Лидл ::25::

• 63 674
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Мислех, че става въпрос за лидълска паста  newsm78 Rolling Eyes

# 451
За лидълска питах, ама все пак взех Билка за 2 годишни.
Взех си от любимото котидж сиренце...А то от постоянния асортимент ли е? Че аз май не всеки пътго виждам...

# 452
Върнали са се пробиотичните млека, с надпис "Ново", нова опаковка и разбира се, нова цена.

# 453
Купих и сушени сини сливи на Детелина, не видях на опаковката да пише добавена захар. Обаче няма да повторя, сякаш бяха киснати предварително с нещо и подозрително сладки, не са това което
взимам от пазара например.

И аз си взех преди 2 седмици-странни са.В деня в който ги взех ядох,ядох и край,така си стоят в хладилника,и като ги погледна и ми се  Sick бляк .Само, че аз дадох 4 лева  Wink .

А да тези пробиотични млека какви са ви отзивите? За първи път ги видях онзи ден на цена 1,99 за 4

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 19:49 от svetla_80

# 454
Върнали са се пробиотичните млека, с надпис "Ново", нова опаковка и разбира се, нова цена.
А това е новина. Laughing

# 455

Преди много харесвах млекцата и ги купувах. Интересно по-различни ли ще са? За цените не се учудвам, те така или иначе леко си пълзят нагоре. Peace

Писаха тук разни подкокоросници, писаха, хвалиха румънската мамалига и на, не удържах, купих си големия плик и набързо я спретнах почти по рецептата на Guess Who  bouquet, с малко понамалено количество от брашното, но пак стана гъсто. Много е вкусно, зачовърка ме обаче въпросче, дали не е гмо.... newsm78

Скрит текст:

# 456
  • софия
Лабрексче, не така с ГМО-то. И мен ме човърка от вчера, днес нямах време да мина да взема, но съм си го предвидила за четвъртък. Малкият каприз много харесва запържено масълце с червен пипер (покрай яйцата по панагюрски) и качамакът ми е четвъртъшната вечеря.

# 457
labrex, направила си мамалига като слънце!

На опаковката изрично пише, че не е ГМО поне на две места. Мисля, че може да им се вярва.

# 458
labrex, направила си мамалига като слънце!

На опаковката изрично пише, че не е ГМО поне на две места. Мисля, че може да им се вярва.

Guess Who, благодаря!  bouquet  Засрамих се, от лакомия и бързане да я направя не съм изчела като хората какво пише. Embarassed Ей сега ще ида да изям още едно парче с чиста съвест и без угризения, талията после ще я мисля! Grinning

zvanche, спокойно го давай тогава на малкия каприз, надявам се, че хич няма да капризничи. Баба го правеше и с пържени яйца, аз не сложих, защото отделно имахме на вечеря яйца с едно сосче, така че комбинирах. Помня още, че май и сланинка слагаше баба на малки парченца, запържена, като че ли. newsm78  Понякога го правеше на грЕбки (тя така му казваше), с една голяма дървена лъжица на порции за всеки. Ех, много вкусно беше! Heart Eyes Peace
Поспамих, но наистина е вкусен резултатът Heart Eyes, така че благодаря на всички, дето похвалиха царевичното брашно/грис!  bouquet

# 459
А това е новина. Laughing
И аз таз новина чаках. Дано да са същите като вкус. Много бяха хубави предишните.
Но да не бързам с радостта - нова цена, може и "нов вкус".  Thinking

# 460
Здравейте мацки,
Не следя редовно темата и затова  се извинявам , ако вече сте го коментирали ,но искам да ви предупредя да не купувате "Бързо замразени пилешки бутчета (с част от гърба)" на фирма Пилко (Разград). Пробвах да ги опека с картофки във фурна и резултатът беше потресаващ. Абслолютно безвкусни и жилави като дъвка. Направо заминаха в коша за боклук. Не ми се мисли с какво са хранени и помпани тези бутчета прижеве. Simple Smile  За тези , които ще си помислят, че причината е в мен , ще кажа , че имам "честта" да готвя на семейството от почти 10 години, но такъв "резултат" постигам за първи път.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 21:30 от Niki_1978

# 461
Помня още, че май и сланинка слагаше баба на малки парченца, запържена, като че ли. newsm78  Понякога го правеше на грЕбки (тя така му казваше), с една голяма дървена лъжица на порции за всеки. Ех, много вкусно беше! Heart Eyes Peace
Поспамих, но наистина е вкусен резултатът Heart Eyes, така че благодаря на всички, дето похвалиха царевичното брашно/грис!  bouquet
О, няма страшно за талията. Качамакът топи лошия холестерол.

Да, и запължена натурална сланина може да се сложи. Пръжки им викаме тук. Но тогава малко му се губи здравословността. Naughty

# 462
  • София
Здравейте!
Търсих отговор на въпроса си на предните няколко страници, но не намерих.
От много време си купувахме от Лидл една пуешка шунка. Страхотна. Обаче не знам дали беше Барони или Пикок. Беше  с 92 процента съдържание на месо и по мое мнение без изобилие от Е-та.
Не я намираме в последните седмици в магазина в Люлин. Ако се сещате за коя говоря- дали просто не случваме момента или е изчезнала от асортиманета им?

# 463
  • Варна
А дали някъде на пакета на качамака случайно не пише има ли няма ли възможност да съдържа глутен или следи от глутен?   Rolling Eyes Ще съм благодарна, ако някой купил погледне, пък ако ли не като стигна да магазина ще го огледам.   bouquet

# 464
А дали някъде на пакета на качамака случайно не пише има ли няма ли възможност да съдържа глутен или следи от глутен?   Rolling Eyes

Petkova, оглеждах, оглеждах, не видях да пише. Дано се появи Guess Who, тя е по-наясно с нещата. Peace

Guess Who, съвсем ме успокои, и за талията, и за холестерола! Утре ще забъркам пак! Grinning Само се сетих, че баба и дядо май угояваха с царевица животинки и пернати.  Grinning

В нета попаднах на това: Глутенът е протеин, който се намира в пшеницата, ръжта, ечемика и овеса. В царевицата и ориза няма глутен, така че, ако намериш грис или нишесте от тях, няма проблем.
Ако е вярно, значи няма проблем?

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 22:06 от labrex

Общи условия

Активация на акаунт