Фигурно пързаляне за малки деца?

• 37 832
  • 310
  •   1
Отговори
  • София
Честита Нова Година на всички!

Интересувам се дали има някъде, където да заведа дъщеря ми да я научат да кара зимни кънки? Нямам амбицията да е към някоя школа и да я пращат на състезания, а да има преподаватели, които да учат децата на елементарните неща. Ние с баща и не можем да караме, а тя има голямо желание да се научи.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 09:49 от Редактор*

# 1
На ледената пързалка пред The Mall предлагат инструктор. Доколкото си спомням, цената беше 8 лв./час. Самите сесии за каране са от 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, т.н. като сесията е с продължителност 1 час и 20 мин., след това 40 мин. почистват леда. Наем на кънки е 4 лв., вход - 5 лв.
Успех!

# 2
  • София
Zmeycho , много ти благодаря за информацията!

# 3
  • София
Звободни пързалки има на Славия и в Зимния дворец. Входът и наемът за кънки беше по 2 лв доколкото помня Wink

# 4
  • София
Звободни пързалки има на Славия и в Зимния дворец. Входът и наемът за кънки беше по 2 лв доколкото помня Wink
Славия ни е много далече. Дали в Зимния дворец може да се наеме инструктор, за да я понаучи да се пързаля?

# 5
  • София
И на двете места (Зимния и Славия) има освен свободни и учебни пързалки, където всеки който иска да се научи да кара, може да се присъедини към някоя от групите (обикновено са 3-4). Много по-спокойно и безопасно е, отколкото на свободна пързалка. Намери тел. на Зимния дворец и питай кога са им учебните пързалки (обикновено събота и неделя в ранния следобяд). Сигурна съм, че преди време там имаше и опция за индивидуален треньор, но беше доста по-скъпо. Малката ми дъщеря е на 3 г. и 6 м, но все още не бих я пуснала, въпреки че ходим с голямата.

# 6
Преди няколко години със сигурност на зимната пързалка на Славия имаше "Учебни групи" ако не се лъжа занятията бяха 2 пъти седмично където учеха малките на първите им движения с кънките.Би трябвало да съществува и сега.Това е най-добрият варят за малко дете.Свободните пързалки са опасни били те и с инструктор...те са за по-големи.

Сега видях че Славия ви е далече....на Зимния би трябвало също да има такива групи.Мога да се разровя за телефон...да се обадите и да попитате...ако желаете?

# 7
  • София
Лекси, ledenotomomiche , много ви благодаря за подробната информация! Ами ето, аз като не разбирам и се бях засилила на свободни парзалки.  Blush Телефон ще ми е от полза да се обадя да разпитам дали ще я вземат, ако тръгне от сега. Тя да отиде веднъж и да види, че желанието е голямо, пък после да си реши дали иска още да ходи.

# 8
  • София
тел. Зимен дворец: 868 73 34
Питай кога са учебните пързалки. Ще е вземат, няма възрастово ограничение.

# 9
  • някъде ... тук ...
Малкият ми син ходи в Зимния дворец. Картата е за 8 ходения - 40лв. Ако нямаш кънки - още 20лв. Май има и месечна карта. Ние купихме негови си кънки след първия месец - разтягащи се, със зъбци. Бяхме решили да видим дали ще му хареса.  Той ходи със желание, а и ние сме доволни. Много бързо научи доста неща, а не беше се качвал на кънки.
Тази вечер неговата група е от 17 часа. Гого ходи понеделник и сряда.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:26 от Mamma

# 10
  • Бургас
Сигурно вече си се информирала, но аз да споделя и моя опит.  Blush Като бях студентка в първи курс, исках да се запиша на фигурно пързаляне - голяма мания ми е. Отидох в Зимния дворец и рабрах, че всеки уикенд се провеждат тренировки по фигурно пързаляне, записваш се и започваш да се обучаваш. Видях и едва проходили дечица да се пързалят там. Беше много уютно, без навалици, истински тренировки. Въпреки че оттогава минаха 7 години, едва ли нещата са се променили драстично. Мисля, че е удачно да я запишеш именно да тренира спорта, пък тя ако реши и има данни, ще продължи. Ако не - поне ще се научи да кара кънки.
Успех!  Hug

# 11
  • Някъде на път....
Зимна пързалка видяхме вчера, че има и в комплекс Лагуна - на Ломско шосе, от Билла - посока Обеля.
Доста деца се пързаляха. Наема за час и половина пързаляне е 3 лева, наем на кънки е още 3 лева.  Peace

# 12
  • София
Колко малко детенце може да се качи на кънки безопасно?

# 13
  • Някъде на път....
Колко малко детенце може да се качи на кънки безопасно?
И аз това се чудех....
Мисля, че трябва да е поне на 4г. детето.

# 14
Да на 4 ри ...аз друго имах предвид по горе...че самите свободни пълни с хора не са безопасни за малки деца били те и с инструктор.

Общи условия

Активация на акаунт