Смешки от форума - 5

• 80 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Плашат ни.  hahaha

# 106
 Като бяхме хлапета момчетата ни плашеха вечер с подобни истории, и наистина ме беше страх. Да съм била 7-8-9 годишна:)

# 107
  • Across the Multiverse
[quote link=topic=581624.msg21028007#msg21028007 date=1328386542]
Има една на KFC с двама пубери дето накрая на единия му е красива, а на другия - леко грозновата. Нито мога да я обясня, нито да я схвана.  Confused
[/quote]
И аз нямам обяснение ???  Mr. Green

# 108
# 109
Цитат
Господина е с уникално самочувствие,не предава уроци, по цял час си виси из фейсбук, обижда ни по най-арогантен начин когато попитаме нещо,идва когато си поиска за часа,а не когато бие звънеца.

И учителите ли вече?  Laughing ooooh!

# 110
Масово е, хич не се и учудвам.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 13:12 от Мрън

# 111
Цитат
Тази история много ще ви хареса слушайте я внимателно!!! Shocked Shocked Shocked
Heart Eyes

... няма да повтарям.  Joy

# 112
Във предишната си тема ви споделих за моят приятел(бивш).Сега искам да ви кажа нещо от което малко се срамувам,но дори до там стигнах от обич,за да си го върна.И така значи преди няколко дни четох във интернет за една магия с менструална кръв,която карала човекът на който я прилагате,да се влюби във вас.И така аз не знам дали съм я направила правилно,сложих от менструалната си кръв малко в едно шише пълно с ракия,но не знам дали ще се получи защото цикълът ми беше в последните дни и беше леко съсирен,не знам това дали е от значение.сложих вътре и малко захър, защото трябвало да има нещо сладко.И се помолих с мойте най-искренни желания,това да подейства.И така днес една обща приятелка,занесе на въпросният човек ракията да пийнат по малко,естественно без той да знае какво има вътре.Той си е пийнал само 2 малки глътки,не знам дали са достатачни,но силно се моля наистина да подейства...Сега ще ме помислите за лудаа,вещица и не знам си каква,но човек когато обича толкова много е готов на всичко за да върне любимия си човек.И така,ако знаете нещо за тази магия моля ви да споделите Simple Smile
#Crazy Shocked Crazy Sick ooooh!
Някой пак го напръскаха с нещо отгоре! Joy

# 113
  • София
Пипи, спешно ни трябва тема- "Ужаси от форума" Sick

# 114
  • София
Пипи, спешно ни трябва тема- "Ужаси от форума" Sick

Или "Форумски ужас".
Да е така по-двузначно.  Twisted Evil

# 115
А приятелката дали си е пийнала?

# 116
Ама че гнус  Sick , че и със захЪр,  да му е сладко на човека. На негово място, само да разбера за това, мацката направо я пребивам.

# 117
Ох, чувала съм го това! Съученичките ми навремето го практикуваха масово. Беше голям хит в любовните работи. Голяма гнусотия. Не вярвах, че някой над 15 може да го прави.  Grinning

# 118
"Еми незнам от какво се обринахме ,но може и да е от пюрето от ябълка което оня ден разбрах ,че е на първо място с домата по алергология......"

# 119
  • Mars Hotel
Еха, ябълката - алерголог No1 на държавата!

Общи условия

Активация на акаунт