Хотелите във Велинград - 2

• 83 494
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, дразня се когато някой пита за нещо коментирано обаче нямам време да прочета цялата тема. С майка ми и малката плануваме няколко дни някъде Simple Smile Та загледах сега пък Велинград. Харесах :
Лъки лаит
Селект
Елбрус.
Какви са мненията? Само с две думи ако някой следи темата   bouquet
Ние се върнахме вчера от Лъки лайт и от тези изброените май е по-добре да заложиш на Селект, че поне е по-нов. Определено Лъки лайт има нужда от реновиране, най-вече външните басейни. Били сме в хотела преди 4 год. и доста повече ми хареса тогава. Стаите са големи, спалнята много широка и удобна, но килима не беше почистен преди настаняването ни. Басейните са топли и се поддържат чисти, но си личи че са позахабени доста, халатите също, както беше написал някой по-горе. С ползването на джакузито и сауната не сме имали проблеми, никой не е ходил след нас да ги спира. Бяхме със закуска на блок маса и вечеря по меню. Първата вечер от 5 възможни салати (зелена, картофи, зеле, снежанка и кътък), първите 3 ги нямаше   Whistling т.е. за мен избор от салата нямаше, защото не се предлага никакъв зеленчук реално. След уговорки с готвача, ни смениха едната. Странното за мен беше, че посред лято, нямаше една проста шопска салата или само домати и краставици например.  На следващата вечер си поръчахме телешки кюфтета на скара с пикантни картофи и се оказа, че порцията включва само едно кюфте  ooooh! Иначе разположението му е добро, близо до центъра, но на тиха улица, беше ни удобно с детето да ходим към парка по всяко време. С две думи като цяло от кухнята не сме доволни, обслужването е добро, а на хотела към момента повече ще му подхождат 3 звезди.

# 556
Аз останах много доволна от Спа клуб Бор - писах вече в другата тема. Много добър хотел с чудесен спа център на стратегическо място сред борове, в центъра на града с чудесна панорамна гледка. Двойните стаи са малки обаче, ако решите да отсядате с дете ще трябва друг тип помещение да се наеме. До края на месеца видях, че има и някаква промоция с включена вечеря.

# 557
Бе гледам, гледам тия снимки и не мога да видя къде му външния басейн на тоя Селект?  newsm78

И тука по тая цена http://www.apartmentsbulgaria.bg/velingrad/spa_hotel_select-0118-facilities.html 94лв. за двойна стандартна стая за престой над 3 нощувки е за двама нали?  newsm78

# 558
Аз като гледам снимките ми се струва, че басейна е под нещо като навес, а от страни е открит, т.е. няма стени, но нека който е бил да каже дали е така наистина.

# 559
Аз като гледам снимките ми се струва, че басейна е под нещо като навес, а от страни е открит, т.е. няма стени, но нека който е бил да каже дали е така наистина.

И на мен така ми се струва, не знам така дали е добре, не съм била на такъв басейн. Иска ми се да е изцяло открит, въпреки че така аз ще мога да се пека, а дребосъка да се плицика на сянка  Mr. Green

# 560
Аз не бих отказала сигурна и дебела сянка на басейна в тия жеги, но ти си знеш най-добре какви са ви приоритетите  Grinning Ние като бяхме сега и като се напече тоя камънак, няма разхлаждане, дори когато вече не е слънчево около басейна.

# 561
Бе гледам, гледам тия снимки и не мога да видя къде му външния басейн на тоя Селект?  newsm78

И тука по тая цена http://www.apartmentsbulgaria.bg/velingrad/spa_hotel_select-0118-facilities.html 94лв. за двойна стандартна стая за престой над 3 нощувки е за двама нали?  newsm78
Във грабо има пак ваучери за Селект от предишните имаше доволни.

# 562
Аз останах много доволна от Спа клуб Бор - писах вече в другата тема. Много добър хотел с чудесен спа център на стратегическо място сред борове, в центъра на града с чудесна панорамна гледка. Двойните стаи са малки обаче, ако решите да отсядате с дете ще трябва друг тип помещение да се наеме. До края на месеца видях, че има и някаква промоция с включена вечеря.
Къде я гледаш тая промоция, на тенхия сайт ли  newsm78
Сега отивам да зяпам.
Хора пропада ми май третото море за тая година  Laughing И ще трябва да отида на 25.07. Та се чудя сега да отидем за една седмица с децата, аз и баба им на Велинград. Двойна стая ми е малко, та предпочитам апартамент. срещали ли сте сега някъде промоции в сайтовете за групово пазаруване промоции за Велинград да разгледам? newsm78
Иначе в Бор и Спас съм била многократно и пак ще огледам, ама ако има другаде промоция, да видя дали пък да не посетим нещо ново за нас  newsm78
Мерси  Heart Eyes

# 563
  • Пловдив
Аз също съм от доволните от "Бор" Peace Бяхме там за 1 нощувка с ваучер за двама+детето за 86лв. със закуска.Останахме доволни.

# 564
Къде я гледаш тая промоция, на тенхия сайт ли  newsm78
Сега отивам да зяпам.
Хора пропада ми май третото море за тая година  Laughing И ще трябва да отида на 25.07. Та се чудя сега да отидем за една седмица с децата, аз и баба им на Велинград. Двойна стая ми е малко, та предпочитам апартамент. срещали ли сте сега някъде промоции в сайтовете за групово пазаруване промоции за Велинград да разгледам? newsm78
Иначе в Бор и Спас съм била многократно и пак ще огледам, ама ако има другаде промоция, да видя дали пък да не посетим нещо ново за нас  newsm78
Мерси  Heart Eyes
Да, на сайта на самия хотел - 140 лв на вечер за апартамент със закуска и вечеря. Двойните стаи са много малки и ако сте трима, нещо такова трябва да търсите. Определено много доволна останах и с удоволствие бих го посетила пак. А може ли някакви отзиви за Свети Спас, сравнено с Бор, щом си била там? Нещо много не го хвалеха втория във форума, а и виждам, че е на по-отдалечено място от Бор, но са на една група и ми се ще да опитам и него някой път.

# 565
ами в бор е някак по-уютно и вече разработено. Спас, наистина е до табелата на изхода на Велинград. И е малко огромен и като е празен, чак малко странно се чувстваш, а и няма къде да се разходиш, освен с колата. Но пък детския басейн е страхотен. Аз може би заради него се връщам отново там всеки път. Голям, с различна дълбочина, много топла вода и джакузи. Навън на тревата до басейна изнасят шезлонги лятото и е много приятно, ако си съгласна да си седиш само в хотеа  Mr. Green
Аз съм си самодостатъчна и не държа да се разхождам, така, че ми харесва, но определено е по-различно от бор. Не мога да кажа кой е по-добър  newsm78

# 566
Ами ще го пробваме и него тогава....и аз съм си самодостатъчна  Wink Детският басейн не ме вълнува, че ще сме без дете (нашето вече не е и дете....), но пък спокойствието и хубавите басейни си заслужават според мен. Само с храната не зная как ще е - в Бор на обяд нямаха готвено и слизахме до центъра да хапнем. Освен с колата до града, обаче и във Велинград има синя зона, което ме втрещи - може би е направено за софиянци, да се чувстват като у дома си. Аз обичам разнообразието и бих го пробвала Свети Спас във всеки случай.

# 567
  • Пловдив
Ние скоро като ходихме в Бор си имаше готвено за обяд/беше събота-16.06/,но цените са  Crazy

# 568
Ами ще го пробваме и него тогава....и аз съм си самодостатъчна  Wink Детският басейн не ме вълнува, че ще сме без дете (нашето вече не е и дете....), но пък спокойствието и хубавите басейни си заслужават според мен. Само с храната не зная как ще е - в Бор на обяд нямаха готвено и слизахме до центъра да хапнем. Освен с колата до града, обаче и във Велинград има синя зона, което ме втрещи - може би е направено за софиянци, да се чувстват като у дома си. Аз обичам разнообразието и бих го пробвала Свети Спас във всеки случай.
И за двата хотела има винаги валчери в lapni PeaceИ за Свети Спас Ro Ro писа че цените са височки.

# 569
Ние скоро като ходихме в Бор си имаше готвено за обяд/беше събота-16.06/,но цените са  Crazy
Ами нищо чудно тогава, че ресторантът беше празен на обяд и трябваше да си поръчваме барбекю - останали са без клиенти и няма за кого да готвят. От ресторанта аз съм доволна, но да, цените са височки. Предимството на Бор е, че на 5 минути в центъра можеш да хапнеш добре на прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт