Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 4

• 60 614
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Споко,корейските хоръри не са кой знае какво,предполагам,че ще е по-скоро трилър с хорър елементи.
Виж ако беше японски филма Sunglasses,те са ненадминатие в този жанр...все още ме побиват тръпки като видя момиченце с бяла рокля или късно вечер когато ми звъни телефона Tired

Да, да, японските хоръри са кошмарни! Да, де, то се очаква от тях, така че добри са явно. Поне приятели, които са фенове на жанра твърдят така, аз не мога да издържа да изгледам цял филм, много съм страхлива. Виж, това което казваш за корейските добре звучи, повече като за мен, аз трилъри обичам.

Нария, сигурно 100-тина клипа, откъси и какво ли не изгледах с него в Youtube, но когато го видях и в клипове от посещението му в Африка преди няколко месеца - цък, цък и Разказ от него за преживяното в Африка (с английски субтитри), започнах да се питам - Той истински ли е или не?
Аз си задавам същия въпрос.  Grinning И благодаря за клипчетата, но да ти кажа, че не ми помагаш.  ooooh!

rossonera, може би си чела и го знаеш, но много от корейските звезди се отдават на благотворителност.

Сладури! Как да не ги обичаш просто! Не само нашите звезди трябва да вземат пример. Хубавото е, че не само те помагат, но и вдъхновяват и феновете си за благотворителни акции.

# 661
Нария, аз почти всичко гледам,само с медицинска тематика филми не обичам.  Хоръри си гледам от време на време, но предпочитам по-психо и по-малко кървища. Гледах няколко корейски, но не ми харесаха,не е техния жанр и това е.При японците е друго,цала индустрия-филми,сериали, пък и колко хоръри манги и анимета има.Ще ти кажа за първата част на The Ring - всичко след нея си беше приказка. Grinning

# 662
Рейн в никакъв случай не можеш да го наречеш красавец. Той не е от тези, които ти "взимат ума" от пръв поглед. Но, когато посъбереш повече впечатления и информация, и усетиш с какъв хъс работи и колко усилия, воля и страст влага във всяко нещо с което се захване, неусетно започваш да го харесваш. И в един момент разбираш, че си оплетена от чара и харизмата му.

С много точни думи си обяснила това, което и аз усетих с Rain. В началото го гледах само на снимки, клипове и се чудех какво му е толкова "звездно", а после като ми се отвориха очите, като изгледах I'm a Cyborg, But that's OK, Plan B, а след това и A Love to Kill, почувствах абсолютно същото, което и ти си написала. Rain трябва да се гледа!

Не е ли малко нечестно ........ всичките тези на едно място smile3514

Ами нечестно е, и аз това си повтарям вече няколко месеца. Нечестно е.

2в1, а Jo In Sung харесваш ли го? Защото аз току-що приключих "A Frozen Flower" и разбрах, че го обичам.
No Min Woo си го имаше в доста сцени все общи, но пък и такава му беше ролята. А онова дяволито сладурче Song Joong Ki (без изобщо да видя целия каст) - веднага го засякох, както и докторчето от The Snow Queen.
Филмът ми е още пресен и не зная какво точно да мисля, трябва да го преценя по-подробно, но определено много силна игра от Jo In Sung. Това, което не си го получаваме в сериалите, го има в изобилие и такава откровеност във филмите им. Изумяват ме.

# 663
"Замръзналото цвете" започнах да го гледам с доста противоречиви очаквания. След многото прочетени, и то не особено ласкави, коментари имах доста объркани представи. Не знам защо повечето хора се хващаха за гей-сцените и оплюваха целият филм. За мен това си беше една любовна история с главно "Л" и го смятам за един от най-добрите филми които съм гледала с такава тематика. А що се отнася до Jo In Sung го харесах, но си признавам, че очите ми бяха в партньора му Joo Jin Mo Blush. Ноооооо............ след това в "What Happened in Bali" обра всички точки. Да ме прощават почитателките на Джи Соп, но за мен Jo In Sung беше по-добрият в този сериал.

Сладури! Как да не ги обичаш просто! Не само нашите звезди трябва да вземат пример. Хубавото е, че не само те помагат, но и вдъхновяват и феновете си за благотворителни акции.

Специално за Won Bin ми направи впечатление след като изгледах "Autumn Tale" и се поразрових за него. Оказа се, че момчето е много скромно, срамежливо и не обича да привлича кой знае колко вниманието върху себе си. Когато е влязъл в казармата сам е пожелал да служи на границата, но е бил ранен, наложила се е операция и доста дълга рехабилитация и затова е освободен от служба предсрочно. И въпреки всичко една година по-късно поема ангажимента да се включи като Посланик на добра воля към УНИЦЕФ и от тогава непрекъснато участва в различни кампании за набиране на средства. Как да не го харесваш?

# 664
  • София
    Харесах си ново лице,поне за мен е ново, защото не съм гледала другите му филми.Ще трябва да ги изгледам.

# 665
    Харесах си ново лице,поне за мен е ново, защото не съм гледала другите му филми.Ще трябва да ги изгледам.

Това е "главорезчето" на Президента на Haewon Group, нали?
Името му е Sung Chang Hoon и общо взето има само няколко поддържащи роли. Тук има малко информация за него. И при него важи "нуна" ефектът Rolling Eyes. Жена му е с 5 години по-голяма Mr. Green.

# 666
  • София
    Нуната ми се видя доста преправяна. Защо не мога да харесам ни една жена, колкото и да са хубави,мен ме дразнят.Дали не е някакъв вид ревност  Joy? Само Park Shin Hye харесвам много.

# 667
"Замръзналото цвете" започнах да го гледам с доста противоречиви очаквания. След многото прочетени, и то не особено ласкави, коментари имах доста объркани представи. Не знам защо повечето хора се хващаха за гей-сцените и оплюваха целият филм. За мен това си беше една любовна история с главно "Л" и го смятам за един от най-добрите филми които съм гледала с такава тематика.

Не, аз също не бих се хванала за гей-сцените. Те изобщо дори не ме впечатлиха. Хареса ми любовта между него и Кралицата. И двамата не го очакваха, но се случи. Неговите очи бяха изумителни в моментите с нея. Много красива любовна история.
Общо взето и сега като помислих повече, с много положителни емоции оставам от него, а изобщо не бях прочела и ред коментари. Реших, че искам да изгледам къде що има всичко с Мин У, видях филма, сетих се, че преди години съм го засичала като име и го изгледах (мога да кажа на един дъх).

А за Won Bin, няма да отварям дума аз, че става страшно.  Laughing

# 668
Тайна, те там май са много малко тези дето не са преправяни Joy.

И мен в доста от случаите жените ме дразнят, но си имам няколко любимки -  Song Hye Kyo , Lee Honey , Shin Min Ah , Ha Ji Won , Kim Sun Ah , Eugene , Kim Hye Soo , Park Si Yeon. За тези се сещам на "първо четене" Simple Smile.

Малко редакция:
Потвърдено е и участието на Kim Bum в драмата "Padam Padam". Доста добра комбинация на мъжките роли - Jung Woo Sung и Kim Bum. Остава ни само да чакаме  newsm53.

Още малко редакция Mr. Green.
Току що изгледах първа серия на I Need Romance и щях да "падна от стола". Истински целувки и секси сцени още от първата минута #Crazy. Направо се стреснах и се зачудих дали съм си пуснала корейски сериал Crazy. А и след това разговора между трите приятелки ала "Sex and the city" ме довършиха окончателно smile3544. Брех, да му се не види Dizzy Face, корейките знаели що е това "секс" дори и да не са женени Nerd. Че дори и го практикуват dont doh  Shocked.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 08:31 от 2в1

# 669
Кафето днес е от Kim Bum

И нещо, което няма нищо общо с азиатското кино, но ме накара да се усмихна от сутринта Simple Smile
второто клипче е по-дълго и затова предпочетох то да остане като линк

Ето така се предлага на жена!

bouquet

# 670
Добър ден!  Hug

Нещо няма много движение по оста "Тайпе - Сеул - Токио" днес.

Изгледах сутринта най-после (finally!) Protect the Boss със субтитри от darksmurf. 1-ви епизод го имаше още вчера, но днес рано сутринта завършиха и 2-ри, сега да видим кога ще започнат и 3-ти, който аз вече свалих и прегледах на бързо, макар да не разбрах почти нищо на корейски, но някой изречения ги "вдявам" вече.
Определено Ji Sung ме печели до тук, в ролята на незрял и безотговорен главен герой (боксерките му със слончета ме изпълниха, ако и да видях онази вълнуваща сцена от 15-та серия на Kim Soo Ro, то тук се приземих  Laughing). Агаши-то обаче е един път - дисциплинирана, забавна и много яко раздава тупаници. Усеща се, че ще вкара нашето момче в правия път. Jaejoong още го изследвам, но и не мога да искам повече от него, освен да ми запълва добре екрана. Това е първата му роля, учи се.

Ето и песента на Jaejoong - I'll Protect You към сериала, която излезе вчера. Страхотно изпълнение!

# 671
  • София
   Много ми харесаха клипчетата!Аз днес съм в почивка от сериалите ,ще гледам само филми! Започвам с Murder, Take One.  Изгледах и Oh! My God, много сладко филмче.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 19:46 от Тайна

# 672
  • София
rossonera,
харесай ме!

# 673
 Joy  Joy  Joy

nioba, изненада ме много приятно. Сега като го видя довечера в Protect the Boss ще се сещам, както и за Captain Korea a.k.a Lee Byung Hun.

Не мога да му откажа. Ще го харесам! Обещавам!  Hug А и след като изгледах онези клипчета за ELLE (бяха на английски), които наскоро 2в1 показа, ми стана симпатичен.

# 674
Първият ми досег с DBSK/TVXQ и в частност с JaeJong беше с песента Mirotic. Естествено, направи ми впечатление ....... хубавото си е хубаво, все пак. Но после го видях в Rising Sun и в момента, в който го зърнах със стичащата се сълза си помислих "Боже, като паднал ангел е #Crazy"

След това се разрових и прочетох някои неща за него и това дете (защото за мен си е дете , след като е само с няколко години по-голям от дъщеря ми) окончателно ме спечели. Не е много характерна такава зрялост на неговата възраст. Казват, че е изключително отговорен и непрекъснато се притеснява за всичко, което става около него. Грижи се за всички в групата и поема един вид ролята на родител. След раздялата на петимата и продължаващата битка с бившата му компания не се пречупва, а заедно с Мики и Джунсу отстояват правата си и полагат наистина къртовски труд, за да продължат да работят. За последното международно турне на тримата поема и ролята на изпълнителен директор, а сега се захвана сериозно и с актьорството. Точно този му хъс да успее и да се докаже ме впечатляват.
За тези, които не знаят той е осиновен. Има осем по-големи и една по-малка сестри. Биологичната му майка се появява след като той вече е успял. По-късно се разбира, че е знаел, че е осиновен и се е срещал с нея няколко пъти. Биологичният му баща също се появява и завежда дело за попечителство, но по-късно се отказва след като JaeJоng го признава за баща. В интервю споменава, че просто иска и двете му майки да са щастливи и да се грижат за него.

Общи условия

Активация на акаунт