Имам симптоми за идване на цикъл но ми закъснява помощ

• 2 194
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,на всички за първи път пиша тук до сега само съм чела по темите смятам,че като по компетентни може да ми отговорите.Страшно съм притеснена януари трябваше да ми дойде на 8 сега вече е 1 февруари ,а още не е  Sad попринцип имам нередовен цикъл , но сега ми е много притеснено последно имах полов контакт на 17 декември няколко дни след като ми свърши . Януари си правих тест и излезе отрицателен. Сега от седмица имам напрежение в гърдите кръста ме боли но не ми идва Sad на какво може да се дължи това ? Забравих да спомена ,че миналия месец бях 2 пъти болна от грип възможно ли е да е от това ???  Ужасно ми е притеснено благодаря ви предварително  #Crazy

# 1
Здравейте!

Промените в дължината на месечния цикъл могат да са следствие на най-различни причини - хормонален дисбаланс, климатични промени и др. За съжаление не бихме могли от разстояние да поставим точна диагноза на описания от Вас проблем - съветваме Ви да посетите лекар акушер-гинеколог за провеждане на преглед и назначаване на изследвания.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт