"Майчин дом"-Варна тема 8

• 128 592
  • 817
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Някой скоро ходил ли е на 4D? Интересува ме дават ли диск със запис или трябва да се напомни предварително? Или апаратът все още ли е в онзи другия кабинет  Grinning? Интересува ме, тъй като утре ми предстои и да знам какво да очаквам и да съм подготвена предварително.

# 391
  • Варна
Някой скоро ходил ли е на 4D? Интересува ме дават ли диск със запис или трябва да се напомни предварително? Или апаратът все още ли е в онзи другия кабинет  Grinning? Интересува ме, тъй като утре ми предстои и да знам какво да очаквам и да съм подготвена предварително.
Февруари бях на 4Д . Дадоха ми диск ,но аз изрично предупредих, че искам. И да,все още е в онзи кабинет  Simple Smile

# 392
  • Варна
Защото една проятелка е ходила миналия месец, но апаратът бил в кабинета на д-р Яков, там я е гледал и диск не е дал  newsm78 Аз питам, тъй акто първия път също изрично казах преди това за диск, иначе сигурно нямаше да ми даде.

# 393
  • Варна
Може и в кабинета на д-р Яков да има,но той не е моят лекар и прегледа ми беше в онази стаичка ,където са кабинетите на другите АГ-та

# 394
Аз само не разбирам, за какво ви е диск..?!?

# 395
  • Варна

Страхотни кадри имам от първия ми син. Спомен си е! Simple Smile

# 396

Страхотни кадри имам от първия ми син. Спомен си е! Simple Smile

Сигурно, ама гледам, че всички много държат да имат дискове. Дори не ми е минавало през ума да поискам, аз дори и снимките от прегледите не съм искала.. явно не съм сантиментална натура Simple Smile

# 397
  • Варна
След като влиза в пакета с платената консултация, не мисля дори, че ние трябва да напомняме. За мен е редно да се дава при прегледа, въпросът не опира до това кой колко сантиментален и т. н . е.

# 398
  • Варна
Аз напомних, че искам диск в началото на прегледа и ми дадоха. Иначе си е спомен. Много мили кадри!

# 399
Мен ме питаха дали искам диск, защото цената била различна. Иначе ако е платен диска няма нуждя от напомняне.
ПП: не се заяждам за дисковете, въпрос на личен избор е, казвам само, че според мен е излишно, но това се е мое мнение и не ангажирам никого с него Simple Smile)

# 400
Мен също ме гледаха в другия кабинет, и не ми дадоха диск. Моят лекар излизаше от операция и беше много напрегнат и може би затова е забравил. Но нищо. Нали ще гушкаме бебчетата си скоро!! : )

# 401
Момичета знаете ли каква е цената за залата за активно раждане защото никъде немога да намеря?

# 402
  • Варна
Момичета знаете ли каква е цената за залата за активно раждане защото никъде немога да намеря?
На предната страница има коментар по въпроса.

# 403

250 лв Simple Smile

# 404
Здравейте,искам да ми кажете какви мнения имате за тези доктори,защото се двоумя между Д-р Митко Митев и Д-р Маргарит Друмев,бременна съм в 7.г.с и искам да отида на преглед при доктор който ще следи цялата ми бременност и ще ме изражда после,благодаря предварително Simple Smile и как се процедира със заплащане и консултациите

Общи условия

Активация на акаунт