Какъв крем за лице използвате - тема III

• 92 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
За мен повечето кремове споменати тук са неприемливи.
Интересувам се от здравето си, а не само как ще ми изглежда в момента на мазане кожата.
И съм за висок клас козметика.Ако не ми понасяха органичните от висок клас, щях да ползвам неорганични такива, но изчистени от парабени , петролни продукти и с повечко натурални съставки.
Средната ръка не ми понасят- дори био такива- Санте, Логона, Лавера, Планте систем, Плантерс, Веледа и т .н. и т.н. ( от всичко това Веледа са по приемливи като състав, но пък са ми тежки).

Но всичко опира освен до информираност и до джоба.

# 106
  • Варна
dora7511, сподели кои марки са по висок клас за теб и кои ползваш.  На какъв принцип ги категоризираш - цена, предлагане само в чужди сайтове или друго? Интересно ми е, защото не съм наясно с класовете при органик продуктите. Доктор Хаушка би трябвало да е по - висок клас от Веледа при водещ фактор цена newsm78

# 107
Цената не е водещ фактор, а нормално последствие от влагането на чисти и висококачествени суровини.Както и от правилната им обработка.Стъклени( и с УВ защита) опаковки при някои от марките и т.н.
Пазаруването от чужди сайтове е заради по голямото разнообразие и в повечето случаи по-добра цена.Пробвала съм повечето неща на нашия пазар и няма нещо да ме е грабнало.
Избирам според съставки, сполучливи формули( това се установява след опитване обаче), опаковки, етика и философия на производителя и др.
Да, Хаушка  е от по качествените.
И добрата ексфилиация е важна , за да проникнат съставките .Има продукти с плодови киселини и ензими , които ексфолират не механично.

# 108
  • Варна
dora7511, какво ползваш ти? Не ми стана ясно newsm78 Сподели марки, ако ти е удобно.

# 109
  • София
Какво ще кажете за този    търсих един крем на Виши и случайно видях този - с УВ фактор е  Rolling Eyes

# 110
Какво ще кажете за този    търсих един крем на Виши и случайно видях този - с УВ фактор е  Rolling Eyes

Миналата година имах такъв, но нещо не ми допадна, не става за смесена към мазна кожа според мене, май имаше и някакъв озаряващ перлен ефект, доколкото си спомням.

# 111
здравейте моми4ета едва сега отхрих тази 4удесна теми4ка Simple Smile
дневен ползвам матиращата емулсия на Елизабет Арден а за ве4ерен ползвам Рок хидра плюс
и съм доволна през деня не лъскам ве4ер възтановявам Simple Smile

# 112
  • Benelux / Varna
Момичета колебая се в избора си на нови кремове - като че ли клоня към Clinique. На 33 съм със суха кожа, леки бръчки.
Какво ще кажете за тези двата:

Чудя се кой да избера.
Също се чудя и за кремчетата на Clarins и Lancome? Някакви отзиви, към кои да се насоча?

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 09:38 от bubanka

# 113
zornitsa, при чувствителна кожа според мен е по добре да се насочиш към Clinique. Хубавото при Clinique e, че са без парфюм, а той доста често може да дразни кожата. Естествено това, че кремовете на Cllinique са без парфюм не ти гарантира, че ще ти понесат.

Една консултантка ми каза, че понеже съм със суха кожа  Total Turnaround  не бил подходящ за мен  Thinking , но в страницата на Clinique пише, че е подходящ при много суха до суха и от суха до смесена кожа.  newsm78
Аз лично бих го пробвала, но не през лятото.

# 114
  • Torino,IT
Имам ги и двата, ползвам Youth Surge като дневен, а Totalturnaround го ползвам като следваща стъпка след маската Totalturnaround, която правя два път в седмицата и го нанасям като я измия, тоест не го ползвам за дневен/
Youth surge хидратира и е антиейдж грижа, докато първият се препоръчва за обновяване на кожата, аз съм по доволна от Youth Surge  Peace

# 115
  • Габрово
Дами, имам нужда от съвет   bouquet
Не мога да намеря крем, който да е подходящ за мен.  Crossing Arms
Последните неща, които пробвах бяха Vichy Normaderm - изключително приятен за нанасяне, попива лесно, матира, не запушва излишно порите. НО не овлажнява достатъчно, носът ми се бели от него.  Crossing Arms
Другото, което пробвах беше Nivea нещо-си - което овлажняваше перфектно, но пък кожата ми много лесно лъсваше с него, и черните точки много рязко започнаха да се увеличават  Crossing Arms

Търся някакъв среден вариант  Grinning Евентуално нещо от типа на Виши, но по-мазничко. И да не е в по-висок ценови клас.  Whistling Идеи и предложения?  Blush

# 116
Дами, имам нужда от съвет   bouquet
Не мога да намеря крем, който да е подходящ за мен.  Crossing Arms
Последните неща, които пробвах бяха Vichy Normaderm - изключително приятен за нанасяне, попива лесно, матира, не запушва излишно порите. НО не овлажнява достатъчно, носът ми се бели от него.  Crossing Arms
Другото, което пробвах беше Nivea нещо-си - което овлажняваше перфектно, но пък кожата ми много лесно лъсваше с него, и черните точки много рязко започнаха да се увеличават  Crossing Arms

Търся някакъв среден вариант  Grinning Евентуално нещо от типа на Виши, но по-мазничко. И да не е в по-висок ценови клас.  Whistling Идеи и предложения?  Blush
Може да пробваш Авен.Мисля, че са долу -горе на цени като Виши  Hug

# 117
  • Габрово
Ще ги видя дали ще ми свършат работа. Мерси   bouquet

# 118
Някои да е ползвал тези кремове?

На 26 год.съм,със смесена кожа през лятото и суха през зимата.

# 119
Вчера си взех този крем

много ми харесва,както и всички продукти на Ла Рош,миналото лято също го ползвах,но без слънцезащита,сега аптекарката ми го препоръча,моята кожа е комбнирана,но според мен става и за по-мазна,крема е лек и попива много бързо,прави кожата много мека,и в момента е с подарък термална вода!

Общи условия

Активация на акаунт