкова късно е странно и не мога да дам мнение. Успех  Peace

# 224
Шалома, не гледай референтите за Е2, те се отнасят за нормален цикъл, без стимулация. Твоя е чудесен за 5 ден стимулация.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт