ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 027
  • 724
  •   1
Отговори

Всеки любимия си може да убие
Един с жестокост, с отрова - друг.
Един го прави с поглед, друг с угоднически думи.
Страхливецът убива със целувка,
сърцатият – със удара на меч.
Един убива на силите в разцвета,
а друг пък на преклонна възраст.
Един убива със ръце от похот, а друг с ръце от злато.
А милосърдният, любимия на място поразява с нож,
защото мъртвият от нож изстива бързо...
Любовта е кратка за един... за друг пък трайна...
Кой прекалено силно е обичал...
Кой прекалено бързо е разлюбил..
Кой купил, кой продал...
Кой сълзи лял, докато убивал...
Кой убивал, без окото му да мигне.
Защото всеки любимия си може да убие,
но не всеки е готов да умре в замяна на това, че е убил.

В ролите: Кенан Имирзалъоулу (Езел), Джансу Дере (Ейшан), Иийт Йозшенер (Дженгиз), Седеф Авджъ (Бахар), Баръш Фалай (Али), Баде Ишчил (Шебнем), Ипек Билгин (Мелиха), Сарп Аккая (Тефо), Гюрай Кип (Кемил), Тунджел Куртиз (Вуйчо), Бурчин Терзиолу (Азад), Беррак Тюзюнатач (Баде) и други.

Жанр: Криминална драма
Продукция: Ай Япъм
Режисьор: Улуч Байрактар; Сценаристи: Керем Дерен, Пънар Булут
Музика: Тойгар Ъшъклъ

АНОНС: Тежко престъпление бележи живота на трима приятели от детинство. Една жена влиза сред тях и завинаги преобръща съдбите им. Йомер се влюбва в Ейшан, но става изкупителна жертва на стремежа на останалите към богатство и власт. Йомер влиза в затвора, а приятелите и любимата му заживяват охолен живот. Но в затвора невинното момче среща Вуйчо – мощен бос на мафията, който го подготвя да се завърне за отмъщение. Йомер излиза от затвора с ново лице и нова самоличност – като Езел. Следва игра на сили и нерви, в която до последно не е известно кой е губещият и кой печелившият. Възможно ли е отмъщението, и каква е неговата цена?!?

Епизодите с бг озвучаване:
http://play.novatv.bg/play/263545
http://vbox7.com/collection:1622920

Диема Фемили онлайн:
http://www.bgsreshta.com/content.php?page=tv&channel=16

Рингтонове:
http://mp3skull.com/mp3/ezel.html

Още за сериала:

Излъчва се всеки делничен ден по Диема Фемили от 21:00 часа.
От 4 юни - от 22 часа.

Моля, бъдещи събития да се изписват като скрит текст. Нека дадем възможност на тези, които следят сериала в момента, да изживеят напълно емоцията и изненадите, които той поднася. Благодарим Ви!   bouquet

АРХИВ: ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 1
Правя запис да следя Simple Smile

# 2
Прехвърлям се тук - в новата тема! Както много от Вас и аз съм разочарована много че Нова ТВ закупиха този сериал. Понеже БТВ пуснаха преди време До последен дъх с Кенан,един от сексимволите на Турското кино, Нова решиха да вземат Езел. Нескопосаната реклама, местенето на каналите и часовете на излъчване го опропастиха. Само като гледах трейлъра на македонски ми се прииска да го гледам не с нашия дублаж, а с техния - езика им е по натурален и се приближава до оригиналните реакции.
И все пак на нас не ни пречи да си поддържаме темата и да си клюкваме за това което ни вълнува около Езел, нали?

Поздрави!

# 3
днес имам рожден ден!!Парче торта за всички:

# 4
muci , Честит Рожден Ден!  newsm59

Желая ти здраве, щастие и много сбъднати мечти!
 Hug

Хубав ден на всички!  Hug

# 5
# 6
iva , N dimitrova Благодаря!!!! Hug Hug Hug

# 7
Честит рожден ден, muci18 ! Бъди здрава и много щастлива! Весел празник! newsm68 newsm68 newsm68

# 8
# 9
# 10
muci18, честит рожден ден.   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и късмет. Hug Hug Hug

# 11
Може ли да ми кажете в момента по Диема Фемили до кой оригинален епизод са стигнали? Wink

# 12
·٠•Snejka•٠· , поздравления за темата и благодаря! smile3501 smile3501 smile3501 newsm53 newsm53 newsm53

# 13
Може ли да ми кажете в момента по Диема Фемили до кой оригинален епизод са стигнали? Wink
EZEL ep.29 part.10 bg subtitles

Доколкото си спомням момичетата миналата година се движеха с официалната номерация на филма! Grinning

# 14
EZEL ep.29 part.11 bg subtitles

Общи условия

Активация на акаунт