Фотография - тема 70

• 47 850
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Една снимка на бебето, което снимах по Коледа  Grinning

Untitled by tchara, on Flickr

# 166
Горе в полето пише,  че  са  1+1?
да,това го видях.Обаче после,като потвърждават поръчката,ми дават,че съм направила две поръчки: на всяка снимка поотделно и с отделни цени.

# 167

Чара, бебето много хубаво

# 168
За синхронизаторите, аз използвам този модел за светките и за апарата- http://www.hkyongnuo.com/enlarge.php?ID=287 и съм много доволна, никакви грижи за сега не ми създава Simple Smile

Много интересно предложение за канавите. Другата седмица мисля да се разходя до магазина им и да ги питам на място и да си поръчам евентуално. От много време се каня да си разпечатам нещо на канава Simple Smile

От мен запис с нещо шарено и нещо не толкова:

Gabriela by Mira Roydeva (Aquariel), on Flickr

Little painter by Mira Roydeva (Aquariel), on Flickr

# 169
Под заплахата, че трябва да си дам апарата на ремонт за месец снимам всичко що ми се изпречи на пътя:

Untitled by mikka j

# 170
Да се разпиша на 12 стр.  Grinning с тези приказки за обективи, тела и незнам си още какво предпочитам да ви заобикалям отдалеч  Laughing

Нищо свястно нямам за пускане. Да не съм без хич обаче, кадър от тази седмица по проекта:

Untitled by Daeneris, on Flickr

От Гети взеха, че ми пратиха покана. Осем от десетте снимки са на Алис. Много се чудя да ги лицензирам ли... знам, че обсъждахте въпроса преди време, не го повдигам пак - просто да споделя, че и мен ме споходи тази дилема.

# 171
Ели, чудесна оферта! Възползвай се!

Аз преди Нова година принтих на канава две 30/40 ми излязоха 78 лв при положение, че съм ходила да ги поръчам и взема от магазина Simple Smile

От мен малко усмивки без никакви претенции, просто щрак Simple Smile))

Untitled by Photography By Kemi H, on Flickr

# 172
  • Стара Загора

Kiss for me.... by anton.slavi -hera, on Flickr

Нещо съм силно на ч/б вълна.
esy много сладка бебка.
Денерис харесва ми колажа...особенно часта с тортата Mr. Green
Aquariel и мини хубави девойки си имате вие Hug
Чара много нежно.

# 173
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
С опъването и подрамката ли е тази цена, защото ако да - то си е чиста далавера Simple Smile)) Не съм печатала при тях и не знам какво им е качеството, но  пък съм все си мисля, че няма да си развалят реномето с кофти машини и печат Simple Smile)) А и за стената в хола колко пък толкова му трябва на човек Simple Smile
Да си покажа детенце, ако все още някой не ми го е видял, а и да се разпиша най- после със снимка:)))

# 174
Да, това е цената за печат,опъването на подрамка,при това огледална и доставката.
Преди малко ми се обадиха,да се уточним и всичко е ок.Две канави на цената на една. Laughing
Аз преди месец печатах една 20/30 във фотоплейс  и всичко ми излезе 37 лв.Перфектно качество,между другото.
Така,че това на фотосинтезис наистина си е на далавера! Wink

# 175
Аз съм печатала преди година и половина на Канава- 42х60 на Ная един портрет- още си ми виси с две дървени летвички отгоре и отдолу и с конче за закачене.. Много е хубава. Сега погледнах, че съм платила през сайта им 27.50 лв. и си я взех сама.

А има ли как тези 1+1 да са с различни снимки? newsm78 Laughing

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 20:16 от Ninka Abrasheva

# 176
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Поръчах и аз Simple Smile Досега само от фотоплейс съм поръчвала - сега ще сравня Simple Smile

# 177
Поръчах и аз Simple Smile Досега само от фотоплейс съм поръчвала - сега ще сравня Simple Smile

И аз- с твоите снимки Laughing Laughing
Не мога да сравнявам.
Сега и една фотогнига май ще взема да събера Simple Smile

# 178
Нинче,разбира се,че може две различни снимки. Grinning

# 179
На някой ако му е интересно снимки правени с новия Nikkor 85mm/1.8G  Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/wingmanzero/sets/72157629316785501/

Общи условия

Активация на акаунт