"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 474
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 330
Към Дамаянти и Иренка!

Имате ли още желание да помогнете с някакви консумативи на онази жена от Надежда, с 6-те деца...за която говорихме миналата седмица?!
Защото смятам да ходя в четвъртък или по-скоро петък?! Ако някой има желание...нека заповяда! Peace Hug

# 331
  • sofia
Момичета, днес се видях с човека от Неофарма...много отзивчив и благоразположен към нас. Обсъдихме на дълго и широко с какво бихме могли да сме си полезни! Ще кажа само, че става дума за много неща, но в момента не мога да пиша, защото имам друга работа!
Маатете, лекарствата за дечкото са осигурени!!!!! Party Ще ти пиша на лични! Peace
Дайте идея как да разбера колко момичета от домовете, с които работим водят полов живот!? Embarassed newsm78

ще питаме Дунчев бе Mr. Greenколко му е Crazy

# 332
  • София
Към Дамаянти и Иренка!

Имате ли още желание да помогнете с някакви консумативи на онази жена от Надежда, с 6-те деца...за която говорихме миналата седмица?!
Защото смятам да ходя в четвъртък или по-скоро петък?! Ако някой има желание...нека заповяда! Peace Hug

Веси, искам разбира се, но ако мъж ми вземе заплата до тогава, че сме малко на червено  Embarassed
А какво да взема?Какво е най-нужно в момента?

# 333
  • sofia
Искам да питам следното Praynig

има ли момичета които искат да посещават дом СвСофия в зоната newsm78Там са бебоци Wink,но ще ви трябват здравни книжки.
Хайде,отбора от зона Б5 и 18 да се преброи Hug

# 334
ще питаме Дунчев бе Mr. Greenколко му е Crazy

Ти пък, ако мислиш, че Дунчев знае всичко!? Wink Довечера да му звънна, а?! newsm78

Дамаянти, изобщо не се притеснявай, ако нямаш възможност бихме могли да го оставим за другата седмица! То и до Доганово трябва да ида скоро! ooooh!
Можеш да вземеш 1 кутия Фризолак 1, но когато имаш възможност!!! Дори не знам какви пари е! Thinking Или неща от първа необходимост! Ще разчитам на Криси за памперси, ако не аз ще купя малко! Peace

Охх, дано Маатете се включи скоро, че я чакам да ми каже количествата на лекарствата! Praynig

# 335
Писах на лични. Моля само да ми кажете за документите на какъв адрес и какви точно и веднага ще изпратя!

# 336
Писах на лични. Моля само да ми кажете за документите на какъв адрес и какви точно и веднага ще изпратя!

За всичко съм ти писала...каквото те интересува - на лични! Че, преди да сме се усетили ще се появи Червенокоска на метлата и ще ни разФърля като стой, та гледай! Laughing

# 337
Искам да питам следното Praynig

има ли момичета които искат да посещават дом СвСофия в зоната newsm78Там са бебоци Wink,но ще ви трябват здравни книжки.
Хайде,отбора от зона Б5 и 18 да се преброи Hug
е ти прекрасно знаеш че аз искам ама с тая здравна книжка ме закопа тотално, утре ще я търся ако не ще си ая искам от бачкането. кога плануваш ходене при бебоците newsm78
а до Перник кога ще се метнем, и звънни на Веселинова пиле - питай я в неделя мога ли да  им стоварвам памперси Hug

# 338
Криси, здравната книжка е една бяла, някакво картонче (глупава формалност според мен)...да не се бъркаш със синята?! newsm78

# 339
  • sofia
Вики,аз незнам кога тази седмице ще мога да отида до Перник.Планувем Трън в четвъртък и да ти кажа честно в София имам един къп задачи.Ходи ми се,но нямам време за всичко Sad

а за здравните книжки е неизбежно,но който има желание може да се постарае да си ги набави Wink

# 340
Вики,аз незнам кога тази седмице ще мога да отида до Перник.Планувем Трън в четвъртък и да ти кажа честно в София имам един къп задачи.Ходи ми се,но нямам време за всичко Sad

а за здравните книжки е неизбежно,но който има желание може да се постарае да си ги набави Wink

Айде и аз за Трън в четвъртък...ще си отложа работата за петък?! newsm78 Praynig
Но трябва да знам със сигурност дали ще се ходи и по кое време, защото имам и ангажимент към лекарствата за Монтана! Crazy

# 341
Ехооо PartyАз все още предлагам скаричката за Даниел. Моля вииии, кажете къде да донеса парите, скаричката, пантофките и другите неща, които съм събрала.Возя ги в колата от две седмици. МОга да ги докарам до някоя от вас , която живее близо до Младост( че съм нов шофьор и по-трудните маршрути са ми спек).Иначе съм и всеки ден от 17 до 20 в центъра на Гурко 72 - точно зад парка. Хайде мами, все се опитвам да се включа някъде и все ме надбягвате.  bouquet

# 342
Ехооо PartyАз все още предлагам скаричката за Даниел. Моля вииии, кажете къде да донеса парите, скаричката, пантофките и другите неща, които съм събрала.Возя ги в колата от две седмици. МОга да ги докарам до някоя от вас , която живее близо до Младост( че съм нов шофьор и по-трудните маршрути са ми спек).Иначе съм и всеки ден от 17 до 20 в центъра на Гурко 72 - точно зад парка. Хайде мами, все се опитвам да се включа някъде и все ме надбягвате.  bouquet

Щом си в центъра на Гурко 72 мога аз да ги взема, само кажи за кой ден ти е удобно Simple Smile

# 343
  • София
Девойки вече не съм под карантина  newsm44 (от събота)
Ми аз съм навита за сите бебоци... стига да ми ги дадат Simple Smile Кой къде ша ма води? Simple Smile
Здравната ми книжка е в Роси.

# 344
  • sofia
пиша специално с молба към Вики,Ивет и Юлето PraynigЗари и ти скъпа си в кюпа Whistling

Говорихме преди време за отделна тема за Соц.слабите сем.,самотниге майки и др.
Нека оформим една отделна с пълни подробмости зо всяко семейство-деца,възраст,нужди...........

Нека всяка от вас да си направи описанието на това с което се занимава и знае за тези хора и  го подавайте в тази тема,която ще пуснете.Снимки,дарения,всичко.......

Аз също ще пускам ,но ми трябва основата информация, а тя е във вас Wink

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 10:26 от lavender

Общи условия

Активация на акаунт