Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 539
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
12 % - никога повече! С 9 % ми изсветлява по същия начин, само дето скалпът ми не изгаря

И аз стигнах до това заключение макар, че не съм имала проблем със скалпа. Току що си измих косата от блондора на SERI с 9%, и  не виждам разлика от 12%. Понеже е потъмнявам след това, другия път може да пробвам и с 6%.

# 226
  • Пловдив
12 % - никога повече! С 9 % ми изсветлява по същия начин, само дето скалпът ми не изгаря

И аз стигнах до това заключение макар, че не съм имала проблем със скалпа. Току що си измих косата от блондора на SERI с 9%, и  не виждам разлика от 12%. Понеже е потъмнявам след това, другия път може да пробвам и с 6%.
Моят съвет също е да минеш на по нисък %, 9 % пак е прекалено силен за използване с блондор. А за 12-ка не ми се мисли, направо термоядрена реакция. Аз се правя с 4,5 % и косата ми изсветлява перфектно до бяло ако я държа малко повечко, а следващия път съм решила направо с 3-ка.

# 227
Кашарел, с кой номер на Индолата се намаза? Как стана? Аз пробвах 1000.22 и станах отвратително сива, та сега имам 3/4-ти боя и така си стои, нямам смелост да я използвам. Отделно скалпът ми стана на рани, ама големи рани, сигурно заради това, че косата ми беше мита предния ден, грешката е моя.

Асе, ще кача снимки утре или в неделя. Много ми харесва цвета. Пясъчно русо. Аз сиво не харесвам. Номера е 9 от натуралните или 9,03

# 228
Кашарел, аз пък все искам да пробвам Индола и все нещо става и купувам друга боя  Joy

Не съм сигурна обаче, че ще ме изсветли достатъчно, моята коса е ужасно упорита, лесно изсветлява до оранжево-жълто и от там няма мърдане Crazy  Сега с този "creator" който изсветлява допълнително един тон нещата са определено много по-добре, но Индола май нямаше такова чудо

# 229
Момичета и аз искам да питам нещо може и да има писано но не открих та искам да питам правила ли се е някоя от вас с Majirel 9.22 http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=172_114&products_id=497 и ако да цветат какъв става в смисъл като на кичура ли ?И с какъв оксидант трябва да се вземе. Моя цвят сега е русо  може би номер 10 . Hug

# 230
Привет мили дами,виждам ,че сте много опитни и Ви моля за съвет
блондинка съм много светло русо - платинено  от 3-4  години ,но само с блондор (само в корените )косата ми е изтощена и искам да мина на по щадящ начин ,но искам да съм си руса естествената ми коса  е тъмно кестенява ... какво бихте ми предложили съгласна съм и на 1-2 тона по тъмна коса ?

# 231
  • в 1001-та нощ
Бели коси имаш ли?

Тук всеки ще ти предложи различна боя, но ти ще трябва сред тях да намериш своята  newsm78

Когато бях в твоята ситуация преди доста години минах на Лореал Преференс и бях много доволна - ползвах номер "02" Peace  подходяща е за хора, които не покриват бели коси, за такъв случай е Лореал Екселенс, ползвах златистите нюанси (мисля 01), от пепелните на толкова светла коса - се посивява  Peace

Успех  Peace

# 232
Бели коси- не ,дължините ми са с блондор -платина а корените ми са тъмно кестеняви и съм на кръстопът ,коя боя ще успее да изсветли толкова корените ми ...косата почна доста да ми пада ,но работата ми последните месеци наложи много прически и съответно много изтощаване ....сега правя маски ,надявам се с вашите съвети и да успея да запазя цвета .
Лек ден мили дами

# 233
  • София
Здравейте, някой има ли повече информация за Боя INOA Supreme Anti Age http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=319&products_id=3072? Каква е рзликата с досегашната Inoa и дали изсветлява повече, логиката ми е че щом е за побелели коси, сигурно е по-силна? Макар, че май е само с 6% окислител..

# 234
Бели коси- не ,дължините ми са с блондор -платина а корените ми са тъмно кестеняви и съм на кръстопът ,коя боя ще успее да изсветли толкова корените ми ...косата почна доста да ми пада ,но работата ми последните месеци наложи много прически и съответно много изтощаване ....сега правя маски ,надявам се с вашите съвети и да успея да запазя цвета .
Лек ден мили дами
същия случай като теб съм - ефект блондор получавам от боя 10ка с оксидант 12%, но сега въпреки разликата корени-дължини си правя корените с по-неизтощаващи бои и оксидантът ми е 9%.

момичета, някоя от вас да е ползвала шампоани и какъв за оцветяване върху русата коса имам предвид онези леки розови нюанси, които сега са много модерни като на андреа... сигурно и чрез боя може да се получи, но предпочитам шампоан. дали според вас ще стане?

# 235
  • Перник
Хайде да се похваля и аз.... Crazy имах час за четвъртък за фризьор,но днес не се сдържах и отидох...та от тъмно русо...сега съм мноооого светличка,след обезцветяване и след това безамонячна Voila...ще гледам тези дни да кача снимки преди и след,но като цяло съм доволна от резултата,а и косата ми не изгоря както се опасявах....сложиха ми маска на Лонда,която доста ме впечатли и май ще бъде следващата ми покупка Simple Smile

# 236
влизам да похваля бирената маска на Orzene  Crazy От тук я знам, случайно я видях и я грабнах моментално  Laughing  Косата ми е супер, направо откакто съм руса не ми е била толкова хубава !!

Други скъпи маски разни реконструкторни не са ми се отразявали така вълшебно.

# 237
Момичета, имам нужда от съвет.

как се правеше препигментация или нещо подобно?

в момента косата ми е доста светла - чиста десятка и не ми отива. като коса е ок, изглежда добре, но цветът не е моят. много ми е светло и много ме обезличава.

искам да потъмня до 8 - някакво нормално тъмно русо - с лек бежов оттенък.

та, как да действам. Като си намажа косата с боята - един тон по-светло от това, което искам, разредена 1:1 с вода и масажирам, след това измивам ли или директно си мажа боята с оксиданта,цветът, който искам?

# 238
  • в 1001-та нощ
я виж в линка за препигментацията  Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539350.msg17010017#msg17010017 в твоя случай - вероятно ще е преколорация  Hug (в същия линк, малко по-надолу има инфо  Peace )

malvinka88  Hug честито  Hug хубаво е, че си доволна - ще споделяш как се развива цвета във времето Wink  Hug

barbi70 - разгледай Лореал Преференс - 02 - ако я купиш - задължително - както и за която и да е нова боя - направи теста за алергичност  Peace

# 239
Здравейте! Включвам се по последните постове- имам един въпрос, понеже днес ще се потъмнявам- от 10 искам да мина на 7, максимум 8. При преколорация трябва ли да измия първата боя смесена с вода, или без изплакване да нанеса желания цвят след масажирането? Дано разбрахте какво питам. За първи път ще пробвам този метод и сигурно задавам тъпи въпроси  Embarassed
Миналия месец се потъмних и след 2 седмици си бях отново светло руса.

Общи условия

Активация на акаунт