На море в Гърция - 6

• 161 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Привет момичета,

ако е удобно, искам да попитам - някой може ли да сподели мнение, ако има инфо за следния хотел:
http://www.aristoteles.gr/en/hotel/

Мерси !

По миналата година ходихме в този хотел има и плюсове има и минуси.
Ако сте деца - има къде да се забавляват, има и 3 водни пързалки които се пускат за по час два около обед. Храна е еднообразна и не особено качествена - ако сте ALL обяда се сервира в таверна на вън с всякак екстри като - мухи, пчели, оси (това на мен лично хич не ми хареса). Стайте бяха хубави, но не виждам смисъл да се дават пари за sea view, ние си бяхме платили и гледахме една огромна палма от 2 етаж хем бяхме на най-високата точка(понеже е разположен на баир комплекса) Стаята за 3-ма имаше и кухня където можеше да си приготвиш нещо ако искаш. Беше чисто, сменяха няколко пъти бельото, а кърпите всеки ден. Плажа към хотела е  каменист и се ходи по скари, във водата също е доста каменисто, минава се през тунел под пътя. Иначе по плажа определено има хубави места за къпане без камъни, но там са зони на другите хотели. Може да отидете на разходка с корабче от Уранополис до манастирите или да си наемете малка моторна лодка и да разходите из близките островчета.  Между другото имаше стаи които не бяха реновирани и бяха кошмарни. Пътя е с доста завой (в самият ръкав на Атон) - ако на някой не му понася.

# 271
Какво ще кажете за Порто Лагос. Някой бил ли е в това курортно градче. Смятам да ходя с кола през Златоград и това е най-близката дестинация. Има ли добри плажове и места за отсядане?

# 272
  • София
Какво ще кажете за Порто Лагос. Някой бил ли е в това курортно градче. Смятам да ходя с кола през Златоград и това е най-близката дестинация. Има ли добри плажове и места за отсядане?

Спирали сме за половин час - изядоха ни комарите.

# 273
Пускам мой стар пост от 2010:
"Ксанти-приятно градче,с много кокетни заведения/Рок ен рола кафе ме изненада приятно с интериор/въпреки,че седнахме на друго място.Има стара част
Езеро Вистонияди-красиво,там са розовите пеликани,които зърнахме за миг.Църква Св.николай навътре в езерото-ходи се по мостче-най-често нея дават в тур.справочници
Фанари-дълъг плаж със ситен пясък,без камъни,кристална вода и малко хора.Заведения-добри,с класическото меню-гаврос,панирани калмари,октопод на скара.мидите бяха с интересен сос.Попаднахме и в едно кафе много свежо като  дизайн с чилаут музика,страхотни коктейли-идеално за край на плажния ден"

# 274
  • София
Езеро Вистонияди-красиво,там са розовите пеликани,които зърнахме за миг.

Точно заради тях ни изядоха комарите, но така и не ги видяхме. Имаше само лебеди.  Laughing Но мястото определено е красиво. И тъй като аз бях инициаторът по търсене на пеликани и фламинго, колко подигравки и мърморене отнесох!  ooooh!  На всичкото отгоре уж много бързо отваряхме и затваряхме вратите на колата, но вътре се напълни с комари, които ни хапеха в следващите дни  Mr. Green. Да добавя, че действието се развиваше през май, когато все още не трябва да е летния бум на популацията.

# 275
  • край Дунав
Момичета, моля за подробна информация и мнение по следния въпрос-танцувам в една фолклорна самодейна група и ни предстои участие в Катерини паралия края на юни. трябва сами да организираме нощувките и понеже все се набутвам в подобни филми ми поставиха задачката. Не, че е лошо де, обаче е супер отговорност защото тур агенциите винаги слагат някаква почти 50 процентова сума отгоре ,а ние нямаме тези пари. Рових в нета малко, гледах Турист сервиз, но имам питане за "Грийк хотелс" сайта, в който предлагат разнообразни възможности. Може ли някоя да сподели ползвала ли го е и изобщо някакви отзиви за коректност и такива всякакви полезни впоследствие неща, моля!!!
 Изобщо моля за всичко, което прецените, че ще ни бъде от полза. Била съм 2 пъти на екскурзия в Гърция -Тасос и Корфу, но този път е различно и отговорността е много голяма. Интересува ме всичко, защото като събера парите после ще се опитам да платя само капаро-ако нещо се случи да мога да реагирам адекватно.....надявам се, че ме разбирате и ще ми помогнете максимално със съвети от личен опит, за което много ще съм благодарна!

# 276
Моля, да ми препоръчате добро местенце за малка почивка през април не държим да е супер луксозно ,а да разнообразим децата през ваканцията. Може и да е малко хотелче от семеен тип,но да има пространство за малката хуна да дивее.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 277
В booking.цом има доста избор: ако не точно в паралия, то в района:

http://www.booking.com/searchresults.en-gb.html?aid=319169;label … ack_ajaxsearch2=1

Плажът е с много ситен пясък, морето е много чисто и особено плитко: чак скучно  Laughing

# 278
но имам питане за "Грийк хотелс" сайта, в който предлагат разнообразни възможности. Може ли някоя да сподели ползвала ли го е и изобщо някакви отзиви за коректност и такива всякакви полезни впоследствие неща, моля!!!

При последната ни почивка в Гърция миналата година ползвахме "Грийк хотелс". Определено съм доволна от тях. Макар, че трябваше за 3-4 дни да организирам почивката ни, те веднага ми намериха студио /каквото търсих/ и още по-интересно, че сумата която ми поискаха беше по-ниска от тази на самия собственик.
Нямам забележки. Препоръчвам! Peace

# 279
http://www.greekhotel.com/ От тези ли сте доволни или има някакъв друг сайт? На мен ми се иска като за първо самостоятелно пътуване в Гърция чрез агенция да си уредим нещата за по-сигурно.

# 280
# 281
Благодаря!

# 282
Здравейте, да се запиша и аз в темата Simple Smile
Не сме ходили в Гърция на почивка до сега ( приятелят ми има резерви не знам защо), но успях да го склоня, та сега се ориентирам къде, какво, колко.... Нямам никакво понятие къде е хубаво и къде не чак толкова. Ще разгледам темата ще прочета и ще питам, за да мми помогнете с ориентацията и избора Simple Smile

Като за начало да кажа, че за периода, които ни интересува 29.08 - 09.09 - попаднах на една оферта от сайт за колективно пазарувана за о-в Закинтос, хотел Галакси - цена за 6 нощувки, 6 закуски и 6 вечери - 575 лева на човек. Отделно транспорт, най-вероятно собствен и разходи от личен характер, като и обяд нямаме в пакета, та трябва да преценя ако се храним навън как са цените.....

Иначе сме почивали в Турция, ако не ходим в Гърция ще е Мармарис, но някак си ми се иска да посетим Гърция.

# 283
Привет, момичета!   bouquet

А нещо за този хотел можете ли да споделите: http://rad-festa.com/bulgaria/potidea-golden-beach-hotel-2-potidea.html

Видях, че сте коментирали Портидея Палас, но доколкото се ориентирам това е друг хотел

Моля за отзиви и за Olympic Kozma - в стара тема прочетох добри неща, но моля и за по-скорошни мнения

# 284
Здравейте момичета!тази година решихме да почиваме в Ставрос,близичко е ,а от отзивите разбрах,че морето е супер -чисто и плитко и става за деца!Интересуват ме студиия със самостоятелна кухня!Моля за Вашите препоръки

Общи условия

Активация на акаунт