Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 464
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Честита Баба Марта на всички.Румени,засмени!

За днес зелен боб с картофи,пухкав хляб на Зиче  newsm51супер е,салатка и кюфтета и кебапчета.
После ще разглеждам красотите ви...ама те са много апетитни от всички  newsm51

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 15:16 от megansg

# 61
Здравейте и честита баба Марта, изтървах края на предната и началото на тази тема  Blush Записвам се и се връщам да ви разгледам  Hug
кифлички от изварено тесто на Селма, много хубави станаха   bouquet           и бутчета с картофи

Лек ден!

# 62
Честита Баба Марта!!!
Записвам се с Хрупкави гофрети, за които имам спомен, че някога съм копирала рецептата от форума, май.
Може ли рецептата?Моите гофрети никога не стават хрупкави Rolling Eyes

vesi_nn, много готини сандвичи!Ще зарадвам моят малчуган с такива GrinningИ мартеничките са много сладки!
verabel , много е красив сладкиша Peace
Аелис , баницата изглежда много вкусно!
лулу! , страхотни снимки!Детенцето е прекрасно! Heart Eyes
еликсир, картофите ти предизвикаха обилно слюно отделяне при мен Mr. GreenНямам търпение да ги опитам!!!
megansg , хлябът ти е чуден!
Аз днес приготвих тези кексчета.Мнооогооо са вкусни!Radost Nezemna , благодаря за рецептата!Незнам дали е твоя , но от теб я научих Grinning

Редактирам се: Денерис видях рецептата!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 15:52 от nolita

# 63
  • София
Здравейте, момичета, от няколко дни не съм влизала тука - е, онемях. Страхотни кулинарки сте   bouquet Направо загубих ума и дума от гледане на вкусотии и красоти. Възхищавам ви се
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

аз снощи реших да направя един мързелив ябълков сладкиш, но се оказа, че нямам брашно и добавих овесени ядки - получи доста вкусен експеримент

и едни яйца с бекон

# 64
  • Стара Загора
Честита Баба Марта! По една медена мартеничка от мен :

veni_nn - страхотни мартенски сладки сте сътворили  Peace

# 65
Честита Баба Марта ,
ние сме на боб и омлет обаче снимки по късно ще кача

# 66
  • град-държава
Честита Баба Марта на всички кулинарни вълшебници!  bouquet
В тази тема винаги е много, много вкусно... харесах си апетитните ребърца на Пепика , няма как да пропусна и нещо любимо - булгура на *MILADY* megansg , пеп-4o , nolita   и изобщо всички в темата, страхотни сте...  bouquet

Аз се записвам в новата тема със спаначена супа с булгур.

Хубава вечер от мен!

# 67
ahasver, Умбра, Лулу, Денерис, *MILADY*, поздравления за вас, красите темата с невероятните си снимки   bouquet
Сиер, какво е тестото на мартеничките?
Мадла, Нолита, Вив-мив, Суха Мащерка, Аелис, Елексирче, Вера, Angellove-Мина, прекрасни сладкиши си имате  Peace
Меганс, при теб е много вкусно, но нещо десерта ти липсва  Wink
еlenaa2, допълнението към стратата е много примамливо  Heart Eyes
Веси-н, сандвичите ти както винаги са много слънчеви и апетитни   bouquet
Вени, ей с такава салата мога да мина на диета  Hug мой човек си   bouquet
Лабрекс, ама хич не ти се свиди сиренето в мъфините  Laughing Laughing

При нас Рибно гювече

Окичих да суша едни заешки филета (благодарение на Фортуна   bouquet )

Малко  сусамки.

за закуска - тостери

за утре има печен боб с ушЕ

и  Grinning ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 68
Честита Баба Марта,бъдете живи и здрави и продължавайте да ни радвате с готварските си умения.
ahasver-много вкусна супичка
Madla-яйчицата по този начин са многоооо вкусни
elenaa2-хареса ми допълнението към стратата
Аелис-много обичам локум със сигурност тази баничка много ще ми хареса

# 69
  • Варна
Пепи  супер качество и апетитно....и десерт има...обикновен кекс...сравнение с вашите десерти  newsm51
А рецептата за рибното гювече  може ли
Вив,Нолита,Мадла,Сиер,Най,Розита разнообразно и вкусно

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 19:42 от megansg

# 70
Честита Баба Марта на всички
при нас за обяд бъркани яйца с                                
луканка и кренвирш

за вечеря леща

пържолки на фурна с лук

и една питка

разчупена

За оформянето на питката използвах идеята на Илианка за питката и с белтъци,за първи път ми се получи толкова пухкава мекичка и на конци, за което и благодаря,че я сподели

# 71
rozita_2703, много вкусно, а питката е страхотна! Peace  bouquet
megansg, чудно хлебче, със скарата и салатката Crazy Heart Eyes, а скромното ти кексче.... че не ми е под ръка, да видиш какво ще му се случи! Не, че вече не му се е случило, де! Grinning  bouquet
пеп-4o, как да ми се свиди, по-солени да са! А това рибно гювече има ли го нейде написано? Heart Eyes
viv-miv, грабвам си кифличка! Heart Eyes  bouquet
еликсир, потвърждавам за картофките, правя подобни, само че напоследък ги пека в микровълновата, после разрязвам и пълня с каквото съм направила. Слагам кашкавал и запичам във фурната.  Heart Eyes  bouquet

Ох, вного вкусотии, няма да мога всички да спомена, момичета, чудесни сте, както винаги!  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet Честита Баба Марта на всички!

Вкъщи пиле с каквито имаше зеленчуци в хладилника,

ей това сътворих от свинските кожички, дето питах какво да ги правя - рулца с подправки и праз лук и пача.

Бисквитено саламче "Баунти"

# 72
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА вълшебници.
Момичета,съвсем ви испуснах края. Даже нова тема сте захванали.Два дена без компютър и вие сте запълнили 5 страници със вкусотии.Пускам набързо моето простичко меню и се връщам да ви разглеждам.
Бутчета и картофки във плик,салатка,пилешка супа и мекички.

# 73
Пепика,тези шишчета изглеждат страхотно.Моля,за рецептата.
Благодаря, но няма рецепта, правих питка, остана ми от тестото, от него правих пица, пак ми остана и някъде в нета гледах шишчета с чери доматчета и бяха ми останали маслини от пицата и така..... Wink Пълно рециклиране на тесто и продукти.
Здравейте, Честита Баба Марта!
Пепика тези кухи питки на решетката на фурната ли ги правиш?
Не мила, бях си взела от домашни потреби форми за еднократна употреба, кръглички - за пици. Сложих ги вътре, но забравих да ги намажа с доматено пюре, само ги разточих на набрашнен плот и бяха целите в брашно. Метнах ги във фурната и по едно време гледам, яко са се надули. Та същата вечер се разминахме с пиците  hahaha ядохме мръвки с кухи питки. Та при мен почти винаги така се получава от дефект в ефект. Wink
рулото на Стефани

кюфтенца с бобец
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА   на всички  Hug
Лабрекс, давам ти шишче, ама и ти каква си подстрекателка - метни един мъфин с копърче, не се стискай, Аелис тази баница я правя и нарочно раздавам почти всичко, иначе одма съм я излапала, неустоима на сладост е. Hug  *MILADY* снимките и ястията са винаги уникално сготвени, снимани и аранжирани, за което   bouquet, аз нямам нерви и време за съжаление. Вени, Вени, как успяваш да готвиш и аранжираш толкова много гозби, като ходиш и на работа? verabel ти къде се губиш, преди беше по-редовна, имаш същата форма като моята на слънце. еlenaa2  стратата я отказвам, ноо ... допълнението- с удоволствие бих го хапнала  Wink. Umbra   bouquet последната рецепта от твоите, които записах е за бисквитите с парченца шоколад, сина ми ги обожава, а сега и този хляб!.....лулу!.....  винаги от твоите снимки струи много положителна емоция, с която те зареждат. Еликсирче, ти си една сладурка с едни сладурски вкусотии Hug . nolita - ох и твоите кексчета не са за изпускане, та си записах рецептата и ще чакат ред да ги опитам. ahasver  bouquet много харесвам супичка със спанак, сервиза ти е супер, но.... котето ти крадвам одма, да знаеш, отдавна съм му хвърлила окото  smile3508  ПЕПЧИ, у вас и мартениците ви големи брейй,  пък за сусамки тук до мен ми суфлират, че отдавна не били яли  Wink. Лелее Лабрекс, за убиване си,  давай рецептата за този салам, ако ще да е сладък, обожавам кокос!       

# 74
Лабрекс, за убиване си,  давай рецептата за този салам, ако ще да е сладък, обожавам кокос!       

Пепика, и аз така си казах, за убиване съм, уж да намаля сладкото, пък и другото, ама заради тоя кокос (друго си е, като си намери човек оправдание), много го обичам, та се прежалих. Grinning Ето я рецептата: Бисквитен салам "Баунти"  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт