Отговори
# 360
  • София
ще се опитам стискайте палците

# 361
Оооо моля ви се не говорете за такива неща,че на мен ако знаете какви торти и какви баници ми се въртят не е истина.Последните дни с тези рождени и именни дни само това ми е пред очите баница торта баница торта.Не съм се изкушила с нищо да прегреша,НОООО свърша ли диетата такова голямо парче торта(мнооогооо шоколадова)ще изям....мммммм Ох айде че ми потекоха лигите.Билянче устискай не остана още малко.

# 362
Не сме започнали едновременно диетата за да я приклччиме заедно,но може да хапнем торта заедно с МЛЕЧНО КАФЕНЦЕ Wink

# 363
Всичко може...Ама забранения плод е най-сладък нали знаеш.това което искаш сега не може.Да ти кажа аз компенсирам пия кафето много силно и без нищо ,но за сметка на това обичам много сладко(както в случая торта)А за кафе и торта мога да ви изчакам да свършите и вие ако не ви е срам да ме мъчите на "сухо"още .....дни.

# 364
Дръжте се, момичета, никакви изкушения, не се саботирайте така. Hug
Аз какви вкусотии правя ежедневно на децата, няма да разказвам...но знам че не е за мен и не ми минава през ума да си взема. Моята салата ми е много вкусна и нищо не ми липсва. Е, млякото в кафето ми липсва, но мога и без него.

# 365
Да не ти кавам тогава от мен само колко дни има да седиш на "сухо" още, Мирелке!  Simple Smile
Лека и спокоина вечер ви желая!

# 366
Момичета не може ли да пием сок от ананас капи нали пише че няма захар в него?И да се похваля за 4 дни -2.500.Дано издържа до край

# 367
Добро утро момичета! Как сте днес!
Омега07 незнам за сока колко има и колко няма захар Simple Smile Може ли да се пие по един фреш от грейпфрут на ден! Аз лично си пия един сок от вишнап домашно направен ако ми се допие много защото все пак го пазиме сина ми да пие от него защото е хубав и чист ( знам какво има и какво няма в него ) . Поздрави от мен и минусов ден!

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 11:26 от limonkata

# 368
Добро утро манекенки!!Би трябвало да не може да се пие какъвто и да е сок,защото е плодов без значение има или не захар,а плодовете са забранени.То и в бирата няма захар,ама не може да се пие... Joy  beer
omega07 Поздравления за резултата.Аз съм в някакъв невероятен застой.3 дни на едни кг.днес съм с +200 не знам какво става... Thinking
 limonkata Щом е за вас,ако трябва още един цикъл ще направя за да ви чакам... smile3521   Hug Пожелавам на всички лек и минусов ден!  bouquet

# 369
За нас винаги нали Party

# 370
  • София
Пощеливите да не четат.
При първия цикъл не съм направила дори и едно нарушение, а какво ми става сега? Само забранени неща са ми в главата, дори такива, които иначе не бих и погледнала.
Скрит текст:
Снощи ми се яви дяволът като две големи кръгли маслени бисквити. Предадох се и ги намазах с течен шоколад.
През първите 24 дни свалих 2.5кг. Около килограм върнах през почивката, защото ядох сякаш не бях виждала храна. От началото на втория цикъл /1.08/ съм свалила 1кг. Може би е малко повече, но през последните няколко вечери хапвам солени мезета и вероятно задържам течности. Целта ми са -4кг, но и на още някой килограм няма да се разсърдя. Предполагам, че свалям толкова бавно заради възрастта си и защото диетата много се доближава до обичайното ми хранене.

# 371
Добро утро момичета! Днес кантара ми показа -1,3 кг.  newsm68 остават ми още цели 9 кг. да свалям.
Вие как сте днес? Аз да ви споделя относно предполагаемата ми алергия-махнах краставиците мина ми...  newsm78
 Шоколад... нямаше да ме е яд Спунк ако поне беше почерпила аз на такова ояе се чудя как не съм си хапнала Naughty  Прекрасен,слънчев,усмихнат минусов ден!

# 372
Здравейте днес ми е 5 ден и съм -3.500 ,но започна да ми става лошо и не ми се яде.На някой случвало ли му се е?

# 373
Omega07, честито! Случвало ми се е да губя апетит от друга диета, но лошо не ми е ставало. Да не би да си прекомерно физически активна?
На мен ми е ден 9, -300гр. от началото на диетата. Жалък резултат, но дънките ми са ми широчки, губя сантиметри със сигурност, жалко че не се премерих, но не можах да намеря шивашкия метър. Важно е, че има резултат.
Спунк, като ти гледам лентичките на децата, едва ли си на преклонна възраст. Hug И аз си мислех, че при мен може да е от възрастта, но пък все още не съм на 40. На 36 съм, а приятелката, която се оплака че след 40 трудно сваля, все пак е 6 години по-голяма от мен.
Ако нямата нищо против, споделете на колко години сте, да си сверим часовниците.

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 14:34 от Deziderata

# 374
Аз свалям по бързо защото имам да свалам 35 кг.Не съм много физически активна ,имам кростренажор , който искам да използвам но ми е лошо и не мога .Върша домакинска работа и на разходка един път  с малката през деня.Иначе съм на 27 год.

Общи условия

Активация на акаунт