Голямата тема за малките масла - 14

• 100 154
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
Руми, така е - определено не е моето масло. Пробвах и на мокра коса - същият ужасен ефект. Преди 2 вечери намазах лицето и така преспах - е, вече съм с 2 огромни подкожни пъпки Mr. Green. А пък съм далече от пубертета Crazy

# 736
  • През девет планини в десета...
Мацки Hug палмово масло и кокосово масло едно и също ли е?
Много харесвам маслото на SERI но незнам дали е кокосово
http://bsicosmetic.com/img/products/products_4435_1991244490product_715.png

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 10:53 от мартина

# 737
  • Варна
Мацки Hug палмово масло и кокосово масло едно и също ли е?
Не, не е едно и също.

# 738
  • софия
Момичета Дивиана защо не се включва ?

# 739
  • София
Момичета, кое масло да си купя - от зелено кафе или от кафе арабика? ИСкам да го ползвам за подпухване под очите. Също така да питам - при кърмене разрешава ли се да се маже дупето против целулит с него?

# 740
Трош Heart Eyes, защото бях на море и не ми се влизаше в Интернет. Hug
P-r-o-l-e-t, първото е концентрирано масло, второто е маслен екстракт /т.е. по-слабо/.
За зеленото кафе, съфорумката y_em сподели, че й стяга кожата и й повдига клепачите.
Мисля, че няма проблем да се ползват по време на кърмене против целулит.

# 741
  • София
Благодаря, Дивиана  bouquet

# 742
P-r-o-l-e-t, първото е концентрирано масло, второто е маслен екстракт /т.е. по-слабо/.
За зеленото кафе, съфорумката y_em сподели, че й стяга кожата и й повдига клепачите.

Това с повдигането на клепачите сериозно ли е? Мислех, че само ножа ако играе става. Почвам веднага да мажа. Колко струва това масло от зелено кафе и къде се намира да си го купя? В аптеките?

# 743
  • През девет планини в десета...
Мисля и аз да си взема масло от зелено кафе, защото имам торбички под очите  Flutter. Но малко ме притеснява да не ми разгради маслото подкожната мазнина и очите ми да хлътнат, ако ме разбирате какво искам да кажа.... newsm78

# 744
Какво точно е маслото от зелено кафе?
Намирам различни видове:
Скрит текст:

# 745
Някой, който е ползвал истинско студено пресовано и нерафинирано масло от карите би ли ми казал какъв трябва да е аромата? Вчера взех на zoya goes pretty в бурканче от 60 грама и уж чисто, уж това- онова, ама почна да ме съмнява като почнах да чета по чужди сайтове за чистото масло от ши. Миризмата на моето е точно като на мас, а уж трябва да е нещо ядково?!

# 746
  • Варна
Някой, който е ползвал истинско студено пресовано и нерафинирано масло от карите би ли ми казал какъв трябва да е аромата? Вчера взех на zoya goes pretty в бурканче от 60 грама и уж чисто, уж това- онова, ама почна да ме съмнява като почнах да чета по чужди сайтове за чистото масло от ши. Миризмата на моето е точно като на мас, а уж трябва да е нещо ядково?!

Не е точно ядково, но не е и на мас. Не е особено приятен аромата.

# 747

Това с повдигането на клепачите сериозно ли е? Мислех, че само ножа ако играе става. Почвам веднага да мажа. Колко струва това масло от зелено кафе и къде се намира да си го купя? В аптеките?

Да, така каза съфорумката. Говорим за леко повдигане, а не за чудеса, все пак.

Маслото от кафе, което коментираме е  това.

# 748
Мерси Дивиана! bouquet bouquet bouquet

# 749

Общи условия

Активация на акаунт