САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 69

• 49 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София

Същия го гледах днес на цена 56лв.

# 407
Кодовете от 20/33 само с розовото и синьото сакче ли са? Имам няколко кода с розовото сакче , но ми се иска подаръка да е друг, а не мога да открия код с различен подарък.

# 408
Здравейте!
Мислите ли, че има шанс анцузите да станат налични ?

# 409
  • София
Здравейте!
Мислите ли, че има шанс анцузите да станат налични ?

Да Peace

# 410
  • Варна
Здравейте,сега четох назад темата,но не намерих да е коментирано и искам да ви попитам това яке намаля ли се както миналогодишните?
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-bebe-fil … =1&prodsize=0

tedichka07=  bouquetБлагодаря

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 01:01 от desuri

# 411
  • София
Здравейте,сега четох назад темата,но не намерих да е коментирано и искам да ви попитам това яке намаля ли се както миналогодишните?
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-enfant-bebe-fil … =1&prodsize=0

Не,няма още изгоден код за PRIX VERT. Peace

# 412
  • София
през лятото Ларедутци изпращаха едни брошури - активирали са кода от брошурата за розовото сакче (за съжаление съм изхвърлила брошурата) - намалява 15 Евро от неща от сайта, дава БД и подарък розов сак - H1364 е кода и мисля, че не е еднократен

# 413
LES AUBAINES

CHAUSSURES & ACCESSOIRES

Jusqu'à -60%

+
offre sur les prix ronds

2 articles achetés le 3ème offert

Aubaines, vetement pas cher, chaussures pas cher

avec le code 57770

i още един код 42005

le code 42005
donne :
- 40 euros pour 79 euros d'achats
- 65 euros pour 129 euros d'achats
fdp payants et - 20 pourcent sur pages vertes

извинете ако са от преди , този 42005 беше за друга промоция преди време , ако не се лъжа 20/33 и бенсимон.

# 414
през лятото Ларедутци изпращаха едни брошури - активирали са кода от брошурата за розовото сакче (за съжаление съм изхвърлила брошурата) - намалява 15 Евро от неща от сайта, дава БД и подарък розов сак - H1364 е кода и мисля, че не е еднократен

мерси ,работи да ...

L'offre H1364
est appliquée
5 articles à 15,00€ REPARTI

# 415
Извинявайте за въпроса, незнам дали е подходящ за темата, но тръгнах да пускам поръчка, и на втора стъпка интерфейса на формата  е променен, при вас така ли е? Изисква задължителен мобилен телефон, а francetobg нямат даден такъв. И се чудя мога ли да попълня с произволен?

# 416
Извинявайте за въпроса, незнам дали е подходящ за темата, но тръгнах да пускам поръчка, и на втора стъпка интерфейса на формата  е променен, при вас така ли е? Изисква задължителен мобилен телефон, а francetobg нямат даден такъв. И се чудя мога ли да попълня с произволен?
И при мен на 2 от акаунтите беше различен. Може да попълниш произволен,но да го нацелиш Simple Smile
Ще ти пратя на лични този който аз писах Peace

# 417
добро утро, някой би ли ми услужил с код за розовото сакче? благодаря, ако някоя мама се отзове Hug

# 418

Във Фейса има подобен въпрос. От Франсето отговарят "...Можете да посочите Вашия мобилен телефон с 07 отпред, за да го приеме системата..."

# 419
Имам няколко излишни кода от всички модели 15/25, 20/33, 30/45. Мога да дам по един-два от всеки модел. Така че ако някой иска най-бързия печели и д ами пише  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт