Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 074
  • 376
  •   1
Отговори
# 120
Висша математика нямаме,имаме статистика Mr. Green
И това за сериозните причини не е измислица...

Висшата математика е 5 части , статистиката е една от тях .

# 121

Добре, де, за сериозните причини можем да й съчувстваме. Но не е повод да прави на маймуни преподавателите си и целия форум.

# 122
Висша математика НЯМАМЕ.
Не мисля,че нарочно се е опитвала да прави някого на маймуна.

# 123
Ми то не е луд този, който яде баницата . Тя си пита , който не иска не отговаря и това е .

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Висшата математика е 5 части , статистиката е една от тях .
При нас имаше статистика като изпит в направление "аналитична химия", съвсем приложна си беше. И статистическа термодинамика имахме, е, това вече беше мъка Tired.
Между другото, тези, които се хвалят, че никога не са преписвали (основно хуманитарни специалности сякаш)- интересно би ми било да ги видя как завършват физика, химия или биохимия, без ни веднъж да са преписвали. В преписването включвам и "помощ от колега" Laughing.

# 125
Джой,какво си завършила?

# 126
Химия.

# 127
Между другото, тези, които се хвалят, че никога не са преписвали (основно хуманитарни специалности сякаш)- интересно би ми било да ги видя как завършват физика, химия или биохимия, без ни веднъж да са преписвали. В преписването включвам и "помощ от колега" Laughing.

Никой не се е похвалил досега, че не е преписвал, но и да препишеш се иска акъл. Аз с такъв замах преписвах, целия курс вадех от батака.

Веднъж, точно по химия в гимназията, великия ни химик (опасен и подмолен психопат) се заяждаше много с едно момче и реши, че бил преписвал на някакъв тест (което не беше вярно). Накара го втори тест да прави и такива задачи му хлопна! Ние пък, отидохме в учителската стая, преровихме му бумагите (имаше метод в лудостта му), намерихме задачите, нарамихме и една стълба от един килер и му ги написахме решенията с маркер на прозорчето над врата. Наобратно.
Аз държах стълбата, майстор химик беше друг. Mr. Green

# 128
  • София
...
Веднъж, точно по химия в гимназията, великия ни химик (опасен и подмолен психопат) се заяждаше много с едно момче и реши, че бил преписвал на някакъв тест (което не беше вярно). Накара го втори тест да прави и такива задачи му хлопна! Ние пък, отидохме в учителската стая, преровихме му бумагите (имаше метод в лудостта му), намерихме задачите, нарамихме и една стълба от един килер и му ги написахме решенията с маркер на прозорчето над врата. Наобратно.
Аз държах стълбата, майстор химик беше друг. Mr. Green

Joy ПРедставих си сценката. Опасен и подмолен психопат, значи  Joy

# 129
Докладваха темата.  Mr. Green

# 130
Oставят да се преписва, не си мислете , че не се вижда. Аз като се обърнех назад и гледам едни "умни" погледи  Flutter Whistling, много си личи . Преписвачите 5-6 , аз 4-5 , така се научих и аз да преписвам. Веднъж подсказвах на една колежка ,  на нея и бяха писали по-висока оценка, решиха , че е било обратното , но какво да се прави .На мен едва 4 на нея 5 , явно изглеждам като мошеничка  Mr. Green

# 131

Клюкарка , да не сте в училище .  newsm78

# 132

Клюкарка , да не сте в училище .  newsm78
Не аз, бе. Видях в модераторската. Grinning

# 133
Флопче, как пък ще да не са- ей на предишната страница, стои си Laughing. Едно такова плашещо съвършенство се демонстрира от съфорумството, пък Алисън снощи е поливала изпита в някоя чалготека или си е правила поредната професионална фотосесия за Инстаграм. Без въобще да се сеща, че тук някой я разпъва на кръст Mr. Green.

# 134
То не е изпит, тя ученичка , контролно по точно .

Общи условия

Активация на акаунт