~Аромат на ягоди~

• 69 904
  • 739
  •   1
Отговори

Çilek kokusu  -  "Аромат на ягоди"  -  всяка събота от 20:00ч. по Star tv

Режисьор: Фарук Тургут
Сценарист: Аслъ Зенгин

В главните роли:

Аслъ - Демет Йоздемир                     Бурак - Юсуф Чим    

Волкан - Мерт Екин Даймаз           Гонджа - Зейнеп Тууче Баят

Резюме:
Аслъ работи в сладкарница, но след инцидент, при който се сблъсква с Бурак, бива уволнена. Нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и там да работят лятото.
Бурак е разглезен богаташ, който получава наказание от баща си заради поредната си грешка. Той трябва да прекара лятото не в Америка с гаджето си Чаала, а в Бодрум. Заедно с братовчед си Волкан ще работят в семейния хотел.
А съдбата е подготвила доста изненади това лято на Аслъ, Бурак, Волкан...

Колекция - "Аромат на ягоди" / Data-net.bg

Специални благодарности към екипа, който превежда този сериал на български език!

Линк към сайт с превод на руски език

Линкове към предишни теми

Добре дошли в темата!

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 06:07 от неЖност

# 1
  • IT
Записвам се тук. Неж  Hug

# 2
Aлекс  Hug

Като виждам какъв наплив има в темата  hahaha  ми се струва, че скоро този сериал ще загуби рейтинг  Whistling
А започна толкова свежо и забавно  ooooh!

# 3
  • близо до брега на морето
Благодаря за темата Hug Hug Hug
Нежност  bouquetдано не си права и се задържи,на мен ми харесва и чакам всяка серия с нетърпение

# 4
Запис и от мен. Неж- страхотна си  newsm51

# 5
Мдааа,да не бъда лош пророк,но наистина нещо започна да се спъва тоз сериал.Записвам се,за да не ви изпускам,ама не съм убедена и аз,че ще го продължа ако и те го карат така ..

# 6
Лудетина, днес последно Ягодите ще са в сряда. От другата седмица ги местят май в събота  Peace

Сюжетът взе да става банален, протяжен. Поне за мен  Peace  А излъчат ли го в събота, аз онлайн няма да го гледам, че следя друг сериал тогава  Laughing

Деси, Жани  Hug

# 7
Неж,нали може така накратко Embarassed-зная,че ги местят в събота Peace
И аз имам други сериали в събота-даже няколко-но ще го гледам все пак де Peace

# 8
Нежност  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 9
Лудетина, както искаш, така се обръщай към мен  Hug
За по-кратко как аз да се обръщам към теб?  Peace

Колкото до Ягодите - конкуренцията в събота ще е голяма: Рози, Череши, Статуса  Whistling  Дали ще успее да ги пребори?  Wink Peace

Аз съм на път да се откажа от тях  Peace

Гале  Hug

# 10
Мен лично ме загубиха. Последните два епизода гледам на вентилатор - само Аслъ и Бурак. Лично мнение - няма да се преборят със Статуса и Розите.

# 11
  • Варна
Еййй,едвам ви открих!Отдавна не съм ви чела клюкините и-виж какво станало...Днеска няма ли да има Аслъ-то?Аз съм отдавна на път да се откажа,но ми харесват Бурак и Аслъ и като има мишка-какъв ни е проМблемът?Тази Лячин преиграва и гримасничи,да не кажа лигави се и не я издържам!Бавно се развива действието,пък майката на Аслъ....такава наивница,досега хич нищо ли не помириса от връзката им,тобе,тобе...Мерси,че има ентусиасти да го превеждат,все пак става....като няма нищо по нашето ТВ!

# 12
Мераба!

Неж ,благодаря за новата къщичка.

Лудетина Hug Heart Eyes радвам се да те видя тук.

Гале Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Жани  Hug Heart Eyes galya_kost Hug Heart Eyes vania_61 Hug Heart Eyes  и за всички,които ще се появят след мен.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Гюле гюле.

# 13
Лаве Heart Eyes Hug и на мен ми е драго къз-ма обръщай се към мен както си свикнала Wink Hug Hug Hug

# 14
Лаве, баш ми е драго джанъм... Hug

Общи условия

Активация на акаунт