Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" /Vatanim sensin/

• 79 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Показателен откъс от днешна статия на Оя Доган, която също е в Кан. Пише за представянето на сериала на Джансу, но междувременно споделя и това.

На фестивала имаше гости от 35 държави- от Пакистан до Мексико, от Хърватска до Русия. Имах възможност да разговарям с много от тях. От дълго време говорим, че турските сериали все повече се изпразват от съдържание. Ето, че и те са го забелязали. Казаха ми: "Технически качеството на сериалите ви се подобри, но като съдържание не вървят в добра посока. Преди представяхте сложни, проблемни персонажи, беше заложен подтекст в посланието. Показвахте ни похода на жените към свобода. Сега сериалите ви минават в музика и размяна на погледи."

--------------------

Халит с Хатидже, Бурак и други приятели преди няколко дни.

Мъжът до Бурак ми прилича на Ара Каранфил, фитнес треньорът на Халит.

..............................

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 08:48 от varna_2

# 736
Добро утро kaffeetrmker_2

Варна  bouquet благодаря за преводите Hug

Надявам се тази статия на Оя да бъде прочетена от сценаристи и продуценти и да се коригират в тази посока... Никак не е лесно да завоюваш милиони зрители по цялата планета, а още по- трудно е да ги задържиш...  Rolling Eyes

Стана ми интересно за това подвижното кино...  Grinning

# 737
Цитат
Стана ми интересно за това подвижното кино...

Ето го  Laughing Laughing Laughing

# 738
Здравейте в сряда! Hug

Имахме емоционална и благодатна вечер. Heart Eyes Hug
Вечер, наситена с много информация, снимки и много, много красота! Peace
Огромно благодаря на Варна за всичко Two Hearts и на всички вас, момичета!!! Hug Flowers Rose Flowers Rose

=============

Усмихнат ден, много късмет и сбъднати желания! Hug Flowers Four Leaf Clover

Роклята на Берг е от новата колекция на  дизайнера Raşit Bağzıbağlı.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 10:43 от HELEN60

# 739
Отново благодаря за снимките и информацията, момичета  Heart Eyes

Готини са Берг и Халит. Въпреки че Халит тук ми изглежда някакси по-възрастен, отколкото във фрагманите. Не знам дали гримьорите нямат пръст в тази работа  Whistling

Браво на Оя, че се е осмелила да напише истината за дизи индустрията  Peace В техен интерес е да се поправят, докато е време. Не мисля обаче, че ще успеят, защото турският и международният пазар явно имат различни изисквания, а рекламите идват от домашния пазар  Sad

Иначе от поредното английско резюме най-ценната новост е, че освен изменник на родината, Джево ще бъде замесен и с друга жена. Аз ли нещо пропуснах или още не е загатнат коя ще е тя?

Общи условия

Активация на акаунт