Великденски благотворителен базар Пазарджик, 2012

• 33 929
  • 678
  •   1
Отговори
# 675
Само да попитам дали организирате базар и за Коледа, да си знам Simple Smile

# 676
Градът ни е малък - особено покрай Коледа има пренасищане от благотворителни акции и от други организации...

Само една година правихме базар във фоайето на Общината, но там броя на клиентите е ограничен...няма случайни минувачи..

в Пз няма МОЛ , и няма къде да си разпънем масите - а на вън, на снега - е мишън импосибъл, пък и както казах, внимаваме да не се получи пренасищане.

Hug

# 677
Браво момичета за чудесния резултат!Напълно заслужено,толкова сте вдъхновяващи с емоциите,които предавате в интернет пространството,че човек не може да не ви подкрепи и да не вземе участие в базара  Hug Така хубаво и чуствено пишете в темата,че вибрациите на ентусиазма и вълнението ви завладяват на стотици километри четящия отсреща.............и той се потапя в добрината на доброто!!!   bouquet
Радвам се че бях част от искрица добрина,и на 100% догодина пак ще съм със вас!
mother-of-pearlS ,благодарността към изтърпяването на половинките е задължителна  Joy
А по-повод написаното от Даскалица Кукундрелова ,имам една любима мисъл
"Най-голяма ни слава
не значи,никога да не падаме,
а да станем всеки път
след като паднем!"
Весели и прекрасни празници на всички момичета с добри сърца и на тяхните семейства   bouquet

# 678
zdravkova, тази мисъл ще я запомня!
На мен колената са ми доста ожулени вече, но пък явно победите вървят и с това/ според тази хубава мисъл:) Стимулиращо!  bouquet

Весели великденски празници на всички ви!
 easter

Общи условия

Активация на акаунт