"София - Ден и Нощ" - 10

• 74 242
  • 774
  •   1
Отговори
# 765
хАРЕСА МИ ТОЯ тРАЯН ДАНО ГО ЗАДЪРЖЪТ ПОВЕчКО Simple Smile

# 766
  • Sofia
   Симона последно по кого си пада – по Асенката, по Явор или по брат му? Thinking

# 767
  • Gotham City
Значи, Надетууу детска любов на Митака, той е живял в Свиленград тогава, значи и тя трябва да е от там,  обаче на Надетуу и биологични и приемни родители от София.....

Данчо пак недоволен, все като се появи по-успял от него и той започва надменно да се държи.......

# 768
Този епизод с осиновителката е от другият сериал, сега ще спасяваме сестричката помните ли....

# 769
Значи, Надетууу детска любов на Митака, той е живял в Свиленград тогава, значи и тя трябва да е от там,  обаче на Надетуу и биологични и приемни родители от София.....

Данчо пак недоволен, все като се появи по-успял от него и той започва надменно да се държи.......
Ми може например Надето летата да е ходила там при баба и дядо - щото повечето софиянци нали имат и родни места все пак Grinning

# 770
  • Gotham City

Ми може например Надето летата да е ходила там при баба и дядо - щото повечето софиянци нали имат и родни места все пак Grinning

е нали уж учили заедно hahaha

някой няма ли да направи нова тема? newsm78

# 771
А не може ли майка й да се е преместила също в София?

# 772
# 773
Защо изключвате, че някой може да си падне, да хареса, да се влюби, в някой, който е с по-различна форма или външен вид, от този, който вие харесвате?
Има много мъже, които си падат по пълни, дебели, жени.
Това, че вие не харесвате някой, не значи, че никой не го харесва.

то пък точно София в който се влюби, той ще си падне по нея... хайде холан...

# 774
Рая и Дани много ме дразнят вече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт