РУСЕнска зимна приказка

• 32 844
  • 736
  •   2
Отговори
# 600
По време и след шарка трябва да се приемат имуностимуланти,защото тогава организма е отворен най-много и към други болести (имунната система е много слаба)и сега както тръбят навсякъде за този грип....според мен е задължително.
В нашата градина от 4 групи в петък са били само 30 деца и май ще минават на сборни и май още 1 седмица в къщи ooooh! smile3538

# 601
  • Русе/София
По време и след шарка трябва да се приемат имуностимуланти,,
По време на шарка не съм сигурна дали трябва да се приемат,но след нея е задължително.Така ми е предписвала нашата джипи.

# 602
И аз не бях сигурна и още повече,че не избиват,но нашата педиатърка каза да се взема Rolling Eyes

НЯКОЙ ДА ИМА АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ  С ДНЕШНА ДАТА ЗА ПЪТЯ ДО БУКУРЕЩ Praynig Praynig

не мога да намеря никъде в нета с днешна дата.

# 603
Ееее, 7/8, то бива, бива ама  #Cussing out
Питах за Изопринозин сиропа, че да си поръчам от Бг. Сега давам на Мерт Саностол, купих и Марсианци сироп преди да се върнем, че тук няма. Сега март ще повторя курса с Бронхо-Ваксома. Чакам и Берк да стане на 3, че да го почва и той. Днес Мерт слуша прогнозата за времето и се ентусиазира от снега в Бг. Как да му разваля радостта и да му кажа, че няма да го прави снежен човек тук. Е, сега кара на двора колело  Tired

# 604
Шанел, не се отказвайте от снега, не е невъзможно. Чак за снежен човек няма да стане, но понякога превалява. Белгия ме посрещна от автобуса с един пръст сняг по улиците  Mr. Green а хората излизаха с метличка и фарашче да си чистят пред вратите на къщите. Голям смях ме изби тогава. Ние ринем като стане метър висок.

Между другото днес са оставили бележка на касиера от общината да се почиста тротоара пред блока иначе има санкции. Обаче въпросът е кое се смята за тротоар? Пред блока ни има нещо като улица, без име, която е за автомобили, които да могат да стигнат до другия край на блока. През тази "улица" е паркинга. Пред целия блок от до е така - улица и след нея паркинг. Кое точно е тротоара от тези двете  newsm78

# 605
  • в огледалото на живота
Гледахте ли това:http://www.btv.bg/videos/novini/video/814238662-Istoriyata_na_Ma … sp;    
Пошло,грозно.... Sick
И това като се има в предвид ,че България първа призна тази държавица за такава... Cry нямам думи

# 606
Shanel, и на нас ни изписа личната Бронхо - ваксом, но аз не го дадох на Ники, достраша ме, все пак е вид ваксина. Тя каза, че няма проблем да го пие, купих го, но така стои. Ти чакаш БЕрк да стане на три години и тогава да му дадеш, значи все пак не е подходящ за малки деца?

# 607
Нали капсулките имаш предвид? Калинов все говореше за тях. Казваше, че са умъртвени гадинки и може да ги даваш дори детето ако е болно в него период. По негово предписание ги започнах март, април и май. 3 месеца по 10 капсулки, всеки ден по една в продължение на 3 месеца. Дано ми разбра обеснението. Но каза, че трябва да има навършени 3 години. За Берк живот и здраве ще ги започна спетември, октомври и ноември, тъй като август ще прави 3, а Мерт е роден декември месец. Дават се или есента или пролетта. Така 3 поредни години.

# 608
Аз избягвам такива стимуланти, по-точно не ги давам никак, нито на мен, нито на някой от семейството. Това е мое мнение, само споделям. Ваксините са ни отложени официално, но един ден, когато дойде време да нямаме такъв документ няма да поставя нито една. Нищо, че са задължителни, достатъчно съм информирана и сме взели решение. Още повече пък да слагам такива по желание или стимуланти от типа на тези, които коментирате. Иска ми се повечко хора да разберат, че всичко е само реклама, че мозъците са ни буквално премити , не пиша само за ваксините, а за разните му прахове за пране, препарати, химията изобщо, която ни заобикаля, дори храната, която ядем май не остана такава от природата.
В ежедневието рядко се замисляме какво правим и какво си причиняваме.  Сигурно ще ви е смешно, но често се замислям как е живял едно време човека - нямал е нужда от ваксини (всичко ние си го създадохме, включително и СПИН) живота му е преминавал в борба за оцеляване. Сега техниката пък е напреднала и много неща ни улесняват живота, но не мисля, че телевизията, мобилните телефони (което пък излъчване е вредно) са ни кой знае каква необходимост. Просто сме свикнали и тъжното е, че дори и да го осъзнавам понякога по навик го пускам, а имаше период даже месеци наред не съм го пускала, неми е било зле.
А едно време как беше - телевизия гледахме "Милион и едно желания" , Пинко, някое друго детско филмче през почивните дни и Лека нощ деца. През останалото време игра навън до мрак, и какво-супер ни беше, нямаше и мобилни телефони.

# 609
Който има желание в Африка все още се набират членове на местните туземски племена. Тогава ще се живее в пряка близаст с природата без ток, телевизия, мобилни телефони и всичко вредно, което ни заобикаля тук в България. Спинът там изобщо не е познат, да не вземете да се объркате нещо, да не говорим за малария и т.н.
Факт е че животът ни не е от най здравословните, постоянно се появяват нови вируси, които пък след намерен лек против тях веднага мутират. Но пък съм благодарна примерно на прогреса в медицината, че не пукнах от апандицит, ами бях адекватно оперирана и "поправена", нещо което без този прогрес щеше да си е по скоро "естествен подбор" на природата - по силният оцелява! Което пък от друга страна нямаше да е лошо, понеже има пренаселение на планетата и в скоро време ще настъпят времена на масов глад поради недостатъчни ресурси.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 610
Интересна тема ... ние имахме гости и си разсъждавахме точно върху това - дали е по-добре да живееш здравословно - на село, да си гледаш реколта и животни, да си далече от отровите, суетата и напрежението, или пък тук - в града, където очевадно без телефон, кола няма как да се справиш?
Аз определено не чета цялата информация, която бълва за всичко - за ваксините, за Световната конспирация срещу здравето и т.н. ... факт е, че не мога да отида извън града - да с малки деца вероятно е възможно, както и ако са достатъчно големи, но иначе ...
Не може да се отрече прогреса, както не може да се отрече и ползата от някои ваксини - защото поставянето им е изкоренило някои много опасни и смъртоносни болести. Е ако сега има единици без дадена ваксина, поради факта че повечето хора имат тези единици няма да се разболеят, то не дай Боже епидемия ... не ми се мисли.
Разбира се, когато има причина да не се поставя ваксина е различно.

# 611
  При наличието на толкова отсечени и изпепелени дървета / да не говорим за останалите отрови ,които витаят из въздуха /  , въздуха над селото и града не се различава много . Както и дъжда , т. е . и в града и на село ,все едни и същи химии консумираме . Peace

# 612
  • Русе/София
  При наличието на толкова отсечени и изпепелени дървета / да не говорим за останалите отрови ,които витаят из въздуха /  , въздуха над селото и града не се различава много . Както и дъжда , т. е . и в града и на село ,все едни и същи химии консумираме . Peace
Но когато консумирам зеленчуци и плодове от бабината градина,не са едни и същи на вкус с тези от пазара.Така,че разлика има.Все пак много зависи от местоположението и на селото,де.....но разликата е осезаема.

# 613
  • Русе
Подписа на 7/8 казва, че има рожденичка днес!
Жива и здрава да е!  nbirthday

# 614
⅞ ...and Happily Ever After, да ти е жива и здрава рожденничката!

Общи условия

Активация на акаунт