И на мен ми харесва епизода в планината,а и епизода в който бяха заключени.

Наистина за първа серия е добре
Явно комшиите са се затъжили за диви анадолски истории, защото от снимките които видях в нета, си личи че е такъв....Дори и да пребъде с още по-големи цифри, аз съм пас, не мога да гледам шалвари и забрадки
В пълнежа да, но не и в главните роли!
а и на 14 януари съвпадна с премиерата в Анкара и немога да бъда сигурна за причината за хакванията и блукажите но и ако и н 3 февруари има хаквания на профили значи се прави нарочно и от злоба

аз ако съм напрау през вратата щех да я изритам перхидролената
Изобщо Фера ка можа да си помисли че Емир е избрал бара и тая смръдла Едже
но такъв е сценария ко да прайм . Сцената в парка знайте колко сме плакали на нея с Марги
общата ни сцена

а когато Халил ги отвлече били ги навързал кат хамбурски салами
и когато и счупи тела в унито , когато блъсна Фера с колата анализа 

за общите сцени

и другата , след катастрофата целувката на пейката

, когато се сдобриха след отвличането

ох какво гонене беше
много пъти съм ги гледала а Емко ка я притисна и я целуна
а как го ши после и там се ядосах на Фера трябваше да се гушкат с Емко да се пукат по шевовете 

....
....

Емко разбираш ли не знай нищо за тва и е изпаднал в дИпресия...аха готов за диспансерЯ...вика шЪ си гледам нещУ ми минава времИтУ и тела звъни да оди у Хился...ама той нече да пролазя там...Тела па звъни и Емко вика, чИ нема да ходи...ама оп....изненадка...Фера на тела...ама освен на тела и на хоризонтЯ...Емко открехва портичката и така...
Метна му се Ферка на вратните кабели и Емко капитулира...ама Ферка сакя му прай вечерка щот види на къде върват нИщата и не се дава толку лесно...мляскаха там некви нещаааа , както винаги Емко идвам преглъща.......и Емко пусна хоръра та да мой Ферка сЪ уплаши и да сЪ гуши в него....и така яваш, яваш Емко ше я качи на 2-ри етаж...ама Фера е от стара коза яре и иска си играят кат децата...и съ гонят и Емко я Фаща...и зе да я цуня и оп,оп...зе да става настъпателен...
По Идно времИ Емко балдиса и заспал...Ферка и тя отнесла плувкята...Сабах Фера се буди и вика да си ходи бърже, чИ ако съ дигне Емко па ше иска да я доближава до нИщата дет тя е далече и айде у мазата....Емко сЪ обръща и си кай на сън...ше пипка Ферка пък ага кандиса....ама ЙОК...Ферка си била камшика и Емко на сухо....Посли кат си зе един студен душ Емко зе решение се жени за Фера щот инак виде, чИ нИ моЖ я приближи до нИщата дето тя е толко далечИ.... 
В туй времИ Ферка там....о, манна небесна вика Емко....Ферка доди...кееееееф....чшшшшшш...манИкенчИтУ...ела тука по-близо мЪ стиснеш малко види Ферка ко мой да загуби ако сЪ дърпа мнооууу...
В туй времИ иде Джансуто да сваля Емко и се е спретнала кат фолк певица...ама кат намъкнала едни пътъци...ако не беха толко модерни щеш да кажи че и стягат...едвам стигна...
После центрирА Емко и тръгна го срути ама нЪцки...Емко се натиска с неква....Джансуто е в шок и ужасТ...не мой гледа тая гледка, мЪ ни става и да мижи Шъ испусне Емко и до кат си го мислешИ го Опусна...ПЪ се напрегна...вика си реже вените ама дома си не цапа роклето чи И ново....и беж да я нема...В туй време у Етилер има йекшън...Халилчик се сетил чИ похарчилл Фериту и реши да си я зима обратно...За целта реши да ползва мама Зехра кат пезевенк...ама тя не дай мичиту на тоя и Халилчик вика ше чака Ферка и шЪ прай предложение пред блока...ама Шерифету го виде и вика си ходи дома и да седи по далечИ от тая пасмина Чепикови...Оня вика...къш..нема ми казваш ко да прайм, чИ ставам лош....щъ боцна...и тъй си седи и си чака Фериту дорде не я виде с Емко и джелъситу му прободе корасона...Викна на Фера, че е изедница и му зела здравИту....и требва да се жени за него...Тя само погледна и си влезна у входа дето в тоя момент Джансуто си режИше вените с тъпо ножче.... 
....Емко си глътнал граматиката ни моЖ кажИ нищо...Фаща Фера и улазя се фали с йени севгилитУ дет не знай,че му е севгили....после я фана за кунката и капитулира тотално...сбра'а се у сепаренцетУ све ВиповИ...и оня миндил Нехир кат речи че са се гаджосали и на ХандетУ тва и требваше да и стане лошо на стомахчИтУ...уйде до тУЙлетната си плисне лицето да охлади страститИ и в туй време скива едно аверче дилърче дет е винаги до нея в трудни моменти...пъ кат се разбраха...кат разметаха АпчитУ из целия Хилс...за две минути три пъти си смени собственика АпчИтУ...Фера кай че я боли главата ма нали видела ся лабаво нече да си оди домани...тва и требеше на ХандетУ да прати Фера за Апчиту...после Фера го глътна и кат се превърна в смукач...кат зе да лочи вискитУ...малеее...голем купон...и тва не й стигна...изпотроши инвентара от канчита...Емко вика тая се насмука...ама май зела и нещо друго...ся ше я водим у нас докат е още у час...ама нъцки....Фера се развилне...виднага се разкълчоти в ритъма на шаман на ацтеките дет се моли за дъжд...имаше "освободете дансинга"....Хей живот здравей...Емко се тупа у главата чи не мой да я залъже да я челастри у тех...драма...идвам я извлечИ и я набута в колата...заведИ я дома...ама Ферка зе да излиза от транса та се размина...язък на Корайчик за дизито.
) и реши да иде в униту да и каже, че не требва вечИ му вика господин...щот са си близки...качва се по стъпалцата и веднага фаща на мушката Ферка дет чака Каптана да излезнИ на дворчИту си коншват на пейчицата. ВИднага речИ на Ферка да не му вика господин щот съ дразни мнооу и е на АпчИта вечИ. Оная Фера му съ тросна, чИ ше му вика ка си иска и Емко сЪ напрегна...вика й да не му говори така щот шИ станИ лошо...тая па се ерчи кат петел у курник и го пита кво ше напрай...Емко вика ше видиш ко шЪ напра'а само ми се разходи по нерваците ощИ малко и шЪ видиш...Фера пЪ по гръб ни пада и продължава го напрега...даже зе да събира стЮдентИтИ на сеир...Емко вика да млъкнИ...оная вика нема...и така зеа се дърпат по дворчИтУ...сеирджии на хоризонтЯ....Емко така обича...По Идно времи идИ Хандето...след нея съ появява и ДжансутУ и Фера вика...ей ся е момента напрайм шоутУ и зе да крещи кат луда...кай на Емко чИ само и нареждал ко да прай...да пада за лицеви упориии...да ста'а го дига от приклек...да го слуша, да му говори и да припада кога и каже....кат кай припадни и тя тре'е припада за норматив...па той щел да си прай квот си иска щот тя ни моЖ му нарежда. Па тя му вика си прай квот си иска и на нея не й дремИ...И той вика така ли...ся ше видиш ко шЪ направа...щи разджингастрим ламарин'ти ей тук на у цирка...тя нИ верва и той напада с цел'фан вИднага...на Фера и се завърте целия свет...сеира на макс...Джансуто лапа мухите...Хандету плачи без сълзи...Каптана се е появил и гледа цирка ма не му й смешно...ама ич...Емко се засрами малкУ и речИ да се ходи, чИ няма сърце да й джингастри насред дворчИтУ...пали колата и дим да го нема...и да не го търсят известно времИ...си изключил тела чИ го й срам...Ферка с горда стъпка на цуняна женка...си влиза в униту и не й пука ко станало...дажИ отложи конушването с Каптана да не й задава некви въпроси.
...кай, чИ нИ мож Емко да се занимава с ФеритУ що е опасно за неговото здравИ
...Посли вика, чИ тя е толко опасна, Чи требва да я снимат и да я турнат на цигарите с лого "Тя е опасна...иде умирачкя..."
...Емко сЪ прай чИ слуша и кай говорими не ми пречиш
....ама ако те фана за блузката щЪ изфъла на вънка
...нещУ ненорамално за него щот той мрази да мисли, пЪ кат мисли най се мрази
...та дерта му бешИ що аджеба Емко е бил при Фера и тва не му дава да мигнИ...Чепика вика сус...ама никой не чуй...Нищеш ли Емко се прибара домани ама Ферка нИ знай ко е станало...посли Чепика тръгна с кофата и виде Емко и Айсуна...тая се набира кат глис на буца и сакя му вади очите
...Емко идвам я прибра...и така у ап.10...
послИ Ферка разбра, чИ Емко и горе и зе стълбите с чупка в кръста...ама и Емко се напрегнал зад портичката....звъни Фера нахълтва и зе да му преглежда сливиците....Емко кай....дуууууу жено
мънинка....тва ми е гръцмуня...мЪ задушиш с тоя език
...и тя спре да нИ го затърка
...Уйде Емко при Джансуто и кай, чИ акоя види да му диша в орбитата ше я юсне през праИцата (муцуната)
...Джансуту съ спусна на доле си реже вените с тъпата чикийка... 
....търпи и ска да си рути Фера...ама оная обидена и нИще...голема драма...
По идно времИ оня мърмот Илкер скива, чИ Фера е сингъл и речИ да я рути
...Фера да натрии нОса на Емко кай...седай и те така....Емко сЪ напрегна и оп при мърмота Му кай две приказки на ушаците....оня сЪ скова, пъ нашта кай ся ше видиш Емко тъ питам аз ко ми съ бъркаш, чИ ми писна от тебе и не издържам поЙче.... 

Севдету на хоризонтя....и тая един плевел...къде не го садиш, там никнИ...
Ферка сЪ Утрезви и си пали джета с 200...ама Емко усетил токя ни мой трай и хоп у Етилер да си рути мадамата....Иде Ферка и кат го виде на портичката и така...
Пъ Фера вика ко ми говори тоя тукя...престъпление ли шЪ прайм та ме пита с него ли съм
...и докат сЪ чудеши кво пита Емко и оня...ююююююююссссссс...един целуфан на Ферка...оня и се завърте квартала и речИ на Емко съ мЪИня, чИ не си е турнала наколенките и шъ съ излузи за срамотиите...
Емко кай с мен ли си...оная седи и още сЪ чуди...пЪ на Емко му писна и и полказа художествения си гръб....Фера чак тогаз вдена ко иска да кажИ и речИ дур...къде бързаш толко чей че мислим ся...оня се поспре пЪ пита пак...и оная речИ добре с теб съм...ДжансутУ нИ мой трай кат не знай с кой сЪ цуня Фера...
Емко щастлив...Фера и падна камИк от сърцетУ...и неква зе да се лендзи кат зелка...конфузна ситуация ви казвам... 
). ПослИ двамата сИ порИваха и те така...
...Емко кай, чИ сакя си прекара замана с нея...она кай, чИ шЪ оди малкУ на яхтата и оп дай шЪ тЪ закарам послИ ше сме си само двамата...тамън ми смениха сабах чаршафитИ... ше я капичнем у новите чаршафи...малейййй
....ади бърже, чИ не моЙм траЙм поЙче
...Стигнаха на яхтата и Емко кай щи чакам тукя...Фера се намърда там да дири Кап'тана ,ама вместо него намери Емко с гюзел хаберите...па кат му се метна Ферка на Емко...пЪ Емко кат кай...олелеле майкоооууу...ако тая яхта не бешИ на баща ти...те опрай ей тука на пода да не губим сантиметри
...голема рУмантикЪ ви казвам. Нищеш ли по Идно времИ оп....изненадкаааа...Фера скива как Кап'тана цуня Санема...и шок...
Ка'птана кат виде как Емко се позиционирал на яхтичката му с чепиците му се скъса сърцетУ.
ПослИ Емко кат един достоен кандидат зет сЪ прИдстави на Санема...кай, че е кандидат да джингастри щерка й...оная Санема пак целата у изненадки...не знай ко да кажи...голема драма...
Посли, Фера кай ади да си биеме камшиците....Емко ни мож поверва ко ста'а...
Посли Емко се опитва си лафат ама не ста'а...па кай...ай мъцни нещо ма рибо...ко само ми зеваш тука и ми пуфтиш...ако чуй некой ше кай че съм луд и сам си говорим...ай ставай си те карам си мълчиш у вас....пЪ накрая Фера реши да мъцне...и нещо си конушваха у колата ама само господ и стари баби знаят квоооо...послИ ги центрира Халилчик...и кай сраааам...кашмер...резил...не мой поверва ква гледка му се разкри пред дзъркелУ...

)

Щерка й се кълчоти и кай освободете дансинга
После скива кво прай с вискиту на песента "Виски и сълзи", послИ неква ръка я отмъкна в нейзвестна посока и Зехра речИ край....тая вечИ е потребена, ко шЪ кайм на Чепика...чей се прибирам да я удушим тая пущина дет съм учувала... 
Шок и ужас...Фера гола и сЪ провИряват ненките дъл е прайла секс...Зехра кай я да тЪ видя, Фера кай срам мЪ е...Зехра кай, акога се съблича пред оня неизвестния с хубавата кунка не тЪ бешИ срам....Фера кай не е верно...оная кай требе да проверим...Фера кай лелеле, тая майка ми ако знай къде преспах
ама аз да не съм луда остаям белези и смучки та оная майка ми да съ сеща...ПослИ Ферка кай тоА баща ми така ли прай на майка ми....мале чей палавник тоА...ама инак се прай на Решат Нури...

Зехра дърпа и сеца оная и тя...голема олелия ви казвам
Не щеш ли иде Ме'емет и за малко да центрира ненките на кардашката...
Зехра кай обличай сЪ бърже те не види брат ти срамотиите...Ферка кай...ся ако сЪ давам шъ знам от кво да сЪ пазим....никви смучки по ненките....мале ква съм умна...не случайно зех стипендия и Емко мЪ забиляза...
)
Емко седи и си свирка...
Шъ рути Фера наново...кай кво битти кат едвам почнало...я да си седаш на д-то и да си с менИ...и кат зе да я цуня...на Фера пак и изпущия амортисьор'ти...
големо напрежение ви казвам...оная кат го бутна и речИ, чИ поЙчИ не го ловка...оня така
ЖансутУ речИ, май помним...нема сЪ плашокаш...сЪ сетя ка сЪ вървешИ...и така яваш, яваш у залата...ЖансутУ кай на Лара ся шЪ гледам да видя Емко, чИ и той фърга къчовИ тукя...скиваш ли го, чИ яз не видим нищо...Лара кай глей си работата, яз отивам сЪ сгъвам на осем на йогата....тре'е учим нови движения за кекса с Илкер, чИ и той обича Фера не мое се сборим...и те така... 

Емко и той...и си кай...скиЙ тая кво ме гледа...тая мъж виждала ли е ? Ехоооо, ай ставай ма, чИ ми се сФана кунката тЪ подпирам...оная не мЪрда и требеше да я сръчка сЪ надигнИ... 

Лара кай...ти па се едно сЪ къпИш...и преобличаш...нищо ново под Гюнеша...ама ся си намери оправдание...ЖансутУ кай...голема си сухарка не виде ли Емко... 
)
Уйде Ферка у НайтЯ сЪ види с Емко му кай да си Фаща Найта пОд мишкА и вънка от хотеля, ама там освен Емко и Татуса съ мота. Тамън сЪ бешИ наела да плювка по Ферка. Ула'а Фера...дигнала нОса ни мож и го свали и с накъкана пръчка и седа демостративно на фютьолчИтУ. Турга крак връз крак се покай ква е сексапилна
Емко кай не чу ли кво ти лафим мъ бавиш с глЮпости....оная гледа у Фера иска я трепИ с поглед....ама нашта целата у безразличие...само кай хади кош, кош...чИ неам времИ сЪ разпра'ам с тебИ 

Ей за тва...юююююссссс...фърчЪт чаш'ти...и така до каде не остана здрав инвентар...на ти купоня...на ти...ююююююююсссссс...Емко кай...говори ма...що мЪ остай...? 
Съсипах 3г. мале ква съм проста...що не останах...що не ти дигнах Найтя на главата?
Посли двамата сЪ укротИя и ся седат на бара...ма той празен...све е леш на подя...
Емко кай...ка можа да напрайш така с менИ? Как можа мЪ завреш у креватя на Татуса и джингастрим ламарин'ти толко времИ?

Ни щЪт тебИ ни менИ....
Каптана кай ти си луда...мойта Ферка нема прай така...ама не си верва
ПослИ уйде у хотела да кай на Ферка...ама точно тогаз Каптана накрая зел нещата в ръце, предлага браковИ, ди'йманти и цел'фани...мноу дашен ви казвам. 

)
Инак ако ръгне по стъпалите, ем ше нацапа, ем мой даде на късо и с крясък "Емкооооооо" сЪ метни от некой джам между етажИтИ. Не чеИ проблем...ама мой си строши капачките...ама тва е друга тема нещо се отплеснах... 
И така Мазню завърза приказки и кай ся слагам дУграмЪта на нашия палат госпойце Фериха, тре' е те водим да ги видиш...детската стая съм я решил в пастелни тонове си не окьоравиме келешлара дет шЪ ми родиш...и некви нещаааааа...
Ферка ка чу тая плеяда реши да връща поръчката и зе да зева кат сом

Ама нищеш ли Халичик скива на Фера тел ападнал на изтривалкята...и кай ше носи да мой се свържИ с нея, чИ инак големи мАки. 
Фера съ разпра'а с Емко и кай...остайме бе простак, не мой ли разбереш, чИ не тЪ щЪ...
Халилчик сЪ изтипосал насред салона и глей неверващо ко ста'а на 2м. от негУ...
ПЪ кат съ набра...и зе да съсъка си изкърти зъбаците и кай дур бе...пущай вИднага госпойцата щЪ прасна... 

Верно чИ Ферка е далеч от тези неща, ама така поставен въпроса...нещата можеше да са други...след пЪ кат е бил целия у напрежение в орейтИ... 
ОбачИ Емко нИ признава поражение и е решил да търси сметка на Ферка, чИ го напущила от бунгалцето без изобще той да има некЪФ шанс да изчеластри. За кво бешИ наел крилатия кон...? Само дет сЪ набута яко...
Напрегна сЪ на Ферка, щот набутвацията бешИ пълна...първо хИликоптерчИтУ, полсИ цел самолет...само и само си изпълни плановИтИ дет тя разби с лека ръка...
Та прИсреща я Емко на сокака и вечИ се е наемнал да дири обяснения...и кай на Ферка...как можа мЪ зарежеш тъй кат се едно си ме намерила на магистралата....аз кво съм тукя? Не тЪ ли е срам...пЪ дажи не се обади, бИлЯШка нИ ми написа...за чичек да ми остайш да не говорим... 

Емко слуша и целия у шокове...
ХандетУ...аз и ХандетУ.... 

Не мой спи нощеска, не челастри Сехера и тя зе да се оглежда у Емко с влажен оФчи поглед...само дири контакти с цел финанси и да му се любува на воля. Та Ме'еметя целия у напрежение не мой трай поЙче и една сутрин ста'а от креватя и кай на Фера...тръгвай с менИ тъ водим на доФтУр та вида дъл са ти джингастрени ламаринти или не. Фера кат сЪ на е и кат зе да му крещи и ръкомаха...кай абе бастун ти ли менИ шЪ водиш на доФтУр?
Ти луд ли си бе...аз съм се заклела в корана бе калъф...нъл одиш съ дупиш секи петък у джамията не знайш ли ко е клетва бе тъпак...?

Хатиджету слуша и само кай на Ферка...дъще слушай ся...нъл кат се кле беше честна...нъл знайш чИ ако лъжеш бог щи отрежи ушите? Щи отрежИ и носа и ше си ходиш грозна цел живот и тогаз нема те харесва никой и ше си останиш сама? 

и млъкна чи отново почна усеща онуй напрежение дет е мноооу близо до него...а са в Униту...не мой я закара у туйлетната , чи мой доди ХандетУ и гръмна цел Истанбул...та така с напрежението си отиде дома са самообслужва. 

Беши наперена, целата у кинти пЪ и Ферка-хотелиерка. 

На менИ не мой ми простиш аз съм ти щерка не мой сЪ отъркаш то менИ...

Па пита Ферка... сЪ жениш ли ся за Каптана...той ли ш'ти брули джанките не , чИ не го е прайл до ся...мале, мале...сао кат се сетим и умирам....

Ферка кай дур...
Нема съ женим...Каптана не ми е брулил джанките....не му дадох толкУ времИ ка издържА ни знам...ама ми е жал за негУ... 

И така понежИ любопитството убило котката, ама не и Ферка тя се изцепи...и кай на Емко...кой е? 
Отиат с Зехрата на пазарЯ, она женицата се виде у приключение, тая Ферка сакя оди разгологъзена на басейнчИтУ, Зехрата у пОтрес се фанала за корасона...сао дет не изправи чертата ощИ на сергията, сраааааааааааааам... 

....и те ти Ферка на хоризонтя с Емко за кунка...шок и ужасТ 
Да не изглеждам тъй се едно ей ся Емко искам да ме отрази?
Дали роклето не ми е много късо, чИ май ми се видат коленцата...мале аз съм си напрау гола...
Ако ме види татю ше си останем у басейня завинаги...мале кви дертове, кво нещУ...ай ся трее се събличам , пЪ Емко ше ме види...посли пЪ ше иска ме учи да плувам...пъ ше ме пипка тук и там с повод... 

Ферка кай на ХандетУ ние си знаем...на оная и замръзна усмивкята и така...
ХандетУ пита Ферка де ше почивя она кай не знам ощИ...па Емко кай кат разбереш ми кай къде си да дойдем и аз при теби...Ферка си кай на акъла ти дадем номера на сергията мъ намериш...и те така... 

Та, как си седЪт и ХандетУ кай ся как ше изпращаме летУската...? Къде ше одим, ко шЪ прайм...? Нехирката...она веднага сЪ изхожда, щот винаги е пълна с идей къде да се оди и дава некви координати...Илкер некъФ май е съгласен ама както винаги не се приема. Емко си трайка и си мисли за Ферка...ама ХандетУ нали гадина само кай...Емко ай да ходиме на яхта...шъ се разгологъзиме, ше събереме последен тен...шЪ ми видиш новия бански...пъ докат гледаш ага ми забележиш ъпгрейда от силикон дет една година ти го навирам у дзъркелО...
кееееф...най накрая и на него му се отваря парашутника...
па мой да я поопипа така да се кажи и да я заведе до каютката да я доближи до нещата дет е толко далечИ...
Та Емко кай, ся ше се разходим тука...пЪ ако татю ти Ферке е тукя ше наемем друга яхтичка...
Па застана'а пред яхтата и све сао така...
Нищеш ли дис момент сЪ появява Каптана дет тамън е изпратил поредната женка...(Джено обърни вниманиеее
Ферка гледа кат преяла с дуди и се чуди ко стана...и тръгнаа...Ония све се разгологъзили ама Емко пак не мой го огрее да види Ферка по бански ся тя кай чИ не мой, чИ Каптана семеен аркадаш и не е удобно....сметайте как Емко едвам вечИ издържа тва напрежение в орейти...

И седнаа доле..Ама Хандету скивала арен мъж и веднагически да се сложи (Джено пазигоооо
) и отива при Каптана си лафат...ама Каптана не си пада си говори с ХандетУ иска си лафи с Ферка а тя заетаааааа....и така... 

)Как си вървеше в дворчИту на унитУ и хоп...тела звъниии...Ферка бърка у джобАта и си кай на акъла...пфффффф...тва май пак навлека Емко...
ОбачИ се оказа, оная скумрия Гюна...и кат кай на Ферка...ся мило да земеш да сЪ върнИш в аулата, чИ си забрайх арното гИрданчИ дет от татю ми армаганчИ...не мой се простим с него...много мии скъпУ и ме пази от злите дзЪркИли на ХандетУ.
Дис момент Емко тамън се е позиционирал в аулата и чека Ферка съ яви на хоризонтя... 
търси гИрданчИтУ дет на Гюна от татю й армаганчИту...Ама нищеш ли ей го Емко срещу нея и кай...тва ли търсиш така удобно наведена в поза дет баба ми се заимала с татю ми? 

Емко сЪ напрегна и кай мислиш ли че имам нещУ общо...ко кат са ни заключили? Голема жена си...таквиз работи не съм чувал от гимназията...ко сЪ прайш на недостъпна...
Ферка кай така ли??? Аз ли сЪ праа...? Не ти говорим и отиам си дирим обхват....да не съм ти чула гласЪ
Емко и той се напрегна и си кай...ко се опитвам да прайм и аз...глей къФ съм аптал...вместо да си идем у ХилсО съ натряскам кат Карнобадска стафида
Ама пък кат сЪ замисли ни мой да е далечИ от нея....мноууу му харесва и иска й джингастри ламаринти ей тук и сега....ама тя дЪл шЪ даде? 

Емко кай трее да я цуням ей ся....Ферка кай нема ли да мЪ цуняш ей ся...?

Качва сЪ той, тургя колани-молани...железА-мелезА...защитил се е отсекъде...
...голеееема грешка начи...
Нищеш ли от нищото до него каца Мира и колИлотУ почва сЪ издига.
ПослИ се сети, чИ е гледал "ОК" и ся следва целфан...ох, майкоооууу...ко шъ прай...?
Дис момент Мира си мисли...ох, па ми е убавец...
Ай стана времИ за целфана...от кога чакам тукя стане целфана и не мой траЙм поЙче... 

Мира приближава...Яман сЪ отдалечава и и кай...дур ма Миро, нъл ти казах от далечИ колко си ми убава, ама от близо мЪ ослепяваш...
Земи мръдни малко назад....оп-оп-оп...шЪ падна вечИ от колИлотУ тЪ видим кой шЪ цуняш тогаз?
ОбачИ Мира не чуй и сЪ приближава ощИ...Яман си кай на акъла...дали да не рипнем..ама докат сЪ пита колИлоту стига крайната си точка и мнооу висоКу...не е кат сао си строши капачките...и сао се моли Мира да не е гледала АФК и да му знай номера кат стопира горИ колИлотУ...
Ама те стигна го накрая и кат издаде напред тая пасмина...
Яман сао сЪ моли да не го засмучииии...
И така...почна'а сЪ цунят...Яман сао си мисли да слези малкУ колИлотУ долИ и да рипа с 200. Ама нащеш ли сЪ улиса...стигнал доле, ама не разбрал...а, сао усети жеста на Мира към машиниста да не спира...
И па сЪ цунят...и па го погълна....ама Яман нЪл мъж...трай и не мърда поЙче...

), чИ трее си зеем една тухла (учебник) сЪ бийм с него по тиквоча...
Чепика грам му не иде тая раб'та ама си мирва...
кай ко шЪ миткаш нИ знам, ама си тука...вчера.. 
Дис момент Чепика вече е увършал пред портичката и съ е заел със стъпалцата, ама за беда тръгнал отгоре надоле...то тва нормално, ама не точно бу гюн щот ДжансутУ тамън е спретнала поредния си пъклен план срещу Ферка. 
нищеш ли мой отвори вратата и на трета кифла... 
скива Ферка и кай добре, че доди Феро мЪ отървеш от тая пасмина дет ми лази по главата от зарана...не мой да я трайм поЙче...изкарай я от тукя, чИ вадим патлака...
Ферка кай...Къш...къш от Емко ма ооооуууууу...
и тая зема стъбите по три на веднъж

и хоп...изненадаааааааааааа...Ферка съ изтипосала у списанието и при тва не сама, а обятията на некъФ гамен дет за представите Чепикови не е човек...
ко шЪ кай на село ся...
Кат нахълта тоя Чепик кат Гюлфидана га иде на чай...и Зехра кат скокна...от Уплах съ фана за сърцето дет щеши и излезни през петите...

сЪ обаждаж вИднага на тая малка мръсничка щерка ти съ прибира и сменим фейса...
Зехра и тя сЪ нае...и кай на Чепика...да н' си раждал та ше я биеш мискинин такъв ми се махаш от дзъркИлИтИ, че ще прайм да мреш ей ся....и Чепика тресна вратата и уйде уединено си скубе чумите....ама тва е друга тема...

Въпрос до въпрос и се за мИткосване стаа дума...
Някой кай...да наемем яхта...Илкер Дръвников кай...ако нашта видите ли не бешИ у Бодрум щех питам татю ни я даде да помиткаме из моренцИтУ...ХандетУ вИднага и светнА лампата
....кай на Емко да кай на Ферка сЪ стега, чИ фтиат да миткат с нейното коритце...Емко речИ да изроптай, ама ХандетУ го насмърси за норматив и той си мирва....
Дис момент навлиците се стоварИа на кея и хукнаа дират яхтичка сЪ качАт на нея фанат тенчи...
ХандетУ се изкрасотнила за среща с Емко
барнала е и ноктетата
и така как си одат по кейчИту и те ти Каптан на хоризонтя....и въх, съ озовали на яхтата на Ферка...Корайчик сао зева така
и кай на Ферка...ама Ферке тва ли ти е коритцетУ...татю ти да не ДоналдЧО ТръмпА...ко стаа тукя...
къф е тоя лукс
Ферка сао мълчи кат риба и глей у Каптана , ама и иде се метне в моренцИтУ...срааааааааааааам... 
ХандетУ шЪ сЪ пръснИ от завист...
и така...По идно времи Емко и Ферка решия се оттеглят и слезнаа на долното ниво...Нехир мИтлата кай на ХандетУ...брях тая яхта кат Титаник сестро...вай, вай...как страдам , чИ неам такава...мЪ ше кайм на мама да ми купи от Милано...
На ХандетУ му стана скучно и почна сЪ оглежда у Каптана щот арно парче не е за изпусканЙЕ...
За норматив сЪ озова при негУ и речИ да го рути, ама Каптана не кълве на кюспе.... 
Ферка зе си конушва с Каптана...ама нИщеш ли Емко зе да е целия у напрежение...ама не в орейтИ...не му Аресва Каптана как констатира Ферка...и вИднага зе стъпалцата с чупка в кръста да вика Ферка, чИ му липсва съ търка у нея...то тва му остана на момчетУ...ама тва е друга тема да не се отлепсвамИ...
После сЪ позиционираха на кея и зеха яваш, яваш сЪ изнизват от Титаник...ама нИщеш ли дис момент Неотказващата на никой от мъжки пол тамън се позиционирала зад един контейнер на кея и скиа сичко...
Посли Емко забрай ключоИти от таралясника и речИ да сЪ върнИ...ама ко да види...Неотказващата награбила Каптана му преглежда сли'иците...
Ся ка шЪ кай на Ферка...големи мАки го терзаят
...ама тва е друга тема...

те не вдева....
Конушваме си тукя...гяль ашкъм...гяль...ти покажем ко подаръче съм ти заформил... 

...ни моЖ фанИ нишката ко ст'а тукя....наостря ушаците ама нъц....се обажда на Корайчик го светне за драмата...той вика не знам....мъ ше разберм...в туй време Халилчик с леки стъпки проучва тереня скиа как да гепи Фера из блока...Сутринта Емко иска турне Фера на изповИдалнята ама нъцки...Ме'емет съ прай на бодигард ни да'а пиле да префърчи главата на Фера...той вика нищо...после ше питам сао да не забрайм....и отива се срешне с Гюлсума го светнИ за драмата...той нИ мож поверва и вика ше фанИ тоя и ше му изкара джигера издзад....само смучи щот напрегнат...на другия ден отива да говори с Фера ама нИщеш ли там се явил и Халилчик скива дъл е по удобно я цунИ от там...фърлил е оня страшния поглед и вика .....ето ви измамници...прелюбодейци...не барай Фера те боцкам по кункитИии и не мое гледа тая гледка и фаща автобуса, чИ Емко го е скивал...посли Фера седа на изповедалнята и си каза сичко ...Емко вика ей ся ше я срутим пак с тая драма...ше я паза и тя пак ше ми падни...после отива у Хилса...ама капията е капалЪ...ни го пускат влези и той се напрега....излиза бен Сарафоолу и вика,че го е изечал от групата на Шаро...Емко не мож поверва ама не му пука...после се виде с Хандето и каза, че го и страх от нея...тя била страшна...неще да го доближа'а поЙче....инак ше изкара ограничителна заповед...тя не мож повятва че загубила Емко и ше оди да риве на вратата на КОрайчик ама и там нъц....

Емко е приготвил изненадка...ше ста'а тва гедже ко ше ста'а... 
Кога се давах...той не ме щея...ся аз не щем...па кат се дам...кой шЪ ме гони и ше търчи по менИ?Ся тре'а да вичеркамИ...шъ съ расуквам ся...ше разсъжда'ам над живота....опсссс...ма той нетърпеливко...ей палавник.....нема ти дам ся...глей и нощницата ми тукя...с тая нощница ни ста'а...минали япът не върза...иде....седа до мени...опс не ме барай ся...че пуснем ли да бараш...не мое се отъвнем...ся прайм редовния номер на всека уважаваща се жена..."Лошо мие...не ми е добре...ама ич"...нема начин да не фане дикиш...

Чей че не си спомням ся....бошвер...ай гавръниме по идно и си легаме...ейййй тая па не смей да пине начи...опсссссс...ся с кво шъ го отварямИ...със зъбки не ста'а...у Чепикови таквиз екстри кат тирбушони нема...ше вЪрА горИ при КУрайчик...той не мое да нема кат знам с Емко кви са смукачи...е, верно ся...чичо Джак нИ ще тирбушон...ма нЪл са баривци...шЪ има сигур'

Сама ли ш' си льокам ся....

)
Емко седи и си свирка...
Шъ рути Фера наново...кай кво битти кат едвам почнало...я да си седаш на д-то и да си с менИ...и кат зе да я цуня...на Фера пак и изпущия амортисьор'ти...
големо напрежение ви казвам...оная кат го бутна и речИ, чИ поЙчИ не го ловка...оня така
ЖансутУ речИ, май помним...нема сЪ плашокаш...сЪ сетя ка сЪ вървешИ...и така яваш, яваш у залата...ЖансутУ кай на Лара ся шЪ гледам да видя Емко, чИ и той фърга къчовИ тукя...скиваш ли го, чИ яз не видим нищо...Лара кай глей си работата, яз отивам сЪ сгъвам на осем на йогата....тре'е учим нови движения за кекса с Илкер, чИ и той обича Фера не мое се сборим...и те така... 

Емко и той...и си кай...скиЙ тая кво ме гледа...тая мъж виждала ли е ? Ехоооо, ай ставай ма, чИ ми се сФана кунката тЪ подпирам...оная не мЪрда и требеше да я сръчка сЪ надигнИ... 

Лара кай...ти па се едно сЪ къпИш...и преобличаш...нищо ново под Гюнеша...ама ся си намери оправдание...ЖансутУ кай...голема си сухарка не виде ли Емко... 
)Посвещавам я на тебИ. 
Емко така...
ХандетУ па кат го зе на вътрИ и кай що не питаш менИ...яз имам цела клюк агентура съ казва "Ханде-виде", мой ли ме обиждаш така...тая е слаба ракия слушай ко ти пее радиото...Емко грам не чуй...само за тва мацИ му е мисЪлта... 
И те ти го Чепика изтипосан у фУайенцитУ на униту...А Фера тамън заблудила Гюна чИ Чепика прай на мамитУ армаган'ти от ди'й манти...и Чепика кат почна да питва ората къде е Фера ши кайш чИ тя най-личната и всеки требИ да я знай...ча почна сЪ напрега...
Изведнъж Фера го центрира и тича към него...кай ко прайш тука бе татю? Оня кай ко си спретнала кат безстопанствена дИвойка...мой ли за срамотите да тръгниш така, а имаш такива фешънлари от битакя...тойбе, тойбе...
Фера кай чИ сутринта не видела баш у кво се е спретнала и излезнала тъй чИ чак съ учудила посли кат съ видела. 
Фера кай нема стол оди си аз шЕ си дойдем посли...и така Чепика беши натирен от униту...Посли идИ Гюна и кай кой тоя обитак дет си говориш с него...?
Фара кай тва на татю каналджията доди мъ провери ко прайм чИ не дигам тела...
Фера кай падна кръвната захар...ни моЙм скивам съ ми излезнали свитки...оная кай сакяш ли ИлИксирчИ те не водим при Боцков...Фера кай ади нема нужда и си би камшиците от орбитата на ХандетУ.
Посли дават Чепикови ка сЪ карат за дреЙтИ на Фера дет била гола...срааааааааааам...
От ужас Чепика зе да съ дупи на килимчИтУ му прости греховетИ господ...ама тва трудна раб'та... 
Зехра кай оди как щеш мЪ да те не скиват ония двамта ко прайш, шЪ мЪ разчекнат...и така...ПослИ съ качва Фера у Зурлеви...и кай на зурлата, чИ талисман'ти нема изкарат изпита а да учи...стига е зяпала у бонбончИту дет си го е заплюла Фера...пъ кат налази у стаята оная Недаващата на никой мъж и кай на Фера как си ма кападжък....ко прайш, как върви униту...ощИ ли не са те наритали от там...?
Посли Фера си слезна...и виде Лара си казаха по два лафа и така... 

)

) и така...Сабах Фера целата у страх...върти една шайбя на Перхидролната и кай, чИ не мой кай на Емко...оная ултиматуми заплахи некви нещааа...
Та спретна се Фера кат фолк певица и те ти я на среща с Емко си седат на Идна пейчица на БосфорчИтУ и си мислят...Емко си кай...тая Фера как я нараних снощи...ко шЪ прайм шимди?
Фера си кай...лелеле, ка да му кажем, кат ни моЖ го загубя...? 
Емко кай...дур ма Феро...ко си се разсмукала толко...ский не мой уцелиш канчИту...
Остай малко и за менИ... 
Фера вечИ се е качила на черешата и са паднали секви задръжки...ама чат пат има некви включвания и се извинява на Емко чИ го излага....ама продължава да смучИ. 

Стъпкята е оверлог ама тва е друга тема....Емко кай да и зима кафенцИ да усвести тая пущина...
НИ щеш ли ей ги и ХандетУ и Корайчик на хоризонтя...сраааааааамм...оная Ферка сЪ разпасала...ни мож си целни зурлата да налей кафенцИтУ...кай чИ канчИтУ малко и идва...Корай си лега от смех...
ХандетУ съ кефи кай това е края...
Ама Емко и разби све илюжън кат кай колко е красивка пияна. 
ХандетУ кай ский ко си се натряскала ма...земе се свести чИ се излагаш кат кифла...Фера кай мой съм кифла ама аз съм севгилитУ на Емко ти не мой ми се намажеш на кючека...оная кай чИ нема забрай стана с чупка в ханша и си би камшика да рИве на раменцето на Корайчик дет от нея вечИ фанал плексит. 
)
Тогаз нема къде да оди...шЪ е с менИ...щот съм мноооу дОбър и вървежен. 
По Идно времИ как се е замислила и чуй Зехра да се наема от джама на Зурлеви и крещи кат бесна...Феркееее...гяль бурда ти конушвам некви неща. Ферка тЪрча към входа и хоп у асансьора...ама в туй времИ Емко съ наема по стъпалитИ...чуди се на коя баш портичка да почука...ама нищеш ли скива Ферка как ула'а у една врата. 

Емко шЪ разбере све...ей ся ше ме ритне в трътката...чей се подготвим...мама и тя ше ме нарита...чей се обърнем с гръб да им е по-удобно...кой ся ше мЪ рита пръв... 

Ферка не е по-добре от макЮ си...глей Емко с недоумение което Емко разбра криво кат радост от появата му...Емко си кай...добре чИ додух...ей ся вечи тя е моя...само си земе палтенцИту...а, тя била сама само с чистачкята...вай тя си отива и кай на Ферка мЪ покани у тех....лелелелеле...нема губим времИ да я водим у нас...ей ся шЪ я джингастрим на нейната територия...

Ферка кат си пое въздух пЪ кат зе да крещи кат бесна и кат кай...ко прайш тукя бе...некой да те е канил...съсипа ми живота...ко щЪ прайм ся.... 
И така след тая плеяда от хули...Емко е така... 

)
Емко не му сЪ прай прУектчИтУ и Ферка е бесна, чИ сама тре'е го делка. 

Фера съ качва на коня и потеглят в галоп в неизвестна посока...тя кай къде ме водиш? Той кай изненадка....
Сао смучи чичо Джак и е яхнал чИрешката вечи...Хандето му конушва нещу , ама оня вечИ е в короната на дървото и не чуй...ама тва е друга тема...
Решил е тая вечер и брули джанките и тва е....никой не моЖ го разубеди щот не мой издържа поЙче на тва напрежение в орейти...
готви се да слиза от коня...ама...сърпраййййййс...Емко я фаща изодзадзе и тя се озовава право върху перископа Емиров...
Та кат я тресна токя и рипна кат ужилена на съседната седалкя, чИ инак и без да е близо до тези неща е ясно, чИ мой изгори отразена. 

Емко иде , а тя с Хандету у мутвака...и нашия кат и мина пак така някак си между другото джугашвили изодзадзе...и ферка отново усети оня дискомфорт дето е далече от него...чак и стана неудобно от Хандела, ама и на Хандела и стана некво завистливо и сЪ изниза от сцената на лЕбовните действия. 

Хандела по него кай ей ся е моменто 

)
Емко слуша и се чуди как да сЪ оправдаЙ и кай на Ферка...малеееййй кат ми цъфнА на портичката с онуй червилце и оня празен фейс...
ама кат тЪ подуших...ох, майкоооууу, как сЪ мразех, чИ не мойм да траЙм поЙче и исках тЪ джингастрим из целия апартамент...
Тая твойта миризма...ох, ела те подушим пак...малейййй...Феро събличай сЪ, ама виднагически...ся кат ме подсещаш...изгоре...
Ферка седи и не моЖ поверва ко и дума Емко...
Па реши да нападнИ Емко с неговото кръшканЙЕ и кай...чшшшш...ко си мислиш ти бе...?Аз да не съм оная дет я бешИ довел у вас...
Казвай ся....джингастри ли и ламаринти? Кай бържЕЕЕЕ...Емко така...
Ферка кай...нищо не сме си говорили и не се измъквай....тая се наема по миндерчиту и Емко сЪ свил кат кюпек...ама оная продължава да пита...и кай ти ся ко и прави? Прегръща ли я? Целфанти имаше ли...как сЪ чустваше кат не бех аз? Ферка целата у въпроси, Емко целия в паника...ко да кажи ся...?

Няма търпение да и налундзи пръстена на кунката и да ходи и да крещи..."О, беним...беним...", пък тогава да види оня навлек от унитУ дЪл ше се доближава до Ферка...ааааааааааа....не може така вечИ...
Обаче Халилудко има дерт...ка ше се оправя с това напрежение в ореЙтИ дет го има постоянно...?
До кога ше кара на ръчна и той се чуди...
и ся да го остайме да си мечтай и да се пренесем в салона за голеееееема красУта дет стегат ФЕрка да сЪ Ареса на Халилудко. 
)и се катерят по нерваците на Ферка дет ако можеше да оскубе като кучка от синджир, за норматив щешИ да се метне в Босфора.

не се издържа...още не са се взели с Халилудко, а аз не мой я трайм поЙче....
Сега ще ми разстроИ детенцетУ....а то е най доброто, най красивото и по-по-най...
На мама златото е той...ама де на мери тая пущина да се Улуби...тая ше ми го съсипе детенцетУ...
Съседката сао се хили под мустакя дет не е оскубала...
Ферка слуша и си кай на акъла...ако зеем тая фиба щи я натикам у ДзъркИло та да блеснеш вовеки ( за свекиту иде реч
Ама Чепика не бърза...кара я яваш, яваш....Ферка иска сЪ гръмнИ...Халилудко иска да литне от кеф...и си мисли, чИ и Ферка е целата у щастия кат него...заблуден некъФ...

Кат чу тва Халилудко се дръпна се едно даде на късо... 

изморих съ...то не беха преводи на легенди, то анализ...ся вече фтиам си зеем сънче....
Ни щеш ли, дис момнет звъни тела и тя се едно ток я шибна в петичките...бързо дига, че Чепиков мой да е турнал СРС-Ту. 
Фера се лови за главата и си кай, чИ тоя миндил бащай по зле от Чепика и се запъти към аулата...ко станало пътя е без значение...напрау се пренасяме на самото мЕсто и опппсссс, Емко на хоризонтя окачил троловете на бюрцето в процес "Изчакване" на Ферка... 

Но, кое е това което прави деня още по-прекрасен? Липсата на бай Чепик в Истанбулската орбита. 

Емко целия у възторг и благи мисли, подскача на тела и не мой поверва, чИ май ше опрай напрежението в орейте, чИ тва неговото не се трай поЙче.
Осенен е от идеята да капичне Ферка и да нема време да мисли колко е далече от онези неща. 

(че за друг нема шанс
Оставяме младите да се натискат и се пренасяме по икиндия за подготовката за Хилс-О...че мноу се отплеснах...
Ти луда ли си ма Феро, нъл ше си дойдИ татю ти и ше те дири къде си се загубила...па трее слъскам чепици да маа те дири по сокаците, па мой да реши да те задоми, а нема за кой баш ся...нема мърдаш от тукя...чу ли ко ти казвам, че ше ти строшим копитцата...
Ферка ич не и пука на папука ко се пени Зехрата, ама кай добре...ти иди да изнесеш боклука, че аз учим за висшО и не мойм сЪ цапотим...и почва сЪ спретва кат фолк певица за събитието...па кат ръгна сума фиби у чумите...лелеллее... 
Па кат се омъкнала с обуща дет ако не беха толко модерни щеше да кай, че я стегат и се изсули из вратата... 

и те така...

Лъжеца вика "дръжте лъжеца".

/b]

Сцената е точно тази която си отговорила на Рори преди да разбере за лъжите се разходиха , защото Фера знаеше че като разбере ще е край 

с Джихан, поредната трагедия 
днес ми каза, че в геджето пишело, че тази актриса с рижата коса, от сериала дето Габи гледа вече е минала Посера по популярност в ТР и СС вече изпадаа надолуууу и се разделя с обичта на тийновете 
, аз ще участвам в хаштага, ако мога, защото е в работно време 14,30 
Препоръчани теми