Хотелите във Велинград - 2

• 83 547
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
По принцип хотелите таксуват при ненавършени години, но понякога, особено като в твоя случай, с много малка разлика правят компромиси и настаняват дечицата безплатно. Иначе би следвало да платиш за изплозване на допълнително легло разтегателен фотьойл- 15 лв.

# 631
  • София
Разкажи по-подробно за Родопско село, ако е удобно
Бях на фолклорен фестивал в събота във въпросния ресторант. В петък искахме да вечеряме там, но беше затворен, защото се готвели за "голямо събитие", в събота по обяд също се "готвеха", та:
Пристигаме вечерта в 21.30ч, при обявен старт на събитието 20ч. В ресторанта 500 човека, висят всички на по една салата. Настаняваме се и ние на по салатка. Алкохола включен в куверта няма да коментирам ( разбрах, че имало и по-добър по другите маси Laughing), предястието сервирано в чаена чинийка - 3 топки млечен хайвер на 6 човека Tired И така до 12ч, когато благоволиха да сервират вечерята. За 500 човека гости, 6-7 сервитьора. Искахме да си поръчаме нещо друго от кухнята и от бара- не можело?! Shocked Щели да се объркат. С 300 зора и мини скандал поръчах бутилка вино, която беше донесена час след това. Извадили винени чаши от дълбоката резерва, защото в моята имаше 2 пръста прах и восък от горяла свещ Laughing Пълна излагация. Секна ни всякакво желание да празнуваме. Куверта искаха да платим месец и половина по-рано.
Прекрасен ресторант, много усилия и средства са вложени в него, голям капацитет, чудесна локация- ама им куцаше всичко. Няма да споменавам за неадекватното поведение на персонала, за скъсаните нерви и т.н. Местен таксиметров шофьор спомена, че това си е чиста пивница, защото не е ясно, кога ще ти донесат вечерята. Laughing

# 632
Много съжалявам за провалената вечеря в ресторанта. От този тип ресторанти там препоръчвам ресторант Чинарите /близо до площада/- много добре ни обслужиха и двете вечери и е много, много вкусно с огромни порции! Има и детска площадка с люлки който се интересува.

# 633
  • София
Много съжалявам за провалената вечеря в ресторанта. От този тип ресторанти там препоръчвам ресторант Чинарите /близо до площада/- много добре ни обслужиха и двете вечери и е много, много вкусно с огромни порции! Има и детска площадка с люлки който се интересува.
Там бяхме  петък вечер Hug Чудесен ресторант, безупречно обслужване, пък храната....ммммм

# 634
Ходихме тази вечер до Чинарите, но всички маси бяха резервирани. Sad Утре ще звънна за резервация предварително.
Сега да споделя за централния плаж- хареса ми! Водата в детския басейн беше по-топла от чай, чистичко е, чадърите се ползват срещу 1.50лв.

# 635
  • София
За пътя до Велинград от София (инфо от 20.07 - петък - късно вечерта):
Пътят след Костенец е кофти, кара се с 50-60 в тъмното и това продължава почти до Белово, по спомен.
Завоите до Юндола трябва да се взимат внимателно (пак в тъмното), защото има местни бабаити, които карат като за последно.
От Юндола надолу към Велинград пътят е почти ужасен - решили са да правят ремонт, заедно с този на дефилето от Варвара  newsm78 (мирише си на банскалийски саботаж  Laughing).

За плажовете: Елбрус (на прима виста) или хотел Витоша. Това препоръчвам. Вчера бяхме в хотел Витоша до 00:30 с децата, като и двата басейна бяха идеални за къпане. Малко хора, прекрасна вода, вкусна кухня на добри цени, приятна атмосфера Simple Smile
Ама да не вземете всички да се юрнете натам, сега!  Joy

# 636
Пепеляши,

въпреки многото почивки във Велинград,хотел Витоша ми е напълно непознат/вероятно мой пропуск/.
Моля те , разкажи по-подробно какво предлага.

# 637
Ох, на мен как ми идва да се юрна пак натам - нищо, че пътят е кофти! Пепеляши - защо "банскалийски саботаж"? И мен ме издразни това с пътя от Юндола до Велинград де - ама пък кой има интерес така да си "запушва" нарочно града за гости?

# 638
Имам един въпрос:Кой от хотелите е с най-топла минерална вода?Едва ли може да се прецени точно,но поне да достатъчно топла,а не хладка.Ако може и още нещо да попитам:Къде бихте препоръчали да се хапва вкусно и на сносни цени-кръчмички,механички,заведения....

# 639
БЛагодаря за инфото за инфото за басейните , вкл. и цените.
А може ли да препоръчате заведения за хранене и приятни вечери, да е удобно за деца-двор, градина, детски кът?

# 640
Имам един въпрос:Кой от хотелите е с най-топла минерална вода?Едва ли може да се прецени точно,но поне да достатъчно топла,а не хладка.Ако може и още нещо да попитам:Къде бихте препоръчали да се хапва вкусно и на сносни цени-кръчмички,механички,заведения....

За хапване на нормални цени и без чалга - "Милениум".
В "Гранда" водата е много приятна.

# 641
  • при моите деца .....
Моля за отзиви за хотел Елбрус гр. Велинград.
Все още търсим място за почивка - 2-3 нощувки, да има топъл / минерален външен басейн...
Колебая се между Велинград и Огняново....

# 642
  • Пловдив
А тази станция на МС има ли сайт или поне снимки и ценоразпис да се видят някъде?

# 643
Пепеляши,

въпреки многото почивки във Велинград,хотел Витоша ми е напълно непознат/вероятно мой пропуск/.
Моля те , разкажи по-подробно какво предлага.
Витоша и Роботика е едно и също.
Писала съм няколко страници по-назад.

# 644
много благодаря на cska_kazanlak и пепеляши  за информацията за басейните
басейн каферинова е точно този , който търсех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт