МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 5 12.08 - 17.08 ФИНАЛ

• 46 478
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 105
Венецуелките и Пуерто Риканките са едни от най-красивите.
Определено Heart Eyes Heart Eyes

# 106
  • sofia
Албанката е "УАУ"!
На мен не ми допада "чалгаджийската" визия на много от миските. Много са изкуствени...
Ма, въпрос на вкус. Peace

# 107
  • София
Много ме издразниха с това старо видео, в което фигурираше Ваня.
Така не навреме излъчени неща много ме дразнят.

# 108
Ами, чудели са се с какво да си запълнят вчерашния епизод. Явно през повечето време момичетата ядат, пият, пушат и... отделят. Не е кой знае колко интересно.

# 109
  • София
Според мен са видяли, че сексуалните разговори са вървежни, после всички обсъждаха на Франсин хапчетата  и са се разровили за други такива разговори сред момичетата.

# 110
Цялото предаване е пародия, а за снощния епизод нямам думи.  ooooh! Просто не виждам коя ще изберат за Мис и ще бъде достойна конкуренция /говоря изцяло за визия, не интелектуално/. Симпатични са ми Джулия, Даниела и Нанси, дано изберат някоя от тях. Peace

# 111
Искам да попитам това даваха ли го в ефир, защото според мен е голяма излагация, като се има предвид, че избираме момичето, което ще ни представя на Мис Свят.То е ясно, че конкурса е пародия, дано изберат най-умното и красиво момиче, аз съм за Джулия.

Скрит текст:
Боряна от тв шоуто "Мис България 2013" смая публиката и съквартирантките си като измъна "любимия вибратор Любчо".

Красавицата не можа да издържи дълго без секс и затова опря до любимия си любовен атрибут. Тя шокира съквартирантките си с разкритието, че си носи секс играчка. Боряна е кръстила вибратора си Любчо. Идва от "любов", обясни тя пред смаяните красавици, които я баха наобиколили. Секс аксесоарът красавицата си купила от Германия за спомен. "Какво друго да си донеса, картичка или магнит?!", обясни избора си на подарък миската.

Докато Боряна обсъждаше достойнствата на вибратора, Франисин мечтаеше за Захари Бахаров. "Ще му счупя лагерите", закани се шоколадовата красавица, цитира я БЛИЦ.

Адриана въздишаше по певеца Орлин Павлов, а друга хълцаше за Миро, който си "била поръчала, да й доведат в Двореца".

Казвате, че Ваня имала груби черти на лицето, а какво ще кажете за мис Македония, за мен тя направо си прилича на мъж в лицето.И мис Румъния не е стока, забелязала съм, че най-хубави миски има от северните страни и страните от Латинска Америка.

# 112
Gitadam, за съжаление даваха за Любчо /както си го е кръстила Борка/ Sick

# 113
  • sofia
Аз не издържах частта с вибратора и смених канала... Embarassed Може ли да са толкова глупави и прости тези момичета?!?! как си мислят, че с такова държане и липса на най-обикновено домашно възпитание, могат да станат "Мис България"...
Срам и позор....
Аз продължавам да съм за Джулия. Едно възпитано, хубаво и умно момиче!

# 114
Франсин много си е повярвала  Joy
Ако види колко я мразят като излезе, дали пак ще мисли, че е завист? При положение, че във фейсбук предимно мъже я хранят...едва ли и завиждат

# 115
Направо ми е жалко в самозаблудата си това момиче.
Според мен много добре осъзнава, че не е красива. Иначе нямаше да се старае да оформя подкрепящи групички около себе си и да им менторства по този начин.
Напомня ми за едно леко ненормално момиче от нашата махала, с което си лягат разни загорели пияници. Tired

# 116
# 117
Леле мис Македония много мъжествена и то отвсякъде и лице и фигура. От балканските миски, само мис Гърция ми харесва и мис Косово. Албания примерно въобще не ми харсева. С това голямо чело. Че то Ингрид и Нанси (които са светли руси) като ги гримират и направят с тези мискините обемни прически и с един пищен тоалет, ще са далеч по впечатляващи от мис Албания примерно.
Определено в момента от нашите кандидатки има много по хубави от Мис Македония, Румъния, Албания, Сърбия, Турция.
А венецуелките абсолютно всичките им миски досущ са с еднакви носове. На мен лично такова еднотипие не ми допада. По интересно е когато една красива жена има собствено индивидуално излъчване. Но не и за мис Свят явно. Там е важно нослето да е такова мъничко, коригирано щом се налага.

# 118
Може да прозвучи старомодно, но при видеата за свирките, вибраторите и лесбийско-пуберитетски опипвания си мислих за родителите на тези девойчета.

# 119
  • Варна
Супер несъобразителни и толкова наивни, как не се усетиха, че ги майтапят, не знам... Иначе доколкото видях Даниела има татус, така че не знам дали и тя вече е подходяща. Освен Джулия, май друга, отговаряща на изискванията няма.

Общи условия

Активация на акаунт