WIZZ AIR - 18

• 71 532
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile
От летището има шатъл(и) до Мюнхен, Сент Гален и Цюрих.

Малко повече инфо за шатълите? Ползва ли ги?

bebeOgi ти написа:
Цигарите нямат отношение по проверката за сигурност ...така , че ....всичко е О.К  newsm10
А сега изведнъж версията ти е че се виждат двата стека само чрез нея. Което не е вярно по принцип. Като нищо могат да те накарат и физическа проверка на багажа да се направи. И всъщност въпросът беше дали има ограничения за количеството цигари внасяни в Швейцария и конкретно за 2 стека в ръчния.
Та преди да обиждаш и квалифицираш някой като пишещ глупости и невеж е хубаво да погледнеш себе си. Нищо лично.

# 361
Скрит текст:
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile

дай отчет къде какво  Mr. Green
аз мисля на отиване да отпраша към Нюрберг директно, че пристигането ми съвпада с последните дни на Октоберфест и цените в Мюнхен са зверски
Какво ще рече това директно?  Laughing

Има ли актуална тема за Германия?

Woman^In^White, писала ли си някъде за това пътуване?  Laughing

# 362
Скрит текст:

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile

аз мисля на отиване да отпраша към Нюрберг директно, че пристигането ми съвпада с последните дни на Октоберфест и цените в Мюнхен са зверски

Тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593398.0;topicrefid=4 съм си фейвнала за бъдещите творчески планове.

# 363
Скрит текст:

Аз Mr. Green...

имах предвид, че няма да минавам през Мюнхен, ама да видим какви са вариантите, има 2 месеца до тогава  Laughing

# 364
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз Mr. Green...

Тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593398.0;topicrefid=4 съм си фейвнала за бъдещите творчески планове.
Тази ми се видя постничка.  Laughing

Woman^In^White съм сигурна, че се е подготвила великолепно, та ако има време може да спретне една образцова тема за Германия или Мюнхен.  Hug

# 365
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз Mr. Green...

Тази ми се видя постничка.  Laughing

Woman^In^White съм сигурна, че се е подготвила великолепно, та ако има време може да спретне една образцова тема за Германия или Мюнхен.  Hug

Няма друга. Рових преди време, когато обмислях Романтик щрасе. И подкрепям предложението.  Mr. Green

# 366
  • Луната

дай отчет къде какво  Mr. Green

Мимии, Bliss, Bradley Cooper  Hugще пиша за пребиваването ми в Мюнхен в някоя из темите за Германия, но основната ми цел беше Залцбург  Laughing
От летището в Меминген (което е много малко) има два шатъла до Мюнхен: Allgäu Airport Express и Mein Fernbus. Първият шатъл (Allgäu Airport Express) е съобразен с полетите на wizzair и ryanair (които също кацат там). Цената онлайн на първият е 14-15 евро, на място 17 евро, а от сайта на wizz 20 евро.
Пътуването до Мюнхен е около 1.20-1.25 часа. Мюнхен е на около 110 км от Меминген. Градчето Меминген е на 4 км. Има автобус от летището до него.
В Мюнхен Allgäu Airport Express спират и тръгват отстрани на Централната гара (северната страна).
За пребиваване не препоръчвам южната част от централната гара, защото е доста мулти-култи...

# 367
При резервацията на полетите сме объркали датата на раждане на детето Embarassed, в смисъл само деня, месеца и годината са верни. Сега при чекирането позволи корекция. В таксите не се споменава нищо за подобни грешки и съответно промени, както и след промяната и чекирането нямаме някакво съобщение за такса за смяна. Всъщност, нямам представа как да разбера, ако трябва да плащаме нещо. Да очакваме ли някакъв капан?

# 368
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile

Малко повече инфо за шатълите? Ползва ли ги?

bebeOgi ти написа:
Цигарите нямат отношение по проверката за сигурност ...така , че ....всичко е О.К  newsm10
А сега изведнъж версията ти е че се виждат двата стека само чрез нея. Което не е вярно по принцип. Като нищо могат да те накарат и физическа проверка на багажа да се направи. И всъщност въпросът беше дали има ограничения за количеството цигари внасяни в Швейцария и конкретно за 2 стека в ръчния.
Та преди да обиждаш и квалифицираш някой като пишещ глупости и невеж е хубаво да погледнеш себе си. Нищо лично.

"Физическа проверка" е всъщност ръчна проверка за сигурност , която се "предизвиква" от рентгенова проверка или е вследствие на проверката чрез рентген!  Naughty
На никое летище не проверяват багажите ей така ръчно защото са си решили- или има сигнал , или се проверява канал , но във всички случаи 100% има рентгенова проверка. Никой не съм квалифицирала , просто получих необоснован апостроф и реагирах !

За 2 стека цигари от България към ЕС няма никакъв проблем !
И аз нямам нищо лично !

# 369
При резервацията на полетите сме объркали датата на раждане на детето Embarassed, в смисъл само деня, месеца и годината са верни. Сега при чекирането позволи корекция. В таксите не се споменава нищо за подобни грешки и съответно промени, както и след промяната и чекирането нямаме някакво съобщение за такса за смяна. Всъщност, нямам представа как да разбера, ако трябва да плащаме нещо. Да очакваме ли някакъв капан?
Не очаквайте плащане допълнително. Simple Smile Всички плащания стават ясни веднага!

...

И аз нямам нищо лично !
Швейцария никога не е била член на ЕС!

# 370
При резервацията на полетите сме объркали датата на раждане на детето Embarassed,...................
Не очаквайте плащане допълнително. Simple Smile Всички плащания стават ясни веднага!

Благодаря, Мимии!  bouquet

# 371

"Физическа проверка" е всъщност ръчна проверка за сигурност , която се "предизвиква" от рентгенова проверка или е вследствие на проверката чрез рентген!  Naughty
На никое летище не проверяват багажите ей така ръчно защото са си решили- или има сигнал , или се проверява канал , но във всички случаи 100% има рентгенова проверка. Никой не съм квалифицирала , просто получих необоснован апостроф и реагирах !

И аз нямам нищо лично !

Швейцария НЕ Е  в ЕС!

Спри да се излагаш! Изобщо не схвана въпроса, но не пропусна да обидиш. Апострофа си беше съвсем на място, но ти и след него не разбра питането. А както се вижда дори и сега не го схващаш. Нищо лично!

# 372
  • Луната
Някой плащал ли е скоро по сметката на ДСК на Wizz? Току що ми даде за плащане по банков път само сметката в Ситибанк, а сметката в ДСК я нямаше. Да не би да са я закрили? newsm78

# 373
Здравейте,  сигурна съм ,че е е задаван въпроса, но моля да ми отговорите. Ще летя до Неапол и съм заявила само ръчен багаж. Обаче се налага да нося лекарства ,които пия постоянно. Отделно от това бих взела и някои превантивно. Чудя се, ще има ли проблем,ако ги разделим в трите багажа. Понеже сме с 3 салонни багажа. Звънях да ги питам-отговориха ми ,че не ми дават гаранция. Мъжът ми също е звънял-на него пък са казали,че няма проблем. Моля, някой с опит да сподели. Вече започвам да се чудя дали да не заявя и чекиран багаж.

# 374
  • Луната
Здравейте,  сигурна съм ,че е е задаван въпроса, но моля да ми отговорите. Ще летя до Неапол и съм заявила само ръчен багаж. Обаче се налага да нося лекарства ,които пия постоянно. Отделно от това бих взела и някои превантивно. Чудя се, ще има ли проблем,ако ги разделим в трите багажа. Понеже сме с 3 салонни багажа. Звънях да ги питам-отговориха ми ,че не ми дават гаранция. Мъжът ми също е звънял-на него пък са казали,че няма проблем. Моля, някой с опит да сподели.

Лекарствата дори е препоръчително да са в ръчния багаж. Ако са течности се слагат в плика за течности. Ако са такиви по-специални с рецепта, носете и рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт