Британците, британците! - Зайци, свини и всякакъв дивеч - тема 66

• 16 887
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси Hug, значи правилно съм вързала стихчето с картинката Joy

Някой каза ли брит-поп Flutter?

# 286
# 287
Е, Све, не плачкай, в кафенето пуснах американско Wink

# 288
  • в морето до колене
Джой, никът ми си има преидстория.  Wink
Май е време да я разкажа, щом възниква въпросът...

За пръв път се регистрирах не със собственото си име, а с псевдоним във форума за руския Сървайвър на сайта на тяхната държавна телевизия. И това ми беше най-първосигналното решение  Whistling

После реших да го ползвам и в сайта на българския Сървайвър, но там не можеше да се ползва кирилица за никовете - и така станах mia4ik. Само тези, които ме познаваха от предната година, знаеха, че съм аз.
После се пренесох да пиша тук - все заради "сървайвърските" теми. И запазих ника, за да се знае, че съм аз.

Та оттам тръгнаха нещата.

Иначе стихотворението е едно от най-популярните руски детски стихчета.
И се оказа, че има много вариации като тази в подписа ми  Mr. Green
Решила съм да ги менкам вече.

А иначе на руски самата дума е МЯЧ (топка)
Мячик и умалително. И затова приех, когато Nikkie започна да ме нарича така - поколенчески е по-подходящо  hahaha

# 289
Интересна история Simple Smile
За мой срам, разбрах, че никът ти идва от руски, чак като сложи картинката с надписчето Blush. А съм ти фенка още откакто в онази тема се вихреха статистите на Пазолини.
Иначе, ние от тази седмица си имаме украински студент, който говори много малко английски, но за сметка на това прекрасен руски. И съм решила да се понауча покрай него, че огромната библиотека от младините на нашите да не става зян. Пък и мечтая някой ден да чета Есенин в оригинал Heart Eyes

# 290
# 291
  • в морето до колене
Пък и мечтая някой ден да чета Есенин в оригинал Heart Eyes

Това е похвална амбиция  Flutter
Аз съм си доволна от съчетанието на английски и руски. Вече 20 години си вадя хляба от него  Mr. Green
Ако си преодолея мързела и се захвана с испанския, ще съм доволна от себе си.  Sunglasses

# 292
  • срещу двата комина :)))
шгу изям бе

таз последната не я бях виждала  #Crazy

# 293
  • КиТ
Мяч доживях да разбера какво значи ника ти  Blush   bouquet  bouquet  bouquet и историята  Hug Hug Hug Много интересно Hug Hug Hug Напоследък и аз си мисля,да взема да го науча тоя руски,че бая е търсен този език по морето  Whistling Joy Joy Joy

Извинявам се още веднъж за изписването ми,просто,ако не го знаеш и го погледнеш изписано на латиници и тръгнеш да го пишеш на кирилици,най естествено е да го изпишеш Миачик Rolling Eyes Но вече не я повтарям тази грешка  Naughty Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 14:47 от plami89

# 294
Това младото поколение за нищо не става.  newsm27 А едно време учехме руски от трети клас, та до завършване на гимназията. Не, че ги научих падежамите  hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 295
Плами не е в теб проблема, всичко е до мода и политактуалност.  Mr. Green
Непрекъснато забравям как новите поколения си нямат грам понятие от руския...

А руския е страхотен, особено за поезия  Peace

# 296
Чак срам ме хваща когато някой каже, че бил много близък до нашия език. Аз една дума не вдявам. ooooh! Отделно, че ми е противно звученето му. Rolling Eyes

Охх, Мичооо. Heart Eyes

# 297
  • Mars Hotel
Отделно, че ми е противно звученето му. Rolling Eyes

Амин.

# 298
  • Ænima/Albuquerque
Не, аз ви казвам, има световна антиСаркът конспирация. Искате да ме уморите!

# 299
  • КиТ
Близка са наистина Бебе с едно русначе идеално си се разбрахме  Blush Joy Joy Joy

Плами не е в теб проблема, всичко е до мода и политактуалност.  Mr. Green

Така е за съжаление,руския да учиш в училище,означаваше,че си страшно тъп  Tired
Какво им коства да се заложи,освен английски и руски,да ги сложат за задължителни езици  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт