Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за директно качване на изображения с помощта на BB код?
-
Как постигат плавното преливане на цветовете в своите декуппажни проекти?
-
Как да поправя грешки в проектите за декупаж?
-
Как мога да лакирам ноктите си скоро?
-
Можете ли да ми посочите източници, където мога да намеря изображения на музите с ангелчета или музите с арфи?
/

Като за прохождаща, много добре си се справила. Тепърва предстои да си напаснеш удобния нацин за залепяне на мотива и да изпробваш дорисуването на фон. Не се плаши трябва малко опит и всичко ще си дойде на мястото. Относно съветите на Хриси с повечето съм съгласна - когато фона ще ти е светъл първо си го правиш напълно и след това лепиш мотива, така няма да се получи зацапването по крайчетата на мотива, когато правиш обратен декупаж е обратното. Първо си залепваш мотива, когато изсъхне лакираш минимум две ръце върху мотива и когато изсъхне върху него леко тампонираш бяла боя, чак тогава можеш да правиш целия гръб. Това се прави с цел, когато слагаш бялото да не попие в салфетката и по този начин цветовете да "избелеят" и да не са така ярки както са си по принцип. Сандъчето може да се поправи. Розата върху нея е по бледа от тази на лопатката и за да я подсилиш и скриеш навлизането на бялата боя върху листенцата, можеш да дорисуваш около нея / това се прави пак след като е лакирано, защото ако нещо не ти хареса може да се изтрие веднага и да се замести с разцветка, която повече ти харесва/ имам предвид този метод -
слънце е огряло лаленцето