Брекети - какви, къде, за колко? Тема 4

• 139 598
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Някакви отзиви за д-р Надежда Куюмджиева!?

# 361
Някой да е използвал услугите на ортодонт Кремена Моллова от Дентална клиника Моллови София? Ще се радвам да чуя някакви отзиви.

# 362
  • София
Някой да е използвал услугите на ортодонт Кремена Моллова от Дентална клиника Моллови София? Ще се радвам да чуя някакви отзиви.
Да, аз съм при нея. Но съм от 2 месеца с брекети. Засега съм доволна!

# 363
За запазване на час при доктор Иванова освен номер 029449456 има ли друг, че на този никой не вдига? Колко струва консултацията при нея?

П.С. Ох за съжаление на този етап няма как да дам повече от 2500лв за брекети, а искам и да са естетични (работя с хора и ще ми е по-лесно да се адаптирам). Някакви идеи!?

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 22:46 от miss_666

# 364
здравейте и аз си сложих брекети при Иванова много съм доволна но доста се чака този месец слагам и долните моите са цвета на зъба и са по 1000  горни и 1000 долни метални са по 750лв. прегледа е 10лв на него ти правят и отливката

# 365
  • София
За запазване на час при доктор Иванова освен номер 029449456 има ли друг, че на този никой не вдига? Колко струва консултацията при нея?

П.С. Ох за съжаление на този етап няма как да дам повече от 2500лв за брекети, а искам и да са естетични (работя с хора и ще ми е по-лесно да се адаптирам). Някакви идеи!?

По спомен са в отпуска тази седмица. Опитай в понеделник пак. Аз исках да ми смени ластици/дъги в началото на месеца, защото ми предстои пътуване, но ще е след като се върна - именно заради това, че няма да я има.

Чакай малко, защо се притесняваш? Моите са керамични, горе и долу, и ми излезнаха 2000лв. (1000 на горни, 400 на долни и 6 месеца по 100лв.). Би трябвало идеално да се впишеш в предвидената сума  Peace А, то и 6matkata е писала за цените.
И аз работя с хора, постоянно, и това беше мотивът и при мен. Вече близо година - направо забравям, че ги има на моменти (е, не и когато се случи да ям спанак  Joy ).
Успех!

# 366
  • Варна
Олееее какви цени Shocked
Във Варна за керамични ми искат по 2000 лв. за челюст.  Money

# 367
Керамичните не са хубави, оцветяват се и стават жълти.

Сложете си самолигиращи, супер са - на дъщеря ми за месец й се подредиха вече половината зъби.

# 368
  • София

Сложете си самолигиращи, супер са - на дъщеря ми за месец й се подредиха вече половината зъби.
И при моя син има видима промяна със самолигиращи за по-малко от 2 седмици от поставянето им.

# 369
  • Варна
Самолигиращите във Варна са около 5000 - 6000 лв. За мен са доста пари.

# 370

И при моя син има видима промяна със самолигиращи за по-малко от 2 седмици от поставянето им.

Нали?  Simple Smile
На моята дъщеря проблемът й е, че кучешките израстнаха доста нагоре - ами единият вече почти слезе в нормална позиция и това за 1 месец.

А какви са тези 5-6 хиляди, при нашия ортодонт са наполовина - 3 хиляди за двете челюсти, цялото лечение.

Аз и напред писах, носила съм керамични и съм им видяла недостатъците.

# 371
  • София
И при нас цената е 3000 и включва всичко.

# 372
Как може 6 хиляди за брекети, изумявам се от цени... Това не е инвизалайн все пак!

А ето разликата, инвизалайн са най-скъпи: http://www.smilesart.com/invisalign ; след тях самолигиращите (деймън): http://www.smilesart.com/damon-braces ; най-евтини са тези с ластиците (керамични и метални)

# 373
  • Варна
Металните са 3000, керамините 4000, сапфирени - от 5000 нагоре. И това е при ортодонт, който не взема чак толкова скъпо за Варна. Има и по- високи цени. Тук нямат голяма конкуренция и затова вероятно са такива цените.

# 374
  • Варна
Олееее какви цени Shocked
Във Варна за керамични ми искат по 2000 лв. за челюст.  Money

Във Варна е ужасно скъпо Sad Моите струват 6000лв Inspire Ice. За под 4 бона прозрачни не могат да се намерят Shocked

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 16:52 от loter

Общи условия

Активация на акаунт