Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви услуги за професионален грим предлага Сефора?
Какви продукти се очаква да бъдат пуснати в Европа от YSL и Laĭткапейда?
Какви са впечатленията за новата колекция Baking Beauties на MAC?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви услуги за професионален грим предлага Сефора?
-
Какви продукти се очаква да бъдат пуснати в Европа от YSL и Laĭткапейда?
-
Какви са впечатленията за новата колекция Baking Beauties на MAC?
-
Какви са мненията за LaTeX на MAS?
-
Какви са впечатленията от ружовете на Chanel и Dior?
Ако ползвате пудра или ФДТ с пудрен завършек, 'отнема' от пудрения вид, прави го по-естествен, без да намалява трайността на грима или да кара кожата да 'лъсне'. Не е нищо особено като състав и затова много хора са на мнение, че е парфюмирана, скъпа вода просто и със същия успех може да се ползва термална вода-спрей. Мисля, че е въпрос на вкус, аз си го харесвам и не си го давам 
)

Бялата козметика ми е сега интригуваща

. Аз също много го искам и отдавна планирам да го купя , намирам го за задължителен за любителките на семплия ежедневен грим , особено от тип "make up - no make up" .
аз упорито избягвам този месец магазините, че ще си плащам новите зъбки, но пък после ще ви се усмихвам до безкрай, с тези които се виждам или във фейса де

)
. В краен случай ти си имаш Дита-та, а аз ще жертвам и ще "изкормя" някоя сянка, защото нямам такива на привършване иии ще пресовам вътре няколко топчета метеорити за да станат A-La-Lightscapade