Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 53 833
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Гледах снощи на кино Lawless/Беззаконие 2012 заради Том Харди, разбира се. Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. И през целия филм репликите му са придружени с едно ммм-кане, като мъркане.  Blush Гай Пиърс, който никак не харесвам визуално, играе прекрасно - отива му да е лош и мазен. Краят само не беше това, което очаквах, но като цяло съм доволна, много!

# 256
  • срещу двата комина :)))
Гледах снощи на кино Lawless/Беззаконие 2012 заради Том Харди, разбира се. Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. И през целия филм репликите му са придружени с едно ммм-кане, като мъркане.  Blush Гай Пиърс, който никак не харесвам визуално, играе прекрасно - отива му да е лош и мазен. Краят само не беше това, което очаквах, но като цяло съм доволна, много!

това ммм-кане ми подкоси краката  Blush а пък за "оная" сцена думи нямам  Crazy

# 257
  • в морето до колене
Аз още не съм го гледала, ама като ви чета сега и се сещам за "моя критик" - той твърдеше, че една от многото причини да харесваш героя на Харди и да искаш да оцелее до края е only to hear him grunt an affirmative one more time
Явно е уцелил 10-ката  Mr. Green

# 258
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Том Харди- и аз мъркам, като се сетя за него Blush Whistling. Тези дни ще мъркам повечко, заредила съм се с цялата му филмография за уикенда, като довечера почвам с Bronson
"Беззаконие" мисля да го гледам на кино, стига да намеря салон, в който го прожектират със субтитри.

# 259
  • в морето до колене
Джо, ако знаеш аз откога съм го приготвила Бронсън...
Да взема и аз ли да го гледам - ама не довечера, може утре.
Да видим, дали ще видим едно и също  Mr. Green

# 260
Гледай, гледай, ще се радвам да обсъдим после Hug

# 261
И през целия филм репликите му са придружени с едно ммм-кане, като мъркане.  Blush

Ей това като го прочетох ми подскочи сърцето.  Laughing

Дa взема и аз да се присъединя към гледането на Bronson...

# 262
Криста, колкото повече- толкова повече Flutter. Има го в Арена Peace

# 263
Брех да му се невиди, аз за съществуването на тоя Том Харди разбрах наскоро, от оня филм с Рийс Уидърс.....вие тука какво ме направихте  Thinking. И макар че 'такива'филми не гледам, сега ме карате да го търся туй Lawless.

# 264
  • в морето до колене
Брех да му се невиди, аз за съществуването на тоя Том Харди разбрах наскоро, от оня филм с Рийс Уидърс....

Eмма, това е горе-долу като моето запознанство с Шварценегер.
Почнах с Junior  Mr. Green

# 265
  • На острова
Брех да му се невиди, аз за съществуването на тоя Том Харди разбрах наскоро, от оня филм с Рийс Уидърс.....вие тука какво ме направихте  Thinking. И макар че 'такива'филми не гледам, сега ме карате да го търся туй Lawless.
А, същото!

Чета ви тук, че пишете за някой си Том Харди и мислено си го асоциирам с някой си стар актьор, примерно Том Селек  Joy. Не знам що така си мислех. Ама пусто любопитство ме накара да го гугъл-на. И.. найс сърпрайз  Heart Eyes Аз съм го гледала само там в Шпионски свалки, ама сега ще му гледам и този филм май.

Във въпросния филм с Рийс Уидърспун, и на двамата актьори устните им изглеждат силиконови. Мн. странно  Thinking

# 266
Ма как сте пропуснали, да ви се неначуди човек Laughing
Гай Ричи специална роля направи за него - Handsome Bob  Crazy Аз там си го заплюх.

# 267
Такааа, аз ще съм първата с мнение за Bronson  Mr. Green
Не ми хареса. Оценявам артистичния размах, с който е направен, както и шокиращата му авангардност. Оценявам и титаничното изпълнение на Томик (въпреки че ролята му на шантав психопат в The Take ми хареса много повече). Но като цяло филмът за мен е прекалено неприятен, и прекалено грозен, не бих го гледала отново.
Чакам включвания, да заформим дискусия Hug (мисля, че тук има доста потребителки, на които би се харесал много).

Следобед ще гледам Еди Нортън на кино Heart Eyes, а за довечера съм си приготвила "Брулени хълмове" Party

# 268
"Backdraft" - хубаво филмче за пожарникари с Кърт Ръсел, Уилям Болдуин, Доналд Съдерланд, Робърт Де Ниро.

"Chaos" - приятен екшън, леко заплетен, динамичен, бих казала с изненадващ край, макар и мен да не ме изненада. Mr. Green С обичайните заподозрени: Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс, Райън Филипе.

"Enemy at the Gates" - обожавам да гледам/чета всичко за Втората световна война, та нямаше как да не ми хареса филмът. Фокусът е върху известния руски снайперист Василий Зайцев (прекрасна игра на Джъд Лоу Heart Eyes Heart Eyes), който се опитва да убие изпратеният германски снайперист, чиято цел е да убие Зайцев. Crazy В разгара на битката при Сталинград. Страхотен филм, препоръчвам, ако има такива като мен, които са го пропуснали! С Джъд Лоу, Йоузеф Файнс, Емили Уайз, Ед Харис. Единствената ми забележка е, че и руснаците и германците си говореха на английски и понякога не ги различавах. Mr. Green Това винаги ме е дразнело във филмите. Whistling

"Ghost" - много хубаво филмче с Патрик Суейзи, Упи Голдбърг, Деми Мур. Има си от всичко - любов, свръхестествен елемент, хумор, кримка, малко съспенс. Препоръчвам за пропусналите го! Heart Eyes

"Ned Kelly"
- не беше зле, дори в началото ми хареса много, но от средата нататък започна да ми става толкова скучно, че нямах търпение да свърши. Иначе оплакнах окото с Хийт Леджър (макар и обрасъл Rolling Eyes), Орландо Блум, Наоми Уотс. Heart Eyes

"Over My Dead Body" - никога не бих го избрала този филм, но филмите, които аз съм избирала, все били тъпи. Crossing Arms Е по-тъп филм от този отдавна не бях гледала. От средата нататък "гледах" с половин око. Tired Не препоръчвам при никакви обстоятелства! Naughty

"Zatoichi" - типично азиатски, с много бойни изкуства, драма и т.н. Не е зле, ако няма какво друго да се гледа. Започнах и втората част, но нещо ми доскуча и я оставих за друг път. Първата е по-добра. Peace

# 269
Аз гледах La Femme de Gilles-доста се чудих дали е абсолютната любов или абсолютната глупост (за героинята говоря) и съм по-скоро за второто. Хареса ми филма, въпреки, че не разбирам такъв живот!
 Сега с една молба, търся един филм  и мисля, че разбрах кой е (защото нито името му знаех, нито актьорите....), но не мога да го намеря на торент-ако някой случайно някога е попадал на него, моля да удари едно рамо  Praynig  http://www.imdb.com/title/tt0165423/

Общи условия

Активация на акаунт