Отговори
# 330
Мими  Hug

Ирче,много ми харесват сутришните ти мисли  Hug Heart Eyes

# 331
Добро утро. Hug....... Hug

# 332
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Павлинче, Hug Heart Eyes благодаря за кафенцето!  bouquet

Ирче, Hug Heart Eyes много ми харесва начина, по който поднасяш сутрешното кафенце...от всичко има...  bouquet

Наденце, Hug Heart Eyes и шоколадче към ФЕмир... Heart Eyes

Вани, Hug Heart Eyes подписа ти е много красив... Heart Eyes

Мими, Hug Heart Eyes Лава, Hug Heart Eyes Паф, Hug Heart Eyes

Лек и успешен ден! Hug

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде,Наде,Рони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Радвам се, че ви харесват  Hug Hug Hug
Аууууу Наде, с мое колажче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334

Исках да си редактирам поста като добавя емотиконка, но не става... ooooh! Много мразя да ми променят нещо, с което съм свикнала и ми е удобно... #Cussing out

# 335
  • Варненска клюкарка
Добрутро мили мои отразени и неотразени Mr. Green Сега не разбрах диспансер ли сме или змиярник та ще поздравя още веднъж
Добро утро малки, големи и още по-големи змии Mr. Green

Имам един много важен въпрос, това същата къща от планината на Фемир ли е, че ми прилича на нея? Thinking
Скрит текст:

Тя е слънце - ей в онова стъкленото издаденото напред беше креватЯ дето спаха Wink То вярно че на пролет изглежда съвсем различна колибката- трябваше да ги заведат там и през юни да се потъркалят малко в тревата, не само в снега...язък Whistling

Това на екрана в кой филм я снимат сега? Според мен тази къща и университета Бейкент голяма грешка ще направят ако ги снимат отново в сериал- това е ФЕмирската запазена територия и страшно много хора имат сантименти...

пп Аз пък докато берях ядове вчера и маман ми забиваше през 5 минути, незнайно как се озовах в една тема за женския първи път ( май беше озаглавена кога го направихте за пръв път, или подобно) и какви бисери прочетох на момичета, които по принцип пишат в по различни теми...Уникални- цели саги имаше..... Crazy

# 336
Ирче, Hug намерих един сайт и в него има много ваши ФЕмирски колажи с на Габи.
Звезде Hug и аз мразя като свикна с нещо да се променя по независещи от мен причини, не съм иноваторка, обичам нещата, с които съм свикнала и трудно се адаптирвам.
Ивче, Hug защо да сме змиярник, не разбирам?!
Ирче, защо си с този ав? Shocked

# 337
  • София
  food010  Hug Hug Hug на всички

# 338

Исках да си редактирам поста като добавя емотиконка, но не става... ooooh! Много мразя да ми променят нещо, с което съм свикнала и ми е удобно... #Cussing out
+ 1
Новата визия е ужасна.

Илде  Hug
Мишенце  Hug

# 339
  • Варненска клюкарка
Ирче, Hug намерих един сайт и в него има много ваши ФЕмирски колажи с на Габи.
Звезде Hug и аз мразя като свикна с нещо да се променя по независещи от мен причини, не съм иноваторка, обичам нещата, с които съм свикнала и трудно се адаптирвам.
Ивче, Hug защо да сме змиярник, не разбирам?!
Ирче, защо си с този ав? Shocked

Щото на едното място ни охарактеризираха така-  аптекарския символ, те били чашата а ние змията  Crazy

Редакцията  е едно моливче горе до цитирай Wink

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, аз още преди да са ни определили, съм ги угадила и съм се преоблякла, за да им затвърдя мнението  Joy Joy Joy

# 341
Привет и на Ир4ето Hug Heart Eyes Надето Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Звезди Hug Heart Eyes Мише Hug Heart Eyes
Вани, много си хубава Heart Eyes Всяваш настроение Peace

# 342

Страшничко ти е аватарчето, Ирче... Mr. Green

# 343
 Flutter на ква вълна сте  newsm78 змиийска ли  Mr. Green Профи не ма чети,че ш припаднеш от правопис

# 344
Flutter на ква вълна сте  newsm78 змиийска ли  Mr. Green Профи не ма чети,че ш припаднеш от правопис
Hug Hug Hug щом до сега не се е свлекла, няма да се слу4и  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт