Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 53 819
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Гледах много забавна и щура испанска комедийка Fuera.De.Carta.(2008) (от мастерса  Peace )

# 226
  • The Vampire City
По препоръките в темата и аз реших да гледам Paris-Manhattan / Париж-Манхатън (2012). Е, останах много доволна, филмът ми хареса, беше много приятен.  Flutter

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже знам, че тук повечето харесваме Том Харди, ще се осмеля да препоръчам сериал с него- The Take. Вчера изгледах първия епизод и много ми допадна. Типично британски, с много черен хумор, а Том играе със завидна страст, и типичната за него тънка самоирония.

# 228
  • В светлината на слънцето
Брех, никой не се престраши да изгледа филма, който препоръчах. Thinking Беше ми интересно мнението, не за друго. Grinning

# 229
Брех, никой не се престраши да изгледа филма, който препоръчах. Thinking Беше ми интересно мнението, не за друго. Grinning
Аз имам желание, но ми трябва предварителна нагласа и спокойствие - без ангажименти, деца и шум около мен. Не знам дали скоро ще ми се усмихне щастието да ги постигна.

Гледах "Елена" и много ми хареса:
http://www.imdb.com/title/tt1925421/

# 230
Търепние. И това ще стане.  Wink

# 231
"Alive"/"Живи" (1993) - бях го засичала по ТВ преди години и оттогава ми е в главата. Най-сетне го изгледах целия и го препоръчвам горещо! По истински случай е, може би затова ми беше толкова "тежък" и много истински. Един филм за силата на човешкия дух, приятелството и сплотеността, при това в извънредно екстремна ситуация. И един бонус е младият Итън Хоук. Heart Eyes Ако някой го е пропуснал, да навакса. Wink
Направо не мога да повярвам, че филма е по действителен случай,  невероятно е Rolling Eyes
Скрит текст:
Днес се разрових и прочетох ,че всички оцелели са живи и до днес.След катастрофата са били живи 29 човека ,а след 2 месеца в планината - 16...ако не са прекратили издирването толкова рано е можело да ги открият... 

# 232

онзи сниман в България ли ?
аз го гледах още тогава , много различен , арт и сюрреалистичен , красив и стилен , обичам такива  мълчаливи филми , където всичко е ясно без думи ,  смешен на моменти ,после носи тъга ...малко тъжно-носталгично за всичко красиво разрушено ...

===
 на крана пишеше ЦСКА , на две места : ))
къде е сниман , къде е тази порутена баня ?

# 233
  • София
И аз го гледах още когато го препоръча lulumba.
По принцип бягам от "арт" и "сюрреализъм", не рядко зад подобни определния
откривам големи глупости с големи претенции. Обаче Tuvalu изненадващо ми хареса,
направен е да бъде гледан, разбран и забавен. А тук-там надписите на български и
подхвърлените български думички ми бяха много мили.

# 234
  • В светлината на слънцето
къде е сниман , къде е тази порутена баня ?

Ха-ха, порутената баня е централната софийска преди да я отремонтират. Сниман е по времето на най-голямата й разруха, когато и най-големите оптимисти сигурно я бяха вече отписали. Grinning
Радвам се, че ви е харесал филма. Аз както казах съм силно пристрастна и го гледам с малко по-различни очи (първо - защото харесвам такова кино, и второ - по лични причини). Затова и ми бе любопитно как би го приел непредубедения зрител, който е необвързан емоционално с филма. Simple Smile

И в тон с арт настроението ми, да препоръчам още един филм. Мнооого стар и неприлично добър, който също много харесвам - "Тенекиеният барабан" на Фолкер Шльондорф - http://www.imdb.com/title/tt0078875/ Христоматийна лента, която трябва непременно да се види, дори и да не се хареса след това.  Peace Предполагам, че все някъде ще го има из торентите.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 22:51 от lulumba

# 235
  • В царството на игрите:)
Ако някой иска да си достави удоволствие и да гледа хубав романтичен филм с готини актьори и страхотно чувство за хумор и всичко това да не е прекалено захаросано да изгледа, http://www.imdb.com/title/tt0457939/ - "Ваканцията".
Накара ме да се усмихвам Simple Smile
А този Джъд Лоу бива ли да е толкова хубав ,бееееее Mr. Green

# 236
  • На острова
Благодарение на темичката, изкарах ваканцията в компанията на доста филми, препоръчани от тук ( и не само):

И от мен има още един глас за приятната, британска комедия Salmon fishing in the Yemen. Страхотно филмче!

Гледах "Biutiful" и "Detachment". Тежки филми, в този момент ми се гледа нещо по-лежерно, не толкова натоварващо. Но от друга страна пък имаха ефект (какъвто е и смисъла на качествения филм, разбира се) и ме докараха до разни генерални изводи за живота, по принцип...Хавиер Бардем и Ейдриън Броуди - класни както винаги!

Crazy.Stupid.Love - втората дума от заглавието най-му пасва, много посредствен, предсказуем.

One day - от повечето коментари се настроих, че ще е лигава история, но ставаше за гледане, даже с интерес си го изгледах. Гледала съм къде-къде по-големи бози.

И върхът в класацията за най-най-тъпо нещо, което гледах бе "Приятелю, Тед". Изумена бях от глупостта на американците, толкова пошъл и елементарно вулгарен. Нямам думи..

# 237
...
И в тон с арт настроението ми, да препоръчам още един филм. Мнооого стар и неприлично добър, който също много харесвам - "Тенекиеният барабан" на Фолкер Шльондорф - ... Христоматийна лента, която трябва непременно да се види, ...
Много любим (както и книгата). Кастингът за Оскар не е в десятката, ами направо не знам къде е. Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 15:06 от ТинаХрис

# 238
  • София
One day - от повечето коментари се настроих, че ще е лигава история, но ставаше за гледане, даже с интерес си го изгледах. Гледала съм къде-къде по-големи бози.

романтика, ама не помня някой да е казал, че е лигаво?
на мен доста ми хареса, но вече не помня какво съм писала. Развам се, че ми го припомни.

# 239
дЗапис Mr. Green Аз напоследък съм се зарибила със един сериал
Скрит текст:
Братя и сестри - боже - 5 сезона ги изгледах за две седмици
, доста безсънни нощи ми струваше, докато го привърших

От къде ги намери и петте сезона , моля за линк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт