Отговори
Здарвейте, от много време подарявам излишни ми неща които имат дефекти, искам да предупредя че са за хора в нужда и не са в отлично състояние. Условието ми е да поемете пътя като така вярвам ще се предпазя и отхора които биха ги препродали.
В момента подарявам тефлонов тиган за палачинки с наранено покритие,маркови маратонки за момиче номер 4 мисля са 19, 29 номер, леко разлепени, 38 номер боти разлепени също, чехли не гес 38 номер малко дефекти по подметката но стават за носене дори и без ремонт, бебещки дрешки до 1год и половина не са много и имат петънца съвсем леки изпрала съм ги но не могат да се махнат, както и един биберон на авент чисто нов но е много неудобен модел с торбички за еднократна употреба но има и торбички, за зъбки имам няколко дъвкалки и чорапчета за малко краче 13бр са 8.5 см но реално за до 10см краче. Може нещо да съмпропуснала.  bouquet също и две нови жилетки за момиченце на 5, 6годдо7 год плетени на ръка чисто нови.

# 1
Ти сериозно ли  ooooh!

Това си е жива подигравка  Rolling Eyes

# 2
# 3
И тия две летни блузки на тюркоазената има малко  петно отпред размер л а на бялката тя е С има захабено подмишниците.

за съжаление не се виждат на снимките ми. newsm78

# 4
i igra4ki: дрънкалките са отли4ни

влака не работи но релсите са ок.

двата джипа работеха доскоро но колелата са пос4упени и липсват антените на дистанциооните

барабана на Памперс си няма капаче но от др страна си сеползва

фотоапарата и телефонът не работят но стават за игра.

# 5
Основно правило при даряване. Ако не можете да го дадете на приятел, не го давате на никого. Мисленето "той/тя и това няма и трябва да е щастлив" е безкрайно унизително за получаващия.
Надраскан тиган (вреден на здравето на даващия, но е ок друг да се трови, защото няма), скъсани и носени обувки, петна, дупки по дрехи, счупени играчки и т.н. направо ги хвърляйте в кошовете или ги оставете до тях.

Общи условия

Активация на акаунт