Срааааааааам....
Все си мислех, че е Симчето пък то старата лЕбоФ избуяла временно.
И ся на Бурак джелъсито ще му прободе корасона.

Брях, нямаме тема...да не вземат да ни заключат?
що пишем за нея...ами да се разкара вече и няма да я споменем нивга повече. А тя на всяка манджа мерудия, аман. Хем съзнава, че не е желана, хем продължава да се натиска, това на какво прилича вече? Ама обидена била, засегната...ами дай като е засегната да си разплета чорапите
Да си го обича колкото иска, да си страда нейде, но не - тя сама се навира, мазохистка.
откъде да знае, че ги дебнат да ги снимат. И защо трябва да разпуска вкъщи, тя няма ли право да излезе и да се позабавлява? Ако на нейно място беше Зейнепка, нямаше да я упреквате , дори ако му се беше увесила тя на врата щяхте да сте възхитени...Ами прави опити момичето, ама не му се отваря парашутът 
След превода ще ни станат ясни много неща, сега само си гадаем. Никъде не пише, че Кузей няма да може да се откаже от Джемре, това си е лично мое мнение, с всяка изминала серия това мое усещане се засилва, независимо от жалките опити на Кузей да се бори със себе си. Не задължавам никого да мисли като мен, това е моето усещане за тях двамата. А какво ще стане...е друг въпрос...

Ето затова не ми се пише тук, а не, че се сърдя за нещо. Повече няма да се обяснявам, че по-лошо става. 
някои потребители искат да ги забележат просто. И това е начина.
някои потребители искат да ги забележат простоТова беше пак от рубриката: Звездите ми го говорят! . И това е начина. според теб
що пишем за нея...ами да се разкара вече и няма да я споменем нивга повече. А тя на всяка манджа мерудия, аман. Хем съзнава, че не е желана, хем продължава да се натиска, това на какво прилича вече? Ама обидена била, засегната...ами дай като е засегната да си разплета чорапите
Да си го обича колкото иска, да си страда нейде, но не - тя сама се навира, мазохистка.
откъде да знае, че ги дебнат да ги снимат. И защо трябва да разпуска вкъщи, тя няма ли право да излезе и да се позабавлява? Ако на нейно място беше Зейнепка, нямаше да я упреквате , дори ако му се беше увесила тя на врата щяхте да сте възхитени...Ами прави опити момичето, ама не му се отваря парашутът 
След превода ще ни станат ясни много неща, сега само си гадаем. Никъде

Препоръчани теми