Цветята в нашия дом- Тема 70

• 56 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Све страхотни са цветята ,особено хоята. Heart Eyes
Моята я чакам да цъфне,дано скоро направи и това ,но за сметка на това расте и се чудя на къде да я насочвам,като лиана е .Месечинка-да пуща сок лепкав.

# 391
Привет, имам в градинката от 4-5 години засадена лоницера, купена от цветарски магазин,  до сега само едно цветче имаше миналата година и то в късна есен. Листата и стъблата са й добре, доста буйни дори, но не цъфти, дали някой ще ми даде някакъв съвет...  bouquet

# 392
  • Пловдив
Да помогнем на съфорумка ако не сте я видели вече. Цветя- по-късно.
Красота е при вас!  Hug

# 393
  • на североизток от Рая
Да помогнем на съфорумка ако не сте я видели вече. Цветя- по-късно.
Красота е при вас!  Hug

Красиво е тук! Приказно красиво!  Heart Eyes

Танче, едновременно сме тук. Ти как си?  Hug

Аз видях темата и ще се включа с колкото мога. Тъжно ми е...

# 394
  • Варна
И аз видях, ще се включа.

# 395
  • DE
Здравейте!
Аз сиромашчето нямам много( да не се разплачете сега hahaha)

Една другарка ме научи как да си взема семенца от мушкато, как да посея и колко да чакам.
Сега си имам 3 бебенца и съм страхотно горда със себе си-фръц Simple Smile

Мариеткееее, събирай ми семенца, де- нали сме приятелки и много се уважаваме и обичаме.
Подмаз-подмаз Heart Eyes
Аз ще ти направя един кратък списък с моите желания Simple Smile

Све, доде вече вечер и аз дебна тук-няма те!

Luisi, това "орлов нокът" ли беше?
Понякога мястото където е засаден(о) даден(о) храст( цвете) играе важна роля за развитието на растението.
Слънце-сянка или пък почвата. Ако имаш малко оборска тор да наръсиш около храста да го подхраниш малко....

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 23:16 от matze

# 396
  • Русе
Месечинке, моята с лепкав сок не ме е притеснявала, обаче мириса е много, много силен и не се трае. На всичкото отгоре започва да мирише към полунощ и е ужасно!  Crazy Ако искаш ще я огледам отнякъде дали няма за чупване и мога да ти пратя.
Маце, ида ида!  Hug  Браво за мушкатенцата от семена!

# 397
Ще се включа и аз.  Peace
Много е красиво при вас.
Ето малко цвят и от мен.

По-късно още.
Хубав ден!

# 398
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy Crazy

няма да ви гледам повече пък  Crossing Arms
 Confused аз имам само две оцелели мушката от миналата година  Confused

# 399
Ох каква дипладения чудна  Crazy пу-пу.
Как за накарам моята да цъфти  newsm78 Опадаха и всички цветове като ми я подариха, и много листа. Сега спряха да капят, излизат нови листенца, но пйпки не  Cry Торя с кристалон за цъфтеж, както и сакъзчетата

# 400
  • В полите на Пирин планина
Лелеее колко много красота,благородно завиждам моите са още на листа.
Нези, дипладенията режеш ли я на есен? Моите две от миналата година тази пролет се гътнаха и така и не разбрах защо.Сега взех други две  Simple Smile
Малко  цвят и от мен
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 13:12 от tan4eto_71

# 401
Нези, дипладенията режеш ли я на есен? Моите две от миналата година тази пролет се гътнаха и така и не разбрах защо.Сега взех други две  Simple Smile

Не,не я режа. Прибирам я в оранжерията и я поливам от време на време. Като я изкарахна терасата , нямаше нито една пъпка ,а сега е като полудяла. Имам още две- едната вече е отрупана с пъпки,а другата е малка и засега е само на листа.  Peace

# 402

Не,не я режа. Прибирам я в оранжерията и я поливам от време на време. Като я изкарахна терасата , нямаше нито една пъпка ,а сега е като полудяла. Имам още две- едната вече е отрупана с пъпки,а другата е малка и засега е само на листа.  Peace

И аз отрязах старата си, по съвет на продавачката в цветарския, иначе нямало да цъфти- ами изсъхна, ни клонче, ни листо пусна. Затова си взех нова, но и тя не пуска пъпки  Sad

# 403
  • Варна
Crazy Crazy
няма да ви гледам повече пък  Crossing Arms

И аз Crossing Arms Laughing

*sve*,
много си мила Hug Може, но само ако няма опасност да се развали фасонът на твоята. За мириса - драцената ми беше така. Разтваряше цветчета надвечер и ароматът беше убийствен цяла нощ. Много приятен, но направо упойващ.

# 404
  • ГОре на черешата...
Красота  bouquet!
Све, не тъжи, малко да тръгнат и ще пращаме резници Peace!

Общи условия

Активация на акаунт