Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 911
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Момичета аз ви казвам лека нощ, че утре рано рано трябва да съм на линия  ooooh! Какво да се прави.... Беше ми много приятно, поспорихме  Mr. Green , поговорихме си, посмяхме се  Mr. Green До утре в новата тема  Hug Hug Hug

# 751
Марги "Световен мир", тя си прави кефа в Ню Йорк, аз тука си развалям настроението и се дърпам с вас. Край. Хазал и Чаатай форевър!
Ако може да участват в по един сериал всеки сезон и все заедно. Пък нека ми омръзнат!

Неви, ама ние не се дърпаме, Naughty Grinning  
Пишем си свободно, спокойно, и си защитаваме позициите, поне това е хубавото, направихме си поредно упражнение по толерантност на практика и в действие! Hug

# 752
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Благодаря ви на всички от сърце сега вече съм по спокойна като премина болката само да спадне отока и ще е супер.  Peace   bouquet И по закона на Мърви съм и на зъболекра Simple Smile и там болка и така

# 753
адиииии бееее по колко пъти да я пускам, местете се ще  минат с катинарааа  Praynig

# 754
  • в подножието на планината
Лудостче, Hug

Скрит текст:
Дано скоро да се оправиш, Praynig а майка ти е дала точен съвет- да си гледаш в краката и аз го повтарям на дъщеря ми, но тя все зяпа в небесата и си пати често... ooooh!

# 755
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче, Hug

Скрит текст:
Дано скоро да се оправиш, Praynig а майка ти е дала точен съвет- да си гледаш в краката и аз го повтарям на дъщеря ми, но тя все зяпа в небесата и си пати често... ooooh!

Скрит текст:
Мечтателки сме а и небето е по красиво от асфалта това е  Peace  Laughing

# 756
Лудосче и аз съжалявам за случилото ти се. Пробвай
Скрит текст:
затоплящ компрес с риванол, от личен опит

Скрит текст:
newsm78 newsm78 Май по-скоро се препоръчва студен компрес, а не топъл при отток. Аз моя глезен го счупих преди 3 месеца и препоръките бяха такива Simple Smile  

# 757
Манка, ми не знам, ама майка ми е докторка и от нея знам за тоя компрес  newsm78

# 758

Вярвам, че всяка несполука в живота е за добро...
Вярвам, че не съм загубилa, когато съм запазилa човешкото и любовта в себе си...
 Вярвам в мечтите си, дори да съм изгубилa вяра в хората...
Вярвам, че има справедливост, но не сега...
Вярвам в доброто и в искрените очи, които не всеки вижда или иска да види...
Вярвам, че когато съм дал дори и частица от душата си, не съм живялa напразно...
Вярвам, че истинското богатство се крие в щастието, а не в материалното...

А аз вярвам, че въпреки всичко сме най готината компания , затова заповядайте в

новата юбилейна 70 тема Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714054.0

Общи условия

Активация на акаунт