Javari.co.uk и Javari.de - 10

• 45 120
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
detelina_mateva, при прасеца, в най-широката си част ботушът, измерен отвън е 40,5 см. Но на по-малък номер сигурно ще е малко по-малко. Имат и ластик от вътрешната страна горе.

Netty, стелката е 26,5 см - УК 7 или 41 по европейската. Честно казано са ми малко големи, а всичко ми е УК 7.
reny мерси мила Hug, а дали ще те затрудня да избериш колко са високи newsm78, стигат ли до коляното?
Няма ли дапуснат някой изгоден код, че да ги поръчам тези ботушки Praynig

# 721
  • София
Анитца ,Миоки,  благодаря!   bouquet

# 722
Някой да има от ботушките на Gabor Kids 38 или 39 и да търси 40? Презастраховала съм се

# 723
  • София
Честита Коледа   bouquet

# 724
detelina_mateva, при прасеца, в най-широката си част ботушът, измерен отвън е 40,5 см. Но на по-малък номер сигурно ще е малко по-малко. Имат и ластик от вътрешната страна горе.

Netty, стелката е 26,5 см - УК 7 или 41 по европейската. Честно казано са ми малко големи, а всичко ми е УК 7.
reny мерси мила Hug, а дали ще те затрудня да избериш колко са високи newsm78, стигат ли до коляното?
Няма ли дапуснат някой изгоден код, че да ги поръчам тези ботушки Praynig

Измерих ги отзад, от петата до горе са 38,5 см, без тока. Не ми стигат чак до коляното, малко под са - отвън са малко по-високи, отколкото отвътре.  Код едва ли ще пуснат, все пак е разпродажба. И за 50 паунда си заслужават определено,и аз за толкова ги взех.  Peace

# 725
Да споделя за тези ботушки Antonio Dolfi...бях писала, че може би са уголемени, но не са. Собственичката им каза, че абсолютно си отговарят на номера.

# 726

Общи условия

Активация на акаунт