Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 61 от 30.08 до 15.09.2013

• 70 599
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 260
Днес, най-накрая след като всеки ден ми променяха цената, поръчах чантата Marc O'Polo в тъмносиният цвят. Уж беше само една, пък след моята поръчка се появи нова, цената на която я вдигнаха веднага с 60 евро Mr. Green

sofia72, ще чакам отзиви за чантата! Аз тази, която си я бях харесала ми я грабнаха под носа, но това е Sad
Разбира се, тръгнала е вече насам проверих. Naughty
Момичета, сега като останах без балеринки, предложете някой модел 39 номер, кожа отвън и отвътре да са. Че наистина има много хубави, но повечето вътре са текстил, което според мен спарва крака.  bouquet
Много бях харесала тези, но някой ми отмъкна номера в бордото. А тази марка отговарят ли си? Не знам защо, но ми изглеждат много удобни и практични newsm78

# 1 261
  • bg
Момичета имам един такъв въпрос- смятате ли че имам основание за рекламация ако е паднала боята на стелките на обувките. Не си търся причина да ги върна, а се чудя какво да направя. Сандали са от амазон, носени не повече от две седмици. Черни са и стелките са боядисани в черно, забелязах , че се изтъркаха на петите и пръстите при носене и като ги измих още им падна боята. Ако е затворена обувка не е голяма работа, но на сандали е грозно. Moda in Pelle е марката. Ta дайте съвет какво да ги правя.

# 1 262
Аз пък имам подобен казус със сандали на Бронкс. Тъмно сини, изцяло кожа включително подметките са и целите от всякъде се поизтриха. Не съм ги мила или мокрила изобщо.

# 1 263
  • ...на безопасно
И аз така с едни Пиколинос.
Кафява стелка и боята падна.
И едни Кикерс чехли, и те се поизбелиха.  Thinking
Ама си мисля, че не е причина за рекламация. newsm78

# 1 264
Някой да е виждал да продават синя или слонова кост боя за кожа?
Моти сандалети смного бързо се изтриха - има-няма 3-4 обувания.

# 1 265
Боите на Саламандър имат всякакви цветове.

# 1 266
Sofia72, тези са много меки , все едно си боса http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00AE0GO6K?vs=1
Аз съм ги мерила в магазин, но онлайн не намирам моя номер цвят аквамарин. Такъв цвят имам обувки и за това не ги искам Simple Smile

Sasi6, кажи добър обущар в Русе (за да ми стесни ботушите) Praynig
Аз за дребни неща ходя на Плиска, по-сериозни ремонти не съм правила

# 1 267
http://www.amazon.de/versilia-121L5906VED-Sandalen-Fashion-Sanda … mp;keywords=MANAS
Повтарям си, не ми трябват, не ми трябват  Crazy

# 1 268

Общи условия

Активация на акаунт