Пазаруване от Aliexpress.com 7

• 51 493
  • 730
  •   2
Отговори
# 345
  • Ямбол
за намаленията,гледам има вече такива,които им тече време.
Polincheto_stz първо си реши като инчове колко те устройва,имат разлика в размера.
Иначе белия е с по-мощна батерия,като цяло и 2-та имат добри сходни параметри.

Catalonia да,и 4 бр са в сет+ 6 кърпички ,произволно пратени цветове,не по избор.
fifinaki m@msy в грешка си,моля не заблуждавайте.

rosica83 сама реши,по налични коментари е на 100%
Kudrawelka добре дошла,
може да платиш с картата в 18 дневен срок от направата на поръчката,но през това време,продавача е в правото си да промени цената.Добавяш артикул количка ,правиш поръчка,после за заплащане попълваш данни от картата.
При артикули с мин.на поръчка,или ги търсиш при друг продавач,на малко по-висока цена все ще ги има и си струва повече,отколкото да доплащаш 1-2-3$ за доставка ,иначе има като артикул с цена само това за добавянето за допълнение към мин.сума.
Nina_88 сигурно ги има,но без рекламна снимка,трудно ще попаднем на тях.
Синьорита Мърморита пиши молба да пишат по-ниска стойност и има голяма вероятност да избегнеш митницата.Иначе във вашия град няма ли митница?
Някои споделят,че може по мейл/факс да се пратят документите и пратките да се препратят към получателя,др.пишат,че не се допуска при ДДС.зависи и от града в който си как постъпват.

# 346
  • ES
Момичета, Китай нали са с 5 часа напред, значи ние ги губим тези 5 ч разлика за офертите на 27-ми. Сутринта като се събудим в 7 и там вече е 12 ч, в 24 ч на 27 свършва деня за супердиъл, при нас ще е 7 ч. следобед Който не е свободен през деня, няма да му е много лесно в порупките, освен сега да си ги набележи, кои неща ще са намалени.

# 347
Реално намалението почнало ли е,или не?
На мен повече от половината неща , които следя са с увеличени-2ни цени цени  Shocked
На всичкото отгоре вчера има 10-на излитания с чинията  Mr. Green  (още не ми се е паднал купон от $10 ) , днес ми дава , че нямам нито едно вече...  Close
П.П.
Сега забелязах,че много от търговците са направили ц.... номер да качат цените на артикулите 2-но , и да сложат надпис "This item will be 50% Off from 2013-08-27(GMT-7)"
Пример - това беше $26.5 вчера....
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-hot-big-lapel-singl … r/1198405924.html

# 348
никид , значи ще получа само 4 бр. бодита и 6 бр. кърпички, така ли да го разбирам?

# 349
никид , значи ще получа само 4 бр. бодита и 6 бр. кърпички, така ли да го разбирам?
Знам, че не е към мен въпроса, но то си го пише в самата обява - boy&girl's long-sleeved 4pcs pack +6pcs Handkerchief

# 350
  • Пловдив
Дпбро утро от мен
Да ви попитам-не мога да видя къде са сделките,които бяха с голямо намаление до 90%  на 27.Интересува ме техниката,но изобщо не ги откривам-ако може линк
Аз досега като цъкнех на стоките,които ще са намалени на 27-повече от 15% намаление не срещнах  Thinking
и какво означава според вас(от тракинг номера)
Departure from outward office of exchange

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 09:01 от mannuella

# 351
  • Бургас
Днес получих http://www.aliexpress.com/snapshot/254725718.html, перфектна рокля, с етикет на ZARA. Точно отговаря на описаните размери. Поръчана на 10 август.
И това http://www.aliexpress.com/snapshot/254175912.html, също ZARA, много красива туника. Поръчката е от 08 август.

# 352
И аз тарся кьде са намалените стоки с до 90%.Може ли линк.

# 353
Martisunny И аз много съм им хвърлила око на тези ботушки, ще видя утре ще имат ли промоция нещо и мисля да ги поръчам.

# 354
  • Dobrich, Bulgaria
Как ги получавате толкова бързо тези пратки не мога да разбера  Shocked аз чакам телефон от 29 миналия месец и никакво развитие хем със сингапурски пощи.Освен със съобщението което трябва да получа друг начин има ли да разбера дали не е попаднал на митница? newsm78 ако някой  има желание да провери тракинг номера е :RF153253199SG

# 355
  • Бургас
Как ги получавате толкова бързо тези пратки не мога да разбера  Shocked аз чакам телефон от 29 миналия месец и никакво развитие хем със сингапурски пощи.Освен със съобщението което трябва да получа друг начин има ли да разбера дали не е попаднал на митница? newsm78 ако някой  има желание да провери тракинг номера е :RF153253199SG
Ами търпение трябва. Аз съм чакала и по месец и половина. Ето това ми излиза на твоята   
02 Aug 2013 23:00:00, SINGAPORE, SINGAPORE SO5, Send item abroad (EDI-received) Изпращане на Изх.пратка в чужбина

# 356
  • Dobrich, Bulgaria
мерси,просто се надявах че като е със сингапурски пощи ще дойде за 10-15 дни както при повечето от вас,явно със си карък  Grinning

# 357
  • Пловдив
аз чакам вече 40 дни първата ми поръчка и дано дойде,че се натресох на продавач без оценки.Онзи ден си поръчах и едно пръстенче http://www.aliexpress.com/snapshot/258489553.html

# 358
Да не би промоциите за утре да са започнали?

# 359
  • Пловдив
Каталониа,защо?Сподели,ако си видяла нещо изгодно

Общи условия

Активация на акаунт